Dmoz"U İyi Bilenlerden İstek
-
s.a hocalarım 7 8 aydır bi sitemi dmoza kayıt ettiremedim malum dmoz kayıdın ne kadar onemli oldugunu hepimiz bilioruz diger butun domainlerimin hepsini yaptım ama bunu bir türlü yapamıorum yardım lütfen site adresini isteyenlere özelden yollayabilirim google tbtyi indexlemesi mukemmel malum
-
dmoza kayıt hemen olmaz sen kaydetsen bile yönetici eklenmeye gerek duyarsa ekler yoksa es geçer senin siteni
-
aramızda dmoz editörü varsa konuya mesaj atarsa veya pm atarsa bizlere ona 1-2 site ekletebilir.Arkadaşında dediği gibi 6-7 ay oldu hâla ekleyecekler...
-
hocam evet dogru diosun ama forumlarımı ekledim ekledi onları ama dogru katogoriye eklemem ragmen yerel haber sitesini kabul etmiolar
-
dmoz editörümü arıyonuz:p
bende çok vardı bi ara saolsun çok iyiliğini gördüm
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------aramızda dmoz editörü varsa konuya mesaj atarsa veya pm atarsa bizlere ona 1-2 site ekletebilir.Arkadaşında dediği gibi 6-7 ay oldu hâla ekleyecekler...
-----------------------------hocam 2 3 forumu ekledler 1 ay içinde ama haber sitesini kac ay gecmesine rağmen eklenmedi
-
mutlaka vardır aramızda dmoz editörü
-
derbend bunu yazdı:
-----------------------------
hocam evet dogru diosun ama forumlarımı ekledim ekledi onları ama dogru katogoriye eklemem ragmen yerel haber sitesini kabul etmiolar
-----------------------------
demekki dmozun şartlarına haiz değil yoksa ne sebebi olabilir bir ara pkk bir lavuk varmış gıcıklığına milliyetçi ve türk sitelerini onaylamıyormuş siliyormuş filan o da olabilir -
dmoz o zmn boyle bi adamı nie tutuo:S
-
bugün 12-13 yaşında bi çocuğun bile site açabildiğini göz önüne alırsak, her site dmoz'a eklenmek zorundadır diye bi kaide yok.
dmozun önemsediği şeyler bellidir. siten bunlara uymuyorsa eklenmez. illa eklencek diye bi kural yok yani. her önüne gelen site eklenemediği için bu kadar kaliteli bir içeriği var zaten :)
-
hocam tamam içeriği cok kaliteli bişi diyemem ama ekledigim diger sitelere bu kadar emek verilmeden kabul oldu