folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Dj Barky - Hit My Soul |Barky Trance|

Dj Barky - Hit My Soul |Barky Trance|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek

FL studio damı yapiyorsun bunları .... ?

hangi sürüm bide eğer FL kullanıyosan bu muzikleri yaptıgına göre iyi biliyorsundur bana pm le ulaşabilirmisin :)

öğrenmek istiyorum bende

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    İyiymiş hoca bundada basslar temize benziyo(dandik bi kulaklıkla pek anlaşılmıyo şu an). Ama önceki parçanı(change style) dün arabada dinleme fırsatım oldu basslar tam istediğim gibi çok temiz.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Focal bunu yazdı:
    -----------------------------
    ellerine sağlık hocam forumda paylaşdıgın tüm remixleri dinliyorum çok güzel iş çıkarıyorsun :)

öncelikle yorumun icin teşekkür ederim. soylemeden geçmiyeyim ben remix yapmıyorum ben produksiyon yapıyorum. yanı başkalarının yaptıgı calısmaları editlemiyorum yada üzerinde oynamalar yapmıyorum. ben kendı tarzımda kendı ekipmanımla produksiyon muzik yapıyorum.

Clubber arkadasım pm attım görüsürüz.

Spoofu arkadasım senınde dedigin gibi basslar temiz cıkıyor arşivimde saglam vocal basslar var. seçerken zorlansamda sonucta içlerinden birbirlerine en iyi uyum saglıyanları birleştiriyoruum ortaya güzel sonuclar cıkıyor.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    her zamanki gibi on numara hacı her zaman takipçinim :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Codißody bunu yazdı:

Focal bunu yazdı:
    ellerine sağlık hocam forumda paylaşdıgın tüm remixleri dinliyorum çok güzel iş çıkarıyorsun :)

öncelikle yorumun icin teşekkür ederim. soylemeden geçmiyeyim ben remix yapmıyorum ben produksiyon yapıyorum. yanı başkalarının yaptıgı calısmaları editlemiyorum yada üzerinde oynamalar yapmıyorum. ben kendı tarzımda kendı ekipmanımla produksiyon muzik yapıyorum.

Clubber arkadasım pm attım görüsürüz.

Spoofu arkadasım senınde dedigin gibi basslar temiz cıkıyor arşivimde saglam vocal basslar var. seçerken zorlansamda sonucta içlerinden birbirlerine en iyi uyum saglıyanları birleştiriyoruum ortaya güzel sonuclar cıkıyor.

kusura bakma hocam remixmi produkmü nedir he ama harbiden cok iyi iş cıkariyorsun :) Daha fazla üsterük :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    İlk defa bi çalışmanızı dinledim ama çok güzel olmuş.Elinize sağlık,devamını bekliyorum ben de diğer arkadaşlar gibi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Hakaten gzl olmuş hocam :)

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

yerinde olsam son çıkan parçalar üzerinde ve eski hit slowlar üzerinde remix yada nonstop parçalar yaparım.onlar baya tutuyor ünlü olmanın bir yoluda bu bence

madem bu kadar yeteneğin ve teçhizatın war bir site açıp oraya kendi remixlerini yerleştirirsen tanınırsın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı:

yerinde olsam son çıkan parçalar üzerinde ve eski hit slowlar üzerinde remix yada nonstop parçalar yaparım.onlar baya tutuyor ünlü olmanın bir yoluda bu bence

madem bu kadar yeteneğin war bir site açıp oraya kendi remixlerini yerleştirirsen tanınırsın

adam tanınmak istemio ki :) ne yani dj onur gibi mi olsun. :)) $u anda yolu gayet ii. kendisi birazdan güzel bi yorum yapar zaten. ben uzatmıcam :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    ne o dj onuru beğenmiyon mu? adam almanyada ve türkiyedeki gece klüplerine çıkıp 3-5 şarkı çalıp paraya para demiyor
Toplam Hit: 4204 Toplam Mesaj: 25