folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dizimag Yayın Hayatına Son Verdi. Sahibi Hapse Giriyor

Dizimag Yayın Hayatına Son Verdi. Sahibi Hapse Giriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

sazan.avi

çok ütopik değil, muhtemelen dönen para yakın meblağlar, en azından ünlük 1000lirayı buluyordur, ve eleman yargılanabilir..

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

başlığı dizimagin sahibi hayatına son verdi şeklinde algıladığıma göre uyku saatim gelmiş.

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı

başlığı dizimagin sahibi hayatına son verdi şeklinde algıladığıma göre uyku saatim gelmiş.

Bende yatsam iyi olacak :)

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

bu siteden ücretsiz dizi izleyenlerin bu keyiflerini paralı servis veren yer ve platformlardan sağlaması gerekiyor. 

taraf ve komik.. kafa bulur gibi para verecekmisiz. .P

sktr ordan  

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

"İstanbul Telif hakları savcılığı" :D

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

http://www.freelancers.net/freelancer/bybye/

ogün genco akyürek adını başka zikreden yok bu sitenin kaynağı nedirde böyle yapıştırmış.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Beyler simdi takip ettiğimiz filmleri nerden izliyeceğiz alternatif biryer varmı ? acilll :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

şöyle bir durumdan yırtabilirlermi acep

-------------------------------------------------------

T.C. Anayasası
    24. Madde
    VI. Din ve Vicdan Hürriyeti

Herkes, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.

14 üncü madde hükümlerine aykırı olmamak şartıyla ibadet, dini ayin ve törenler serbesttir.

Kimse, ibadete, dini ayin ve törenlere katılmaya, dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dini inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.

Din ve ahlak eğitim ve öğretimi Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. Din kültürü ve ahlak öğretimi ilk ve ortaöğretim kurumlarında okutulan zorunlu dersler arasında yer alır. Bunun dışındaki din eğitim ve öğretimi ancak, kişilerin kendi isteğine, küçüklerin de kanuni temsilcisinin talebine bağlıdır.

Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasi veya hukuki temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasi veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz.

-------------------------------------------------------------

T.C. Anayasası
    14. Madde
    III. Temel Hak ve Hürriyetlerin Kötüye Kullanılamaması

Anayasada yer alan hak ve hürriyetlerden hiçbiri, Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmayı ve insan haklarına dayanan demokratik ve lâik Cumhuriyeti ortadan kaldırmayı amaçlayan faaliyetler biçiminde kullanılamaz.

Anayasa hükümlerinden hiçbiri, Devlete veya kişilere, Anayasayla tanınan temel hak ve hürriyetlerin yok edilmesini veya Anayasada belirtilenden daha geniş şekilde sınırlandırılmasını amaçlayan bir faaliyette bulunmayı mümkün kılacak şekilde yorumlanamaz.

Bu hükümlere aykırı faaliyette bulunanlar hakkında uygulanacak müeyyideler, kanunla düzenlenir.

-------------------------------------------------------------

Kopimizm Kilisesi (İsveççe: Kopimistsamfundet), 2010 yılında Isak Gerson tarafından kurulan ve dosya paylaşımının kutsal bir erdem olduğunu savunan dini cemaat.[1] İsveç merkezli olan topluluk İsveç devletine iki kez resmî olarak tanınmak için başvurmuş ve reddedilmiştir.[2] 5 Ocak 2012'de ise üçüncü başvuruları sonunda ise İsveç Hukuki, İdari ve Mali Hizmetler Kurumu (Kammarkollegiet) tarafından kabul görmüş ve devlet tarafından tanınmışlardır.[3]

3.000'den fazla üyesi olan kilisenin savunduğu dine Kopimizm, takipçilerine ise Kopimist denmektedir. Tanrı ya da hiçbir doğaüstü gücü kabul etmeyen ve kutsal sembolleri olarak CTRL+C ve CTRL+V sembollerini kullanan cemaate göre "bilgi kutsal, kopyalamak ilahi"dir.[4]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kopimizm_Kilisesi

------------------------------------------------------

yerse güzel açık :D

nede olsa bir ülke tarafından tanınmış bir din

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

yasayı bilmeden sallamışlar :-)

para cezasıyla çözerler işi.

öyle türkiyede nerde hemen yargılama yapılıyo amk tek dosya adliyede bu zaten :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 5801 Toplam Mesaj: 31