Diziler Hakkında Bilgi & Tavsiye & Yorum
-
Harper's Island
Henry ve Trish evleneceklerdir. Evliliklerini çocukluklarının geçtiği adada yapmaya karar verirler. Adaya döner dönmez önceki yıllarda olan cinayetler yeniden başlar. Adadan kurtulmak için var gücüyle çabalarlar.
Çok pis yazdım girişi :P Bence izlenilesi bir dizi. Ben esas katili tahmin edemedim açıkçası. Sanırım bu yüzden tavsiye ediyorum. Baya bir sürükleyici. 12 ve 13. bölüm yayınlanmadan önce 11 bölümü 9 saatte bitirdim. Dizi 13 bölümden oluşmaktadır. Cinayetlerdeki bazı yöntemler insanın içini ısıtıyor :|
-
Ben çoğunun açıklaması zaten var olduğu için açıklamarını yazmıycam
1)Chuck
2)Desperate Housewives
3)Supernatural
4)My Name İs Earl
5)Scrubs
6)According To Jim
7)Battlestar Galactica
8)Malcolm İn The Middle(Tekrarı hafta içi her günTNT de var saat 5 civarı)
9)Ghost Whisperer
10)Dr House
11)How I Met Your Mother
12)The King Of Queens
Yani saymakla bitmez.(Korkmayın hepsini günü gününe takip etmiyorum Denk gelirse izliyorum bazılarını)
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------10)Dr House
-----------------------------Heh evet unutmuşum onu bak,ah benim topal ama zeki ve bir o kadar da karizmatik mistır hausum :P
İnsanın "tıp" aşkı alevleniyor o.O =)
-
Kyle Xy'nin ilk sezonunu izledim. Pro gereken açıklamayı yapmış. Gerçekten iyi bir dizi. Çocuk ormanda böyle içgüdüleriyle filan piyasaya düşünüyor. Birşeyler çok hızlı algılıyor.
-
4400
Farklı zamanlarda kaybolan çocuk yaşlı kadın erkek top.. Ne ararsanız var. Kaybolduklarından yıllar sonra bi ışık topuyla hepsi bir anda gölün üzerine bırakılırlar. Hiçbiri yaşlanmamış, kendilerinden hiçbirşey kaybetmemişlerdir. Ancak tek bir farkla. Hepsinde normal insanlarda olamayacak doğa üstü güçler, ım yada özelikler var diyelim.
Ve bunlar çerçevesinde devam eden olaylar durumlar, ilginç hayatlar. Harika bir dizidir şiddetle tavsiye ederim..
-
My Name İs Earl izlediğim en iyi komedi dizilerindendir(açıklama yapılmış zaten)
fringe nin bölümleri(14) tesadüfen elime geçti kuzenler fazla kopyalamış.güzelmiş sanırım izliyim barı :)
bu arada kimse prison break dememiş?
-
Asil kimse kac tane altin kure odullu bu senede emmye aday olmus mad men'den bahsetmemis :D guzeldir cok guzeldir dizi.
how i met your mother superdir barney icin izlenir komedilerin krali bence :D
ancak hic bi amerikan dizisi izlemeden once Seinfeld izlenir, gulunur konusu olmayan bi diziden zevk alinip konusu olan dizilere gecilir :D
-
en sevdiğim komedi dizileri my name is earl, how i met your mother ve it crowd. açıkçası üçünüde öneriyorum :)
it crowd tbt de görmüştüm, biraz açıklamak gerekirse iki it departmanında çalışıan bilgisayarcı ve bilgisayardan bi halt anlmayan başlarına müdür olarak gelen bir kadının başından geçenleri anlatıyor .toplam 3 sezon, her sezon 6 bölüm, her bölüm 20dk . bigünde hepsini izleyebilirsiniz :)
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
Nip tuck rulz:)
-----------------------------Nip Tuck & KRİŞÇIN Rulz! :D
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------10)Dr House
-----------------------------Heh evet unutmuşum onu bak,ah benim topal ama zeki ve bir o kadar da karizmatik mistır hausum :P
İnsanın "tıp" aşkı alevleniyor o.O =)
-----------------------------Evet doğru diyosun bu diziyi aşırıya kaçırarak izlersen doktor bilem olursun :D