DJİ Phantom 3 Standart " Ürünü Hakkında Yorumlarınız?
-
Aman hocam profesyonel beni cok fazla asar. Advanced da aşıyor ama bi sekilde borc altna girecem cok kalitesiz urun almayi sevmiyorum almam gerekirse ama adi mal almam. Fiyat konusu 9 taksitle 3726 tl ye denk geliyor. Ama ben daha mantikli yolunu buldum. nakit fiyati 3325tl. Garantiden nakit avans cekecem 3325 tl 9 ay taksitle 3530 tl ye denk geliyore :D
-
2 3 gündür bende bakıyordum bu merete birden tbt de konusunu görünce nasıl tıklayacağımı şaşırdım
Kendi sitesinden kıyasladım pro 4k adv 2.7 k mı ne çözünürlüğünde çekiyo onun dışındaki bütün özellikleri aynı, doğru karar vermişsin bide phantom 4 teki gibi hareketli nesne takip özelillği olsaymış iyiymiş çapışma engelleme felan :D
-
piiiranha9242 bunu yazdı
2 3 gündür bende bakıyordum bu merete birden tbt de konusunu görünce nasıl tıklayacağımı şaşırdım
Kendi sitesinden kıyasladım pro 4k adv 2.7 k mı ne çözünürlüğünde çekiyo onun dışındaki bütün özellikleri aynı, doğru karar vermişsin bide phantom 4 teki gibi hareketli nesne takip özelillği olsaymış iyiymiş çapışma engelleme felan :D
valla hocam bende amatörüm bakalım artık advanced sipariş vereceğim gibi gözüküyor. nova fotoğraf diye bir yer varmış 3100 tl ye veriyor. yerin sağlamlığını tam olarak öğrenebilirsem hemen parayı havale edeceğim adama..