Dizüstü Pc Tavsiyesi: Casper Nirvana CPM-P860-4K15
-
Arkadaslar sizce bu dizüstü'nün özellikleri iyi mi?
Birde buna 1660 TL verilir mi?
Kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim?

Ürün Özellikleri
İşlemci : Intel Centrino 2 İşlemci Teknolojisi, Intel Core 2 Duo İşlemci P8600, İşlemci Hızı 2.40 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Premium Bellek (Ram) : 4 GB DDR2 800 MHz Harddisk : 320 GB Sata Ekran Kartı : 1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı - 512 MB Ayrılmış Bellek Ekran : 15.4" WXGA 1280X800 TFT Parlak Renkli Ekran Ana Kart : Intel PM45 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Bluetooth : Bluetooth Kablosuz Ağ : Intel PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı Card Reader : Multi Card Reader Ethernet : 10/100/1000 Gigabit Ethernet Fax Modem : Fax-Modem Ses : High Definition Audio - Mikrofon USB Port : 2X Usb 2.0 port Batarya : Li-ON smart battery Taşıma Çantası : Casper notebook taşıma çantası Kamera : 2.0 MP Web Camera Bekleme Süresi : 180 Dakika Ağırlık : Batarya Dahil 2.4 Kg Boyutlar : 357mm. Genişlik, 262mm Uzunluk, 37.8-42.4mm Kalınlık Diğer : 1X eSATA, 1X HDMI Ekstra : Notebook Taşıma Çantası Hediye -
hocam kusura bakmada sen sürekli laptop mı alıyon yoksa hala almaya mı çalışıyon =)
8de 6 laptop tavsiye konusu açmışın =) -
Daha alamadım.
alacağım da karar veremedim hala.
tam beğeniyorum bi kac kişi alacağım pc yi kotuluyor, sonra vazgeçiyorum.
olumlu yorumlar gelirse alacağım :)
-
Casperdan uzak durda ne alıyosan al :)
-
aklın varmı ?
cevabı evetse casperdan uzak dur
-
sakın alma casper falan çok pişman olursun.
dell,toshiba,asus bu 3 markadan birini düşün. -
casper'a güvenmiyorum.
-
adama teşekkür etmeniz lazım bunun için sizin için piyasa araştırması yapıyo :)
hocam duyduğuma göre casper lar çok sorun yaratuyormuş
Sony VAIO'ları çok övüyolar onları araştırdın mı hiç ?
bu arada ben Toshiba kullanıyorum
oyun oynamadığım için sıkıntı yok
performansı tek kelimeyle mükemmel
L300 - 1A3 kullanıyorum 1.200 e aldım 1 700 e falan toshibanın çok ii modelleri var
aynı zamanda lenovo da kullandım oda iş için mükemmel
HP kullandım performanslı ama sürekli garantiye götürdük :)
ACER kullandım pek tatmin etmedi beni
-
casper mi? teknolojinin türkçesi diyorsun yani hocam? bırak hiç alma gameboy al evde onunla takıl daha iyi kafan rahat olur en azından:D
şimdi sana önericem markalar tamamıyle kullandıgım ve sorunsuz cihazlar gerçi elektronik bu garantisi yoktur ama.
marka olarak asus, lenovo, sony hp kullanma imkanım oldu. lenovo düne kadar tek geçtiğim cihazdı ama recoveryde ufak bi sorun cıkardı ve beni uğraştırdı o yüzden kırıldım biraz:) ama şuan alsam asus yada param varsa sony alırım hocam. 3.seçenek lenovo ıbm;)
casperla zaman harcama.
-
Lenova Y530 Kullanıorum çok memnunum recovery de çok fenaa hiç bir sorun çıkarmıyıor . özellıklerı ıyı ama :W casper artık gerısını sen düşün
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------adama teşekkür etmeniz lazım bunun için sizin için piyasa araştırması yapıyo :)
hocam duyduğuma göre casper lar çok sorun yaratuyormuş
Sony VAIO'ları çok övüyolar onları araştırdın mı hiç ?
bu arada ben Toshiba kullanıyorum
oyun oynamadığım için sıkıntı yok
performansı tek kelimeyle mükemmel
L300 - 1A3 kullanıyorum 1.200 e aldım 1 700 e falan toshibanın çok ii modelleri var
aynı zamanda lenovo da kullandım oda iş için mükemmel
HP kullandım performanslı ama sürekli garantiye götürdük :)
ACER kullandım pek tatmin etmedi beni
-----------------------------lenova iş için demıssın hacm ben gta4 godfader 2 flatout 2 mı ne bu oyunları very hıgt ta oynuorum gta 4 medyumda.d

Dizüstü pc tavsiyesi: Casper Nirvana CPM-P860-4K15