Diziler Hakkında Bilgi & Tavsiye & Yorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Harper's Island

Henry ve Trish evleneceklerdir. Evliliklerini çocukluklarının geçtiği adada yapmaya karar verirler. Adaya döner dönmez önceki yıllarda olan cinayetler yeniden başlar. Adadan kurtulmak için var gücüyle çabalarlar.

Çok pis yazdım girişi :P Bence izlenilesi bir dizi. Ben esas katili tahmin edemedim açıkçası. Sanırım bu yüzden tavsiye ediyorum. Baya bir sürükleyici. 12 ve 13. bölüm yayınlanmadan önce 11 bölümü 9 saatte bitirdim. Dizi 13 bölümden oluşmaktadır. Cinayetlerdeki bazı yöntemler insanın içini ısıtıyor :|

Valla benim tahminim doğruymuş :P

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

BoLeRo bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Harper's Island

Henry ve Trish evleneceklerdir. Evliliklerini çocukluklarının geçtiği adada yapmaya karar verirler. Adaya döner dönmez önceki yıllarda olan cinayetler yeniden başlar. Adadan kurtulmak için var gücüyle çabalarlar.

Çok pis yazdım girişi :P Bence izlenilesi bir dizi. Ben esas katili tahmin edemedim açıkçası. Sanırım bu yüzden tavsiye ediyorum. Baya bir sürükleyici. 12 ve 13. bölüm yayınlanmadan önce 11 bölümü 9 saatte bitirdim. Dizi 13 bölümden oluşmaktadır. Cinayetlerdeki bazı yöntemler insanın içini ısıtıyor :|

Valla benim tahminim doğruymuş :P

Kacinci bolumde ettin haci tahmini?

ilk 10 bolum iciyse helal olsun valla en son aklima gelcek kisiydi :D

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Supernatural i kesinlikle tavsiye ederim.5. sezona pek kalmadı galiba?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

LOST :    Ezelinden beri izliyorum ve artık herşeyin açıklığa kavuşacağını ve mantıklı bir açıklaması olacağını söylüyorlar merak ediyorum etkileyici masraflı ve bir o kadar güzel dizi.

DEXTER: Çok sağlam bir karakter konusu var hiç sıkılmadan 1 gün izledim ve herkes izleyebilir hani işler çok büyük çıkmaza girince bile bu morgan kardeş bir şekilde sıyrılıyor tam fırlama:D

HEROES:hero nakamura diyor ve susuyorum huleyn!

24: abim bana izlemediğim içinçok büyük kayıplar içerisindesin diyor bakalım ilerleyen bölümler neyi gösterecek.

galactica: 5-10 bölüm izleyip bıraktım müthiş diyorlar yere göğe sığdıramıyorlar ama çok soluk akıcılık bulamadım izlerken yoruldım adeta

aklıma dizi gelmedi yav başka yeter bunlar zaten fazlası insanı bozar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

Ben çoğunun açıklaması zaten var olduğu için açıklamarını yazmıycam

1)Chuck

2)Desperate Housewives

3)Supernatural

4)My Name İs Earl

5)Scrubs

6)According To Jim

7)Battlestar Galactica

8)Malcolm İn The Middle(Tekrarı hafta içi her günTNT de var saat 5 civarı)

9)Ghost Whisperer

10)Dr House

11)How I Met Your Mother

12)The King Of Queens

Yani saymakla bitmez.(Korkmayın hepsini günü gününe takip etmiyorum Denk gelirse izliyorum bazılarını)

sen de benim bütün izlediklerim var. bi de diğer izlediklerine bakalım onları da beğenirim belki. bi de malcolm in the middle tnt'de kaçıncı sezoda şuan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zynp92
    zynp92's avatar
    Dişi
    Hustle:2004 yapımı bbc dizisi.5 kişilik bir dolandırıcı çetesinin hikayesi anlatılıyor.zeka ürünü planlar daihlinde yaptıkları long conlardan bol miktarda para cebe indirirler.dizi içinde sahne kısa süreli durdurulup izleyiciye yaptkları hileler hakkında ipuçları verilir.diziin sonlarına doğru planda olmayan bir sorun ortaya çıkar heyecan yaratır.sonunda izleyiciye vay be dedirtecek  bir komedi-heyecan dizisidir.

açılın ben doktorum:P
Toplam Hit: 4239 Toplam Mesaj: 27