Dizüstü Almama Yardım Edebilecek Müridler?
-
Merhabalar müridler, Cad Cam programlarında problem yaratmayacak, oyun oynarken şu anki oyunları mükemmel ayarlarda çalıştıracak, 4gb ram e sahip ve ekran kartı pixel shaderı ram ı ve clock rate i düşük olmayan (OC forever :D) ,marka farketmez , dizüstü arıyorum...
Cpular hakkında en ufak bi fikrim yok desem yalan olmaz valla, çift işlemciler çıkmadan önce piyasayı takip etmeyi bırakmıştım çünkü... anladığım kadarıyla I7 ler oldukça iyi ve 1333mhz ram hızını destekliyorlar..
Şimdi buraya kadarkiler iyi güzel de, ufacık bir problemcicik daha var, o da yaklaşık 1500tl bütçem var, örtülü ödenekten de en fazla 100tl çıkar.........
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)
-
istediğin özelliklere göre verdiğin fiyatta makina zor. asusun yeni modelleri var i7 işlemcili. istediğin özellikleri karşılayan fakat fiyatı 3300 lia falan :) teknosada gene ausun i3 işlemcili makinaları var. tam özelliklerine katalogdan bak istersen. fiyat 1525 di.
-
PACKARD BELL TM85 CORE I5 460M-2.53GHZ-4 GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT420M-CAM-BT-W7BAS 1.445 TL
http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm85-jo-207tk-tm85-core-i5-460m-2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt420m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=51209
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=50179 -
iki saattir benchmarkların arasında boğuluyorum ya.... bana SLI lazım esasen de neyse :P
ehem.. konuya dönersek, i7 zorunlu değil zaten bi b.k bulamadım doğru dürüst, ekran kartının DirectX 11 desteklemesi ve PixelShader 5.0 olması tercihim ve malesef bütçe taş patlasa 1.600 civarı..
Bu arada önereceğiniz ucuz çalışan neresi vardır?
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------istediğin özelliklere göre verdiğin fiyatta makina zor. asusun yeni modelleri var i7 işlemcili. istediğin özellikleri karşılayan fakat fiyatı 3300 lia falan :) teknosada gene ausun i3 işlemcili makinaları var. tam özelliklerine katalogdan bak istersen. fiyat 1525 di.
-----------------------------
abartma hocam. toshiba alacaksa evet o fiyattadır muhtemelen ama o kadar ucuk bi rakama gerek yok ki. casperın bi modelinde hd 5650 ekran kartı & i7 620m & 6 gb ram vardı. mafia 2 tüm özellikler full acık & crysis tüm özellikler ultra acık aa kapalı akıcı oynatıyordu, fiyatı 1800 idi 2-3 ay önce. aynı özelliklerde toshiba en az 3 bindir tabi, sacmalık. -
internette güvenilir en ucuz vatanbilgisayar ve hepsiburada var
genelde millet laptopları teknosa dan alır ancak en uçuk fiyatlarda oranınkilerdir.
bende araştırıyorum şuan alımşken sony yada asus almak geleceğe yatırım anlamına geliyor fakat bu 2 markanın da en düşük modelleri
1600 1800 den başlıyor (elle tutulur modeller)
şuan çift çekirdek 2.4 ghz işlemci ve 1gb harici ekran kartlı laptopların gta4 ü full grafik oynattını fazederek bu donanımlı bir laptop en düşük 1300 lerden başlıyor
ancak diğer oyunlarda ne gibi bir performans olur bilemem
tercihen dell , asus ve sony dışına pek bakmamak gerekiyor ama kuzenin geçen sene aldıgı samsung laptop ta herşeyi çalistiriyordu (sanırım dx 10.1)
-
bende bir dizüstü arıyorum 15" ve hdmi çıkışlı 800 tl ye kadar bi alet söylermisiniz?
-
dostum bugun bimekste %25 indirim var bütün laptoplarda oraya bir bak yarın erken gidip all gece araştır iyice asus var bitane ekran kartı 5730 2gblı
bu işte bir bak 2 milyar küsürden inmiş
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115027/asus-a42ja-vx095v.aspx
-
dediğin programları nasıl çalıştırır bilmiyorum ama oyun konusunda sorun yaşamazsın. kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. bi ara 1440 a düşmüştü vatan'da
-
valla buyuk bir ihtimalle tr'ye siparis gondermiyorlardir ama gonderiyorlarsa bir bak ben hep billeri outlet.dell.com dan aliyorum. uye olursan ayda bir %15 vyea %20 indirim kuponu gonderiyorlar.
-
Andrei bunu yazdı:
hayaletkurt bunu yazdı:
istediğin özelliklere göre verdiğin fiyatta makina zor. asusun yeni modelleri var i7 işlemcili. istediğin özellikleri karşılayan fakat fiyatı 3300 lia falan :) teknosada gene ausun i3 işlemcili makinaları var. tam özelliklerine katalogdan bak istersen. fiyat 1525 di.
abartma hocam. toshiba alacaksa evet o fiyattadır muhtemelen ama o kadar ucuk bi rakama gerek yok ki. casperın bi modelinde hd 5650 ekran kartı & i7 620m & 6 gb ram vardı. mafia 2 tüm özellikler full acık & crysis tüm özellikler ultra acık aa kapalı akıcı oynatıyordu, fiyatı 1800 idi 2-3 ay önce. aynı özelliklerde toshiba en az 3 bindir tabi, sacmalık.
-----------------------------edit: bu istemeden flood oldu. özür.