Dizüstü Bilgisayarın Ethernet Kartı Bozulursa ?
-
-
umudunu neden kestin böyle.. bozulma ihtimali çok düşüktür..öncelikle driverlerini kontrol et.. sorun onlardan değilse işletim sisteminde olabilir.. network ayarlarını iyi yap.. olmadı tekrar windows kur sorun çözülür büyük ihtimal.. çözülmezse tamir yapan yerler var istanbulda..
-
Hoca gerçekten bozulduysa hiç uğraşma garantiye yolla. Ama sınırlı bağlantı diyosun bazen bendede oluyo neden kaynaklandığını tam olarak bilmiyorum ama bir kaç bişeyi kontrol edince düzeliyo.
-
Yaklaşık 15-20 gündür aşırı derece de kasıyordum makinayı desktop pc gibi kullandım kapatmadım hiç neredeyse süreklide download açıktı bugün birden bire sınırlı bağlantı demeye başladı ne yaptıysam olmadı ?
-
Laptopu desktop gibi kullanınca, bu çileye katlanamamış ethernet kartı :)
-
Sınırlı bağlantı ethernet kartından olmaz abi. Büyük ihtimal modemde bir şeyler olmuştur.
Kaldı ki benim rekorum 45 gün açık bıraktım bilgisayarı. Senin gibi sürekli download. Bir şey olmadı.
-
Nazar değmesin, benim laptopda devamli acik arada kapattigim az olmustur. driver guncellemkten baska bir cozum yok heralde. yada direkt tamirhane.
-
benim laptopada olmuştu. format attım düzeldi :D şimdilerde tekrar oldu vebde wireless le bağlanıyorum modeme
-
kablodandır sorun
-
-
ya kablon bozuk ya dağıtmı yapan bir yerde sorun war yada en kötüsü dediğin gibi taka çıakrta içerdeki tellere zarar vermiş olabilirsin. En önemlisii piyasada bu soruna sebeb olan bir virüs dolaşıor ne olduğunu çözemedim daha format attır önec y ada at dene olmassa çok basit bir çözümü war USB ethernet tıp dilinde halk dilinde Düdük :D die adlandırdığımız cihazı alıp USB'den ethernete bağlanıyorsun =)
Toplam Hit: 3019 Toplam Mesaj: 16