folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dji Osmo Pocket 3 Ve Icerik Fikirleri

Dji Osmo Pocket 3 Ve Icerik Fikirleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Dji Osmo Pocket 3 almayi dusunuyorum, icerik olusturup youtube yukleyip gelir elde etme planlarim var. Fakat ne cekegim hakkinda bir fikrim yok. Yolda yururken filan bos ceksem mi diyorum. Bu tur videolar cok izleniyor gorunuyor ama emin olamadim. Akliniza gelen fikirler varsa paylasabilirseniz harika olur. Bu arada Londrada yasiyorum. Videolari burada yada gezdigim zamanlarda cekicem.

Aramizda Dji Osmo Pocket 3 kullanan var mi bu arada ? Oneren cok oluyor ve herkes cok memnun.  

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bu cihazı milyonluk kanalı olan youtuberların kullandığını görüyorum. işin garibi, sadece bunla çekim yapıyorlar, hiç o diğer büyük kaba saba kameraları da taşımıyorlar.

Benim bilgim yok bu konuda

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Farklı bir öneri olarak Of için oyuncu bul hocam  daha çok kazanırsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

osmo pocket 2 kullandım hatta hala daha ara ara kullanırım, çok memnunum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Cihazı vs bilmem olaylara çok hakim değilim. Ama londrada yaşama konusunu fark edince ve eğer yüzüm gözüksün istemiyorsan da bence;

Londra'da bir yaşamı anlatabilirsin.  Görüyorum tiktok instagram youtube de kesitleri işte londranın bilinmeyen özellikleri başlıklı

Londra'da market alışverişi, Londra'da fiyatlar, 

Türkiye'ye nazaren karşılaştırmalar, fiyatlar, garipsenecek ve spesifik sayılacak kültür, mekan, davranış, yaşam biçimleri.   

Şahsen denk gelince merak ediyorum. Mesela adam geçen almanyada evinin önüne sigarasını söndürüp atmış, ceza gelmiş onu çekmiş vs sarıyor yani

Kitle türkiye'den izleyici olurdu 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Dji Osmo Pocket 3 almayi dusunuyorum, icerik olusturup youtube yukleyip gelir elde etme planlarim var. Fakat ne cekegim hakkinda bir fikrim yok. Yolda yururken filan bos ceksem mi diyorum. Bu tur videolar cok izleniyor gorunuyor ama emin olamadim. Akliniza gelen fikirler varsa paylasabilirseniz harika olur. Bu arada Londrada yasiyorum. Videolari burada yada gezdigim zamanlarda cekicem.

Aramizda Dji Osmo Pocket 3 kullanan var mi bu arada ? Oneren cok oluyor ve herkes cok memnun.  

Hocam bende var kullanıyorum güzel alet combo paketini almıştım yurt dışı sarı siteden  hafta sonu gezmek için çıktığım zaman yanıma alıyorum video çekiyorum antik kentler vs. Tavsiye derim güzel alet videoları ise dji Mimo diye uygulaması var telefondan editliyorum HD olarak sonra instigrama yüklüyorum. 

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

bu cihazin olayi ne ? saglam akilli telefonun arka kamerasi cozmuyor mu isi (iphone 14-15-16 pro max)

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı

bu cihazin olayi ne ? saglam akilli telefonun arka kamerasi cozmuyor mu isi (iphone 14-15-16 pro max)

Hocam 3 eksen de motorlar var örneğin koşarken aşağı yukarı sağa sola yaptığın zaman görüntü de titreme ve bozulma olmuyor.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sardalyali
    sardalyali's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Hacı cihaz harika. Geçen günlerde 70 bin liraya Sony a6700 aldım. Ancak bu tür kameralar, vlog kamerası olarak geçse bile Osmo Pocket 3 kadar iyi değil (stabilizasyonu olsun, taşınabilirliği olsun vs). Görüntü kalitesi olarak da benim kamerayla benzer sonuçlar verebiliyor. Profesyonel olarak çekim için firmalara çalışmıyorsan, gözünün yaşına bakmadan al. Gerçekten sorunsuz bir şekilde kullanırsın, 4K görüntüler çekersin rahat rahat. Ancak bir stüdyo ortamı gibi, sabit yerlerde çekeceksen direkt olarak profesyonel kamera tercih edebilirsin. Ama dışarıda hareketli çekim yapıyorsan Osmo Pocket 3 çok iyidir.

Birasız kalan gönül, mezarsız sergerdân ölülere müşâbih olur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

@Castaway hocam evet herkes bunu kullaniyor. 
    @KaptaN OF derken o meshur onlyFans mi diyorsun guzel fikir ama zor bu. 
    @EricNorthman pub kulturunu cekebilirim aslinda ingilterede publar meshur her hafta bir pub olabilir
    @JuMaN Cok tesekkurler hocam cektigin videolarla kanal filan yaptin mi youtube icin ? 
    @317seref iphone ile hocam arama filan gelince video yarim kaliyor daha cok Vlog tarzi icin lazim. 
    @sardalyali Disarida hareketli cekim icin kullanicam hocam. Bende Sony A7 IV var onla fotograf cekiyorum daha cok 70-200 lensle. Fotograf cekerkende video filan cekebilirim bu cihazla bir yandan. Cektigin videolar filan var mi hocam bir kanal bakayim 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    sardalyali bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

Hacı cihaz harika. Geçen günlerde 70 bin liraya Sony a6700 aldım. Ancak bu tür kameralar, vlog kamerası olarak geçse bile Osmo Pocket 3 kadar iyi değil (stabilizasyonu olsun, taşınabilirliği olsun vs). Görüntü kalitesi olarak da benim kamerayla benzer sonuçlar verebiliyor. Profesyonel olarak çekim için firmalara çalışmıyorsan, gözünün yaşına bakmadan al. Gerçekten sorunsuz bir şekilde kullanırsın, 4K görüntüler çekersin rahat rahat. Ancak bir stüdyo ortamı gibi, sabit yerlerde çekeceksen direkt olarak profesyonel kamera tercih edebilirsin. Ama dışarıda hareketli çekim yapıyorsan Osmo Pocket 3 çok iyidir.

sony6700 orta segment iyi bir kameradır. özellikle art lenslerle beraber iyi ışık ortamında baya baya iyi bir kamera.. ben profesyonel işlerimi full frame makine istemesem bu makineyle yaparım yani.. apsc olması bi tık sıkıntı

pocket a gelecek olursak kanka sanatsal art görüntüler almayacaksan, alan derinliği derdin yoksa, düşük ışık hassasiyetin yoksa, hayvan gibi makinelere gerek yok. bunu al işini fazlasıyla görür.. zaten dslr ya da aynasız makine alırsan gimbal da almak zorunda kalırsın taşıması dert kurması dert ağırlığı dert.. ben yürüyecem çekim yapacam diyosan pocket ideal

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 992 Toplam Mesaj: 22
dji osmo pocket 3 osmo pocket3 dji