Dizüstü Pc Tavsiyesi: Casper Nirvana CPM-P860-4K15
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------Yigit bunu yazdı:
-----------------------------adama teşekkür etmeniz lazım bunun için sizin için piyasa araştırması yapıyo :)
hocam duyduğuma göre casper lar çok sorun yaratuyormuş
Sony VAIO'ları çok övüyolar onları araştırdın mı hiç ?
bu arada ben Toshiba kullanıyorum
oyun oynamadığım için sıkıntı yok
performansı tek kelimeyle mükemmel
L300 - 1A3 kullanıyorum 1.200 e aldım 1 700 e falan toshibanın çok ii modelleri var
aynı zamanda lenovo da kullandım oda iş için mükemmel
HP kullandım performanslı ama sürekli garantiye götürdük :)
ACER kullandım pek tatmin etmedi beni
-----------------------------lenova iş için demıssın hacm ben gta4 godfader 2 flatout 2 mı ne bu oyunları very hıgt ta oynuorum gta 4 medyumda.d
-----------------------------toshiba a300 modelı vardı mağazada boş kaldım birgün dedim nfs moswanted i kurup test edeyim ama 256 paylaşımlı ekran kartı neyse kurdum oyuna tıkladım toshiba yerlerde.. hüsran.. fiyatıda 1,599 tl'di. aradan bir hafta sonra lenovo n3000 ile tanıştım fiyatı 1,399 tl ekran kartı 256 mb yıne paylasımlı ama adamlar paylasımlıda bile olayı aşmışlar x4 olayını çıkarmıslar biti yükseltmişler yani moswantedi fullde oynuo lenovo. toshibalar memur işi diyorum ben müşterilere artık. güzelliğine kanıp alınabilitsi yüksek bir bilgisayardan başka bişe ifade etmiyor ki aksini söyliycek adamda yoktur burda. tabiki güzel makineleri var ama o parayı hak etmiyor.
işte böyle bişe..
-
benim pc de ekran kartı onboard
üzerindeki ekran kartı intel
gma 4500mhd (maximum 1340 mb)oyun oynamadığım için ben bişey demiyorum ama
şu yorumlara bi bak
http://forum.donanimhaber.com/m_27726286/tm.htm
--
ARKADAŞLAR BENDE L300 1A3 KULLANIYORUM KASIM AYINDA PC DEPO.COM DAN ALDIM. 1233 LİRA
1. ISINMA SORUNU KESİNLİKLE YOK
2. ÇOK SESSİZ ÇALIŞIYO.
3. GÖRÜNÜM OLARAK ŞIK
4. PES 2009 OYNUYORUM GAYET DE HIZLI
5. TOSHİBA KALİTESİ ZATEN TARTIŞILMAZ
.... SONUÇ OLARAK ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
AMA FARKLI FİYATLARI ÇOK ŞİMDİ 1200 CİVARI. DİKKAT EDİN DERİM..-------
TOSHIBA SATELLITE L300-1A3 ben bu aletle pes 2009 bile oynuyorum ...arkadaslar bu aletin goruntu ayarlarini 1024 e 768 e getirin girin oyuna hic takilmadan oynuyorum...normalde ayarlari 1280 e 800 olarak geliyor dedigim gibi ayarlari getirin crysis bile oynayin...
-------
A300 serisini bilmediğim için bişey diyemicem ama gördüün gibi OnBoard'da bile oyun oynanıyor :)
lenovo'nunda ekran kartsız serisini kullandığım için iş bilgisayarı dedim taş gibi makina gerçekten çok performanslı
-
hocalar ne casper mış şerefsizim kırcan paralıcam evdeki tüm casper ları şimdi =)
-
:W benım leptop pes 2009 3 tane açar mnuahah
-
3 tane acer laptop parcaladim 4 . compaq ti fena deildi simdi toshiba A350 kullaniyorum... fare si uyuz sadece yada ben alisamadim ama naparsan yap acere bulasma:/
-
laptop la oyunmu oynanır en kotu laptop bile yeter ya :S
bknz.casper nirvana -
Onu bunu bilmem,Toshiba'dan şaşma derim,satellite kullanıyorum çok memnunum :)
-
walla kardeşim ne yap ne et casper alma saolsun 65 yaşındaki babannem gitmiş casper almış kendisine kadın o yaşta chat yapıyor :| benim sana tavsiyem :
toshiba - asus - dell - paran warsa macbook vs..
-
Benim HP'yi satayim sana..Sen bana Notebook al bir tane..:) Üste de para verirsin hallederiz öylece..
HP DV5 1041ET az cok işini görür diye düsünüyorum..Ben agir oldugundan dolayi satip, Notebook alayim diyorum..
Özellikleri de idare eder seni..
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.4 GHz. 3 MB Cache Bellek P8600 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)
HDD: 320 GB 5400rpm SATA
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu-Ray DL Read
EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 9600M GT Max.1791MB Ekran Kartı -
Sony vaio hacıan vaio at gibi at.. 1 haftada 1 toshiba 5 tanede vaio sattım çok talep var vaio ya... İpne sony bill dedeyle nlaşma yapmış pc lere xp yüklenmiyo ama onuda internetten bi kaç araştırmayla çözersin. (Laptop)u benden alırsan onuda hallederiz :)))