Dobez.Com Güvenilir Mi?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
Hiçbigitarı denemeden alma hocam benden tavsiye o modeli alma ama deneyebileceğin bi gitarı al. Bazı gitarların tonu bok gibi oluyor aldığına pişman oluyorsun satamıyorsunda
neyi var o gitarın dk2t taş gibi gitar
-----------------------------her gitara güven olmazki hocam 0 gitarlarda bile bok gibi ton çıkıyor millette satın almıyor sonra elinde patlıyor tonunu deneyip beğendiğin gitarın peşinde koş derim ben yinede sen bilirsin
-----------------------------gitar 1.5 milyar üst seviye hocam ne diyorsun allah aşkına
-----------------------------Tamam bişey demedim farzet kıçımdan uydurdum herşeyi pahalı gitar hep iyidir ben bilmiyomuşum pardon hocam kusura bakma hiç yazmadım farzet
-
Bende jakson js1 dinky var.Bazıları iyi değil diyolar dinky serisine.Klavyesi rahat güzel neyse.Sap ayarını bende bilmiyordum aldıkdan sonra kendim 1tel kırdım öğrendim.Hem tel takmayı hem ayarlamayı.Kolay bir şey.
-
ben gitarı denedim beğendim ama denediğim yerde 2.100 tl dobezde 1.5 zuhl mydukkan da da 1.5 ancak zuhal ve mydukkanda ürün yok o yüzden ben sizden dobez com paranın üstüne yatmaz demi dedim yani