Dji Mini 4 Pro Almayı Düşünüyorum. Tecrübeli Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?
-
%25-19 falan batarya bitip düşmesi nedir yav combo plus diyorsun 45dk lık batarya. ilginç
-
-
Liquid bunu yazdı
%25-19 falan batarya bitip düşmesi nedir yav combo plus diyorsun 45dk lık batarya. ilginç
Dönüş yolunu hesaba katarak rth e geçmiş drone gayet normal.
konuya gelecek olursam ben yaklaşık 1 senedir drone camiasına giriş yaptım. Beni bir tek fpv drone lar etkiliyordu. Kaliteden ödün vermemek için hassas yönlendirmeler yapmak konusunda sabırsızım çünkü. Gözlükle kafama göre uçuyorum.
ilk girişi panik butonu ve beginner başlangıç modları sebebiyle dji avata 2 fly more combo ile yaptım. Başlangıç olarak pahalı gelmesine karşın manuel mode olarak da ifade edilen acro modeda uçmaya 2-3 aydan sonra cesaret edebildim. O zamana kadar dji rc 3 ile simulatorde epey saatl harcadım. Halen boş vakitlerde açıp simulatorde takılıyorum.
Daha sonra konuya da yazan lynxmaster aracılığıyla yunanistandan kumandasız dji neo aldım. Kumandasız almamın sebebi avata 2 ile gelen gözlük ve kumandalar ile aynı droneu kullanabiliyor olmak. Bana şöyle güzel bir avantajı oldu. Yeni bir lokasyonda uçacağım vakit önce ucuz plan neo ile uçarak tedirginliğimi atıp ortamı da gözlemlemiş oluyorum. Daha sonra avata 2 ile uçuş yapıyorum. Neo nispeten daha küçük bir cihaz olduğu için tepkimeler de avata 2 ye göre daha ağır kalıyor. Bunu bir kez yapmadım onda da droneu 60-70 km hızla kolona çarptım. Garantide kasası değişti 9 bine. Neo yu kırsaydım yurtdışı olduğu için ülke içi garanti kapsamına girmiyordu. Garantili almam çok işime yaradı.
bunlara ek olarak daha sonra radiomaster pocket kontrolci ve cobra x2 analog bir gözlük aldım. Şimdi de o4 sistemli betaflight meteor 75 pro bir tane drone alıp hem dji sistemle hem de elrs ile uçurmaya çalışacağım. Velhasıl fpv camiası çok geniş ve masraflı :) çoğu zaman hanıma laf anlatamıyorum :))
-
-
Herkese tsk ederim, tek lazim olan uygun fiyatli drone bulmak. Tecrubeleriniz sayesinde baya sey ogrenmis oldum. Eyv
-
dji full seri kullandım,şimdi Dji Mini 4 Pro Fly More Combo kullanıyorum,bu aleti nasıl düşürüyorsunuz gençler :D
30 bine yurtdışından aldım,şu an tek şikayetim piller..çok kullanımdan mı ne bana bi türlü yetmio ,son avatayı test ettim ama almadım ..
bunu satıp onu alsammı diom ama yorumlar hep negatif
-
Hocam temiz 2 el alabilirsin elimde iPad Pro m4 vardı mavic 3 combo ile takas ettim ekransız kumanda ile.
-
arkadaşlar bu toplam uçuş süresine batarya devrine nereden bakılıyor akşama biriyle görüşcez kontrol edelim istiyorum. 3-4 sefer kullandım demiş.
Sanırım profil kısmında uçuş gözüküyor ama başka bir profil ile uçtuysa tümünü göremiyorz. dji fly uygulamasından bahsettiler. Bilgisi olan var mı?
Liquid tarafından 09/Tem/25 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
ya ne dronu ucak yapın ucak ucurun :D
https://www.youtube.com/watch?v=evxy6Y9i2To -
DestinatioN bunu yazdı
ya ne dronu ucak yapın ucak ucurun :D
https://www.youtube.com/watch?v=evxy6Y9i2Toona tecrübe lazım hocam, uçağı sağlam uçurmak için 10 tane kırım lazım ki öğrenek :)