Dj Barky - Hit My Soul |Barky Trance|
-
FL studio damı yapiyorsun bunları .... ?
hangi sürüm bide eğer FL kullanıyosan bu muzikleri yaptıgına göre iyi biliyorsundur bana pm le ulaşabilirmisin :)
öğrenmek istiyorum bende
-
İyiymiş hoca bundada basslar temize benziyo(dandik bi kulaklıkla pek anlaşılmıyo şu an). Ama önceki parçanı(change style) dün arabada dinleme fırsatım oldu basslar tam istediğim gibi çok temiz.
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------
ellerine sağlık hocam forumda paylaşdıgın tüm remixleri dinliyorum çok güzel iş çıkarıyorsun :)
-----------------------------öncelikle yorumun icin teşekkür ederim. soylemeden geçmiyeyim ben remix yapmıyorum ben produksiyon yapıyorum. yanı başkalarının yaptıgı calısmaları editlemiyorum yada üzerinde oynamalar yapmıyorum. ben kendı tarzımda kendı ekipmanımla produksiyon muzik yapıyorum.
Clubber arkadasım pm attım görüsürüz.
Spoofu arkadasım senınde dedigin gibi basslar temiz cıkıyor arşivimde saglam vocal basslar var. seçerken zorlansamda sonucta içlerinden birbirlerine en iyi uyum saglıyanları birleştiriyoruum ortaya güzel sonuclar cıkıyor.
-
her zamanki gibi on numara hacı her zaman takipçinim :)
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------Focal bunu yazdı:
ellerine sağlık hocam forumda paylaşdıgın tüm remixleri dinliyorum çok güzel iş çıkarıyorsun :)
-----------------------------öncelikle yorumun icin teşekkür ederim. soylemeden geçmiyeyim ben remix yapmıyorum ben produksiyon yapıyorum. yanı başkalarının yaptıgı calısmaları editlemiyorum yada üzerinde oynamalar yapmıyorum. ben kendı tarzımda kendı ekipmanımla produksiyon muzik yapıyorum.
Clubber arkadasım pm attım görüsürüz.
Spoofu arkadasım senınde dedigin gibi basslar temiz cıkıyor arşivimde saglam vocal basslar var. seçerken zorlansamda sonucta içlerinden birbirlerine en iyi uyum saglıyanları birleştiriyoruum ortaya güzel sonuclar cıkıyor.
kusura bakma hocam remixmi produkmü nedir he ama harbiden cok iyi iş cıkariyorsun :) Daha fazla üsterük :) -
İlk defa bi çalışmanızı dinledim ama çok güzel olmuş.Elinize sağlık,devamını bekliyorum ben de diğer arkadaşlar gibi
-
Hakaten gzl olmuş hocam :)
-
yerinde olsam son çıkan parçalar üzerinde ve eski hit slowlar üzerinde remix yada nonstop parçalar yaparım.onlar baya tutuyor ünlü olmanın bir yoluda bu bence
madem bu kadar yeteneğin ve teçhizatın war bir site açıp oraya kendi remixlerini yerleştirirsen tanınırsın
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------yerinde olsam son çıkan parçalar üzerinde ve eski hit slowlar üzerinde remix yada nonstop parçalar yaparım.onlar baya tutuyor ünlü olmanın bir yoluda bu bence
madem bu kadar yeteneğin war bir site açıp oraya kendi remixlerini yerleştirirsen tanınırsın
-----------------------------adam tanınmak istemio ki :) ne yani dj onur gibi mi olsun. :)) $u anda yolu gayet ii. kendisi birazdan güzel bi yorum yapar zaten. ben uzatmıcam :)
-
ne o dj onuru beğenmiyon mu? adam almanyada ve türkiyedeki gece klüplerine çıkıp 3-5 şarkı çalıp paraya para demiyor