folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dji Osmo Pocket 3 Ve Icerik Fikirleri

Dji Osmo Pocket 3 Ve Icerik Fikirleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

daha ucuz versiyonları olan DJI Osmo Action 5 Pro modeller nasıl? fiyat olara çok cazipler.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bugun Dji Osmo Pocket 3 teslim aldim bir kutu acilis videosu cektim hizilica. 

Cihaz cok guzel, henuz kullanma sansim olmadi ama sony A7 IV kameramdan sonra kucuk bir cihazin boyle basarili olmasi gercekten efsane olabilir. Bu arada kanalima uye olabilir ve videoyu izleyebilirsiniz. Londra hayatini ingiltere hayatini anlatan videolar cekmeyi planliyorum zaman buldukca. 

Takip, Yorumlarla one cikartirsaniz minnettar olurum. 

https://youtu.be/zdmt5VwkRXI?si=P0ZJMjy_TwgwsItF 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kullanıcıların %95 i   100 bin  150 bin lira aynasız ve full frame makinelere para verip ıphone 16 dan daha kötü bir kalitede video çekiyor. daha base iso ayarını bilmeyenler çoğunlukta..

Benim estetik kaygım yok, teknik olarak en iyi en sanatsal, en doğru, en kişiselleştirilmiş, en simeatik görüntüyü bulmak için kendimi eğitmeye zamanım yok iyenler için pocket en ideal cihazdır..

hiç bir ayar yapmana gerek yok cihaz standart ayarlarda en ideal görüntüyü almak için programlanmış ve yağ gibi akıyor.. her koşulda kullanabilirsiniz ve işinizi görür. 

Ama her şey düz olur. cihaz çok net ve düz görüntüler çeker. duygusuz, hissiz.. tam bir youtuber cihazı :D

https://www.youtube.com/shorts/X12kIkw1z7k

youtube da test yapan kanalların çoğu bile fullframe makineyi kullanmayı bilmiyor.. bence pocket 3 al yoluna bak..

full frame makineler oyunak değil gerçekten emek bilgi ve boll pratik isteyen makineler..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M-S-T-F
    M-S-T-F's avatar
    Erkek

Pocket 1 bile hâlâ gayet iş görüyorken, pocket3 gerçekten efsane.
    Eğer lokal içerik üretmek istiyorsan, herhangi bir konudan başlayabilirsin.

Pratik olması açısından “Londra XXX Parkı street walk” gibi bir tarzla başlayabilirsin. Konuşmana bile gerek yok; sadece yürü ve çevreyi çek. Zamanla içerik üretmeye devam ettikçe, neyin daha çok ilgi gördüğünü analiz edip o yönde ilerleyebilirsin.

İlk etapta fazla beklentiye girme, önemli olan düzenli üretim.

Eğer spesifik bir içerikle başlamak istiyorsan, yurt dışında yeni patlamış ama Türkiye’de henüz yaygın olmayan konulara odaklanabilirsin. Özellikle İspanya ve Japonya taraflarında ilginç içerik trendleri çıkabiliyor, gözlemlemekte fayda var.

Ya da tam tersine, Türkiye’de olup yurtdışında olmayan şeyleri de düşünebilirsin.
    Unutma, YouTube Türkiye’nin reklam gelir düzeyi yurt dışına kıyasla daha düşük.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

hiç konuşmadığın sakin olarak gösterebildiğin ve rahat davrandığın bir camp videosu çekebilirsin

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

insta360 X3 kullaniyorum cok memnunum, hic bir bokla ugrasmama pro video editorcu olmaya gerek kalmadan telefondaki uygulamasindan yapay zeka yardimiyla istediginiz sekle sokuyor. hatta kendi templateleri var videoyu veriyorsun template seciyorsun direkt o sekle ceviriyor

duzenleme: bullet time ozelligi var, ip ya da cubuguyla matrix sahneleri gibi cekebiliyorsun.

blackhammer tarafından 02/Haz/25 12:17 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

yurtdışı furyası çok tuttu covid döneminde ama şimdi bitti gibi hocam çünkü çok arttı. londra'da market vs bunlar illa kitlesi çıkar tabi ama biraz daha farklı çekmen gerekir.

şimdi moda olan konu 30 günde milyonluk marka oluşturuyorum.

90 günde kendi atölyemi kuruyorum.

20 günde pinterest bahçesi yapıyorum

hiç bitmeyen DIY vs vs.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Pocket 3 bakıyorum fakat fiyatlar 40k civarında. Pocket 2 ise 17-18'e bulunabiliyor. Çok mu fark var arada, yani p2 alsam ne kaybederim ? 

osmo action, go pro derken kafam allak bullak oldu.  Öyle içerik üretme amacım yok. Yani bu cihazı akıp para kazanayım derdine düşmeyeceğim. Gezip görülen yerleri, yürüyüşleri vs vs çekip birşeyler üretmek. Gündelik kullanım gibi düşünülebilir. 

20k civarına en mantıklı f/p ürün ne önerirsiniz ? Anlayan eden varsa bi yardımcı olsa keşke. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sardalyali
    sardalyali's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

@Castaway hocam evet herkes bunu kullaniyor. 
    @KaptaN OF derken o meshur onlyFans mi diyorsun guzel fikir ama zor bu. 
    @EricNorthman pub kulturunu cekebilirim aslinda ingilterede publar meshur her hafta bir pub olabilir
    @JuMaN Cok tesekkurler hocam cektigin videolarla kanal filan yaptin mi youtube icin ? 
    @317seref iphone ile hocam arama filan gelince video yarim kaliyor daha cok Vlog tarzi icin lazim. 
    @sardalyali Disarida hareketli cekim icin kullanicam hocam. Bende Sony A7 IV var onla fotograf cekiyorum daha cok 70-200 lensle. Fotograf cekerkende video filan cekebilirim bu cihazla bir yandan. Cektigin videolar filan var mi hocam bir kanal bakayim 

Hocam anca bakabildim. Makineyi almışsın, hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmanı diliyorum, kanala da abone oldum. Zaten almışsın ama cevaplayayım, çektiğim videoları firmalara teslim ediyorum öyle aktif bir kanalım yok. Tekrardan hayırlı olsun reis.

Birasız kalan gönül, mezarsız sergerdân ölülere müşâbih olur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Pocket 3 bakıyorum fakat fiyatlar 40k civarında. Pocket 2 ise 17-18'e bulunabiliyor. Çok mu fark var arada, yani p2 alsam ne kaybederim ? 

osmo action, go pro derken kafam allak bullak oldu.  Öyle içerik üretme amacım yok. Yani bu cihazı akıp para kazanayım derdine düşmeyeceğim. Gezip görülen yerleri, yürüyüşleri vs vs çekip birşeyler üretmek. Gündelik kullanım gibi düşünülebilir. 

20k civarına en mantıklı f/p ürün ne önerirsiniz ? Anlayan eden varsa bi yardımcı olsa keşke. 

Hocam ben sarı siteden yurt dışı kapalı kutu combo paket aldım 26 idi 27,500 ₺ farkla aldım oradaki satıcılar ile görüş telefon ile paramgüvende ile almak istiyorum de. Benim aldığım satıcı Konyalı bi satıcıydı. 

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 1568 Toplam Mesaj: 22
dji osmo pocket 3 osmo pocket3 dji