Dj Barky - Hit My Soul |Barky Trance|
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------yerinde olsam son çıkan parçalar üzerinde ve eski hit slowlar üzerinde remix yada nonstop parçalar yaparım.onlar baya tutuyor ünlü olmanın bir yoluda bu bence
madem bu kadar yeteneğin ve teçhizatın war bir site açıp oraya kendi remixlerini yerleştirirsen tanınırsın
-----------------------------herkezin kendıne hasbir tarzı ve işinin yapılış tarzı vardır. şimdi onur dedigin adama benim yaptıgım işi yaptırmaya kalksan en aşağı 2-3 sene o iş üzerinde pişmesi gerekiyor çünkü produksyon çalışmaları remix çalışmalarına nazaran bir kaç kat daha zor. benim şu an için ünlü olma gibi bi niyetim yok. önümde bozulmamış 460 gün var daha kısmetse bitince sen dahil tüm türkiye ve avrupayı titretirim inş.
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
ne o dj onuru beğenmiyon mu? adam almanyada ve türkiyedeki gece klüplerine çıkıp 3-5 şarkı çalıp paraya para demiyor
-----------------------------yorum yazıcaktm ama gereken yorumu yazmı$ codi benden sonra ;) onur dedigin adamın müzikleri ile, armin i, yahel i,scooter ı,tiestoyu vs. bir tutamazsın ;)
-
mükemmel 1 numra senin müziklere takılıyom hepsi güzel tebrikler bunları toplu halde payşırmısın
-
elr bunu yazdı:
mükemmel 1 numra senin müziklere takılıyom hepsi güzel tebrikler bunları toplu halde payşırmısın
Tşkler öncelikle. önceki çalışmalarımıda zaman buldukca paylaşırım.