Dj Yahel
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------senden beğenmeni isteyen zaten yok. bu adam benim babamın oğlu oldugu icinde öle bi tavır takınmadım ben. ayrıca hayır beğenmediğim şeylere ben saçma demem güzide Türkçemde daha güzel kelimelerde var birşeyi beğenmiyorsan sana hitap etmediği içindir saçma olduğu için değil kimine saçma gelen başkasına saçma gelmeyen şey temelde saçma sayılamazda zaten, zevk meselesi derlerya işte ondan ama saçmalık değil, saçmalık senin saçma olup olmadığına karar veremeyeceğin birşeye saçma demen ;)
-----------------------------
nasıl ben karar veremem saçma olup olmayacağına? kendi zevkime göre saçma,kendi gorusumu söyledim zaten,global ya da herkes adına konusmadım ki,bence yazdım orada görmedin sanırım.Ben beğenmediğim şeylere saçma derim,saçma da güzel bir kelimedir bana göre.Sende kendine gör bende kendime göre yazıyoruz gördüğün gibi.Bana hitap etmediği için saçma evet," bence " yazdığımı özellikle belirtiyorum. -
faithless abi tamam tarz olarak buraya uymadı ama severim techno müziği uzun yıllardırda dinlerim hatta nerdeyse her cesidini dinlemişimdir genelde dark side severim faithless tarzı biraz daha bana uygun gelio sarkıları hos acıkcası
-
çizdim.
-
İlk defa duydum harbi sağlama benziyor adam.
-
buterfly
-
çizik.
-
müziği çözebilen varmı derken türünden bahsetmedim türü progressive psy, electronik, trance... hocalar müzikteki kafayı çözebiliyomusunuz onu sordum ilk dinleyişlerde saçma gelebiliyo ama adam yaptığı müzikte bişeyler anlatmaya çalışıyo sanki çok enteresan kafalar var parçada eğer çözerseniz kafasını insanın secde edesi geliyo bu uzaylıya ...
-
neonell bunu yazdı:
ahanda bu da beni öldürüyo http://www.youtube.com/watch?v=LogqEhZbSOc 2:51 den sonrası hep gözlerimi doldurmustur
Senin tassaklarını gezdiren yesin lan neo senin ben müzik zevkine hardına hardcorenu aşığım olum :d -
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
ahanda bu da beni öldürüyo http://www.youtube.com/watch?v=LogqEhZbSOc 2:51 den sonrası hep gözlerimi doldurmustur
Senin tassaklarını gezdiren yesin lan neo senin ben müzik zevkine hardına hardcorenu aşığım olum :d
olm kızlar olmaz sen olursun anca zaten, aq bendeki şansın :D:D