Djarum Black
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------
Reisler buldum biyer....Paketi 10 tl diyo...Yarın bi paket vanilyalı bi paket mentollü alıcam...orijinal mi diye deneme yapıcam :D Sağlam ürünse satışını yaparız :D
-----------------------------Pahalı ben 7 - 8 liraya alıyorum buradan.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
KILICH bunu yazdı:
Reisler buldum biyer....Paketi 10 tl diyo...Yarın bi paket vanilyalı bi paket mentollü alıcam...orijinal mi diye deneme yapıcam :D Sağlam ürünse satışını yaparız :D
-----------------------------Pahalı ben 7 - 8 liraya alıyorum buradan.
-----------------------------orası neresi hocam? madem öyle gelip alayım orijinalse? istanbul mu?
-
Tr deyken cepaya gidip kentparktan 8 tl ye aliyordum.
Her cesidi var.Orjinalini icmek isteyen paraya kiyacak..
-
Standart içtiğim modeli Ağırdır ilk içene tadı hiç hoş gelmez ama tadını bilen bunu içer
Benim pek hoşuma gitmedi bu
Mentollünün hafifi boğaz yakmıyor
İşte bu acayip güzeldir iki ve üzeri içisinde bile hiçbir boğaz yakması yapmıyor acayip tatlı ama aroması az o yüzden black tercihim
tadı güzel değil tavsiye etmem
Bununda tadı güzel değil belli süre sonra mide bulandırmaya başlıyor ama bir dal için fazla kötü olduğu söylenemez
Bu güzeldir Boğazından sanki buz geçiyormuş hissi verir Tabi iki ve üzeri içişlerde boğazda acı hissettirebilir.
Blackde boğazında yanma hissediyorsan bunu hiç mi hiç tavsiye etmiyorum nefes alamayacak hale gelirsin :)
Bunun tadını almak istiyorsan içine çekmeyeceksin. Sadece puro içer gibi dumanı ağzına alıp bir iki saniye tadını aldıkta sonra yavaş yavav bırakacaksın tabi zevk meselesi ben ağzımdan bırakırken burnumla çekiyorum görüntü süper oluyor ve çıkan duman hafiflediği için acayip tatlı bir tad veriyor. :)
hocam üsküdar beylerbeyi. nette siparişi var 5.5 ytltabiki bunlar netteki modelleri :)Ah birde el sarması djarum 76 vardırki onu imkansız bulamazsın trde.. El sarmasıdır ve paketten bazıları kısa bazıları uzun olarak çıkar fabrikasyon değildir. -
BosphorusPasha bunu yazdı:
hocam üsküdar beylerbeyi. nette siparişi var 5.5 ytl
-----------------------------nette siparişi var derken? hocam bi bulamadık gitti bu sigarayı :D
-
satıldığı yeri biliyom ama adres aklmda yok hocam :D aslnda beraber gitsek götürebilrm seni.3-4ay önce 6tlden alıyoduk biz.
-
BosphorusPasha
Hoca Sen netten aldınmı djarum ? -
Djarum isteyenlere getirebilirim ben pm atsınlar yeter
-
evde suan 7 tane djarum black var dun gece ardı ardına dun gece 3 tane ictim nasıl uyudugumu blmiyorum
-
Smirnoff bunu yazdı:
BosphorusPasha
Hoca Sen netten aldınmı djarum ?
-----------------------------ben netten almadım ama bu nettekiler orjin getiriyo hocam zaten pek bişey değil güvenmiyorsan dene sende bi tane süpersmooth al gelsin bak tadına :)