folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dizüstü Bilgisayarın Ethernet Kartı Bozulursa ?

Dizüstü Bilgisayarın Ethernet Kartı Bozulursa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ne olur arkadaşlar tamiri mümkün mü ? Galiba etherneti bozuldu nete giremiyorum sınırlı bağlantı deyip duruyor aynı kabloyu başka bilgisayarda deniyorum sorunsuz çalışıyor. Garantisi devam ediyor.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    umudunu neden kestin böyle.. bozulma ihtimali çok düşüktür..öncelikle driverlerini kontrol et.. sorun onlardan değilse işletim sisteminde olabilir.. network ayarlarını iyi yap.. olmadı tekrar windows kur sorun çözülür büyük ihtimal.. çözülmezse tamir yapan yerler var istanbulda..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    Hoca gerçekten bozulduysa hiç uğraşma garantiye yolla. Ama sınırlı bağlantı diyosun bazen bendede oluyo neden kaynaklandığını tam olarak bilmiyorum ama bir kaç bişeyi kontrol edince düzeliyo.

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Yaklaşık 15-20 gündür aşırı derece de kasıyordum makinayı desktop pc gibi kullandım kapatmadım hiç neredeyse süreklide download açıktı bugün birden bire sınırlı bağlantı demeye başladı ne yaptıysam olmadı ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    Laptopu desktop gibi kullanınca, bu çileye katlanamamış ethernet kartı :)

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Sınırlı bağlantı ethernet kartından olmaz abi. Büyük ihtimal modemde bir şeyler olmuştur.

Kaldı ki benim rekorum 45 gün açık bıraktım bilgisayarı. Senin gibi sürekli download. Bir şey olmadı.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Nazar değmesin, benim  laptopda devamli acik arada kapattigim az olmustur. driver guncellemkten baska bir cozum yok heralde. yada direkt tamirhane.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    benim laptopada olmuştu. format attım düzeldi :D  şimdilerde tekrar oldu vebde wireless le bağlanıyorum modeme

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    kablodandır sorun

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Bozuk olup olmadığından nasıl emin olabilirim net kablosunu bağlıyorum 30-40 sn nete giriyor ardından sınırlı bağlantı deyip duruyor sınırlı bağlantı dediği anda kabloyu diğer bilgisayara takıyorum hiç bir sorun çıkarmadan nete giriyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    ya kablon bozuk ya dağıtmı yapan bir yerde sorun war yada en kötüsü dediğin gibi taka çıakrta içerdeki tellere zarar vermiş olabilirsin. En önemlisii piyasada bu soruna sebeb olan bir virüs dolaşıor ne olduğunu çözemedim daha format attır önec y ada at dene olmassa çok basit bir çözümü war USB ethernet tıp dilinde halk dilinde Düdük :D die adlandırdığımız cihazı alıp USB'den ethernete bağlanıyorsun =)

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 3019 Toplam Mesaj: 16