folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dizimag Yayın Hayatına Son Verdi. Sahibi Hapse Giriyor

Dizimag Yayın Hayatına Son Verdi. Sahibi Hapse Giriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Bildiğiniz üzere Türkiye'nin en büyük online dizi izleme sitelerinden olan Dizimag, geçtiğimiz günlerde yayın hayatına son verilerek mahkeme kararıyla erişime kapatılmıştı. Altında yatan nedenlerin belli olmadığı kaç gündür açığa çıkması beklenen kapatılma için Warner Bross avukatlarından edindiğimiz açıklamaya göre, sitenin geleceği şuan için karanlık görünüyor. 

Dizimag yönetimi, Dizimag.com'un mahkeme kararı ile kapatılmasından sonra Dizimag1 ve Dizimag2 şeklinde 2 farklı alan adları (domain) altında ve de Dizimag 9‘a kadar domain isimleri hazırlayarak mahkeme kararına rağmen siteyi çalıştırmaya devam ediyordu.  Bu kararında ısrarlı bir şekilde devam eden, kararlı olduğu anlaşılan şarkıcı Umut Akyürek’in kardeşi Ogün Genco Akyürek’in evini İstanbul Telif hakları savcılığının mahkemeden aldığı arama kararı ile arayıp suç aletlerine el koyan Warner şirketinin avukatları şahsın suç eyleminde kullandığı bilgisayarlarına el koyarak sitenin çalışmasını sona erdirdi.

Dünya üzerinde telif haklarını en yoğun şekilde ihlal ederek hiç vergi vermeden milyonlar kazanan Ogün Genco Akyürek’in mahkeme kararına ısrarla aykırı hareket ettiği için alacağı cezanın ertelenmeyeceği ve paraya çevrilmeyeceği söyleniyor.

1386882453_xo7j.jpg

İnternet sitelerinin kullanım oranlarını takip eden Alexa ratinglerine göre dünya klasmanında 1904.cü sırada yeralan Dizimag’ın takribi değeri 8.500.000.-TL olarak belirtilmiş ve günde 536.000 kişinin tıkladığı sitenin günlük gelirinin 7000.- Dolar civarında olduğu belirtilmiş.

Bütün bunların yanısıra haksız elde edilen gelirlerin devri ve tazminat davaları ile karşılaşacağına kesin gözü ile bakılan Ogün Genco Akyürek’in pişman olduğu ve bu işleri bırakacağını söylediği belirtiliyor. Yani kısaca artık Dizimag olmayacak, bu siteden ücretsiz dizi izleyenlerin bu keyiflerini paralı servis veren yer ve platformlardan sağlaması gerekiyor. 

Dizimag benzeri site çalıştıranlara duyrulur polis yolda çok yakında kapınız çalınabilir.

Kaynak : http://m.teknolojioku.com/haber/dizimagin-kapatilmasinda-flas-gelisme-son-dakika-15535.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

paralar doğruysa eğer ohaaa diyorum. adam ne para kırmıştır 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

aslında iyi olmuş :) Ben reklamlarından bunalmıştım iyice.. Torrent rulaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mangiare
    mangiare's avatar
    Erkek

adam diziyi çekenden dizide oynayandan çok kazanmış be :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

iyi para götü yiyen alternatif kurabilir  210000 dolar vurup bırakırsınız :)

1234567B tarafından 13/Ara/13 01:15 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bende niye açılmıyor diyorum. 1-2 hepsini denedim

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

torent dşyosunuz iyi güzelde kullanamayan adamlar var bi tane düzgün site vardı oda gitti amk skerler böyle işi 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bence bu kaadar para kazanamadı.

kazansaydı yurt dışında olurdu şuan bu 1.

2. bu kadar para kazansa edindiği tecrübe ile uygun fiyatli ama lisans hakları ödenen online izleme platformu yaratabilirdi.

bu işleri bu kadar sağlam yapan adam istanbulda işi ne gelin beni zkn der gibi ?

+ ben adam kıbrısta sanıyordum , kıbrısta bırak WB yı hiç bir ABD şirketinin lisans hakları geçerli değil.

PanxeR tarafından 13/Ara/13 01:19 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5799 Toplam Mesaj: 31