Dj Yahel
-
Hoca adam israilli o zaman tartışmasız Psy Trance bu. :) Daha iyisi Astrix ve Neelix. Yahelmiş tırt! :P
-
buyur hocam senin için upload ettim. bütün bir albümü tek bir şarkı şeklinde :)
http://bit.ly/e9oA0P
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZOiDW4txKnY
efsane melodi 5:13 den sonra başlıyor
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
ben anlayamıyorum evet ama bu kadar saçma müzik yapmayı nasıl başardığını anlamıyorum,hiç sevmem,müzikleri de saçma geliyor bana : )
-----------------------------eminim daha iyilerini yapıyosundur .
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
ben anlayamıyorum evet ama bu kadar saçma müzik yapmayı nasıl başardığını anlamıyorum,hiç sevmem,müzikleri de saçma geliyor bana : )
-----------------------------eminim daha iyilerini yapıyosundur .
müzisyen değilim ya da producer müzik yapayım,sadece daha iyilerini dinliyorum ya da daha iyileri olduğunu düşünüyorum.Zevk ve renk meselesi bu.Yahel le ilgili kendi görüşümdü sadece,neden kasıldın bu kadar anlamadım. -
bu iş hiç kolay yapılan bişey değildir . beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama cok saçma demene takıldım ben.
-
dj akman dinliyorum :)
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------bu iş hiç kolay yapılan bişey değildir . beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama cok saçma demene takıldım ben.
neden ? beğenmediğin bir işe saçma demedin mi hiç hayatında? bugün sana çok saçma gelen müzik türleri ya da stilleri olmadı mı? zor bir iş olabilir,yapılması edilmesi vs.vs. hosuma gitmiyosa saçmadır,ne kadar emek harcadığı beni bağlamaz.Burada bana sacma gelen yaptığı tür değil sadece stiliydi.Mesela pop müzikte bana sacma gelir,nefret ederim hatta,dinleyenide sevmem,dövesim gelir.Emek harcamış diye bana saçma gelen bir şeye güzel diyemem.Yahel ne kadar saçma ise pop müzikte o kadar saçma.Ama sana çok güzel gelebilir bişi diyemem,zevk meselesi dedim ya.Emek harcanmış,yok kolay yapılmıyor diye bakarsak olaya eleştiri diye bi kavram olmaz bence. -
senden beğenmeni isteyen zaten yok. bu adam benim babamın oğlu oldugu icinde öle bi tavır takınmadım ben. ayrıca hayır beğenmediğim şeylere ben saçma demem güzide Türkçemde daha güzel kelimelerde var birşeyi beğenmiyorsan sana hitap etmediği içindir saçma olduğu için değil kimine saçma gelen başkasına saçma gelmeyen şey temelde saçma sayılamazda zaten, zevk meselesi derlerya işte ondan ama saçmalık değil, saçmalık senin saçma olup olmadığına karar veremeyeceğin birşeye saçma demen ;)
-
Yahel iyidir.
Kendi tarzını ısrarla vurguluyor.
Çok değişik bir yönü var müziklerinin..
Harmanladığı şeyler bazılarına absürd geliyor ama bazıları da bir şeyler buluyor adamın müziklerinde.
Ben şahsen 3-5 parçasını dinlerim önerdiklerinde de dinlemiştim ama asla çalmam (isterlerse ekstra ücret karşılığı yapılır :p )