Dji Mini Pro 4 Nereden Alınmalı
-
KotomineKirei bunu yazdısancaks bunu yazdı
beyler 2-3 ay önce bana yurtdışından geldi.. 9-10 defa uçurmuşluğum var (piller 5 yada 6 kere tam şarj edildi,tam şarj harcandı ) tam hatırlamıyorum
uzun zamandır drone ile uğraştığım için öyle çarpma,düşürme,sağa sola vurma falan olmadı hatta çimene dahi inmişliği yok (havada tutarım inerken,kaldırırkende benzer şekilde araç üstünden)
açıkçası boş boş duruyor,kutu içeriği full ...içerik aynen bu (128 gb sandisk micro ekstrası var).satmayı düşünmüyordum,başlığı görünce karar verdim (başka dronelarımda mevcut esince onları kullanırım)

model ne ?
Dji Mini Pro 4
-
underzero bunu yazdı
Dji in sitesinden Turkiye distribütörüne bakip oradan alabilirsin.
Ben Klasfoto.com.tr dan almistim
hocam global ve avrupa modellerinin farkı nedir biliyor musun ? yazılımsal farkları var yasalara göre tabi ama ben global model alsam burada sıkıntı yaşar mıyım ?
-
bende alacagım bu aralar hergun fiyat yukseliyor:)
-
Hakkinen bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Dji in sitesinden Turkiye distribütörüne bakip oradan alabilirsin.
Ben Klasfoto.com.tr dan almistim
hocam global ve avrupa modellerinin farkı nedir biliyor musun ? yazılımsal farkları var yasalara göre tabi ama ben global model alsam burada sıkıntı yaşar mıyım ?
Fark oldugunu sanmiyorum, tek bir haritayi indiriyorsun, indirdigin zaman güncel ucusun yasak oldugu yerleri gösteriyor.
Burada ucurmanin tek sikintisi ucururken kolluk kuvvetleri gelip ceza kesebilir.
-
Mediamarkt ta 4 bin lira daha ucuz global model.. pesin fiyatina 4 taksit. Global versiyonu alıyorum o halde.. klasfoto taksitte baya kazık sokuyor