Djarum Black

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

offical sitesi degil whois kaydına bak

plesk.saglayici.com

sdfsld 5 liralık hosta kurulmus isimtescil.netten geçen sene reglenmiş

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Marlboro light için black için Parliement için daha iyi çok ağır ve kötü bir tadı var bunun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

amarıkan pasajında vardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

dil uyuşturan lanet bişey.ayda yılda bir tek dal içilebilir.

kgd
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

oooo siz ne diyorsunuz gençler :) Beylerbeyinde Bu ramazan teravihten sonra denize karşı oturup arkadaşlarla yaptığımız en eğlenceli şey odur :) normalde kafama esince içiyorum ama ramazanda ayrı bi zevk oldu her gece her gece :) 

Şimdi istanbul da heryerde bulunabilir ama sahtesi bi pisliktir kesinlikle tavsiye etmiyorum. (bu arada aldığınız yere sorun djarum 76 varmı diye çook kral bişidir el sarması) sigarayı alınca açarsınız iki ayrı folyo çıkar 10 + 10 diye içinden bir adet alıp içersiniz dikkat! üstünüzde ki tşört gömlek vb maddeler yanabilir :) sigaranın ucundaki karanfiller yanarken patır çatır ses çıkartarak yanarlar ve etrafa minik kıvılcım fırlatabilir. üstünüzdeki giysi delinebilir ona dikat edin. benim çok tşörtüm delindi öyle. ya aslında pekde anlatmak istemiyorum ama yazdım bu kadar siz kimselere söylemeyin yinede çok kimse bilmesin sonra sahtesinin yapımı artıyo ve herkes içiyo kötü bişey oluyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

oooo siz ne diyorsunuz gençler :) Beylerbeyinde Bu ramazan teravihten sonra denize karşı oturup arkadaşlarla yaptığımız en eğlenceli şey odur :) normalde kafama esince içiyorum ama ramazanda ayrı bi zevk oldu her gece her gece :) 

Şimdi istanbul da heryerde bulunabilir ama sahtesi bi pisliktir kesinlikle tavsiye etmiyorum. (bu arada aldığınız yere sorun djarum 76 varmı diye çook kral bişidir el sarması) sigarayı alınca açarsınız iki ayrı folyo çıkar 10 + 10 diye içinden bir adet alıp içersiniz dikkat! üstünüzde ki tşört gömlek vb maddeler yanabilir :) sigaranın ucundaki karanfiller yanarken patır çatır ses çıkartarak yanarlar ve etrafa minik kıvılcım fırlatabilir. üstünüzdeki giysi delinebilir ona dikat edin. benim çok tşörtüm delindi öyle. ya aslında pekde anlatmak istemiyorum ama yazdım bu kadar siz kimselere söylemeyin yinede çok kimse bilmesin sonra sahtesinin yapımı artıyo ve herkes içiyo kötü bişey oluyo.

-----------------------------
    ee peki hocam kaçak dandik olmıyanını nerden temin ederiz bi de bna beaa :)

https://twitter.com/pisikleeet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

onu bilemiyeceğim hocam ben hep orjin alıyorum tanıdıklardan sormam bile ama arkadaşlar alıyorlar üsküdar tarafından hep sahte çıkıyo. :) ama orjin kutuda kabartmalı yazılar var sahtesinde o olmayabilir hiç bakmadım :/ orjin olmayanı atıp parlıamente yöneliyordum hemen hiç karşılaştırmadım valla :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Ve evet dün almış bulunmaktayım bitti djarum un Yumuşak tadlı olanı çıkmıştır acayip güzel black boğazı aşırı yakıyo bu (supersmooth) Acayip tatlı ve yumuşak :) siyah-gri paket kesinlikle tavsiyemdir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Reisler buldum biyer....Paketi 10 tl diyo...Yarın bi paket vanilyalı bi paket mentollü alıcam...orijinal mi diye deneme yapıcam :D Sağlam ürünse satışını yaparız  :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Oh anasini satayim. Ben fakirlikten tutun sarmayi ogrendim bu hafta.

while (1<2)
Toplam Hit: 7993 Toplam Mesaj: 46