folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dizüstü Bilgisayarın Ethernet Kartı Bozulursa ?

Dizüstü Bilgisayarın Ethernet Kartı Bozulursa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

laptopu kucağına alıyorsun başka bir yere gidiyorsun..Arkadaşın kafe iş flana filan orda deniyorsun :)

Böylece emin oluyorsun..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar güzel söylüyorsunuz yukarıda ki mesajlarımı okuyup ona göre cevap verseniz daha hoş olmazmı sınırlı bağlantı dediği anda kabloyu çıkaraıyorum desktop pc ye bağlıyorum hiç bir sorun yok ayrıca virüs te yok makinada güncel kav kurulu

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    eğer ethernet kartın bozuksa seninde benim gibi sayet öyle. usb ethernetler var aparat ondan kullan derim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Modemi resetleyim yeniden yapılandır. Kablonun uçlarında ki jack'ları yenile. driverları güncelle. Gerekirse ağ ayarlarından ip'ni sabitle, otomatik almasın. güzelce de bir antivirüs taraması yap bilgisayarda. yine olmazsa ilk iki maddeyi tekrar uygulamak şartıyla makinaya işletim sistemini yeniden yükle.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benimde basıma gelmişti format attım kurtuldum istersen dene..

www.tahribat.com
Toplam Hit: 3020 Toplam Mesaj: 16