Doçent"E Zarar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Müridler zor sabrettim konuyu açmak için..Dün başıma çokkötü bir olay geldi..Şöyle ki: Genetiği değiştirilmiş ürünler hakkında haber için ropörtaja gittiğim bi doçent, ropörtajda bana demediğini bırakmadı..

Sorularımı beğenmemiş şerefsiz, konuya hakim değilmişim..Ve adam ses kaydını yarıda kesti ya.Halbuki gerçekten sorularım iyiydi ve konuya hakimdim.. Bende doğal olarak çalıştığım dergiyi temsil ettiğim için bişey demeden kalktım ordan..Patrona şikayetimi bildirdim ama ben bu adama bunu ödetmek istiyorum içimde kaldı siniri..

Çalıştığım dergi ve benim adım bulaşmadan bu adama neler yapabilirim..Özellikle fiziki bişey istemiyorum..Gurur kırıcı olsun, yerin dibine girsin..Bu tip birşey istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

hacı hiç uğraşmaya değmez böyle şereften yoksun adamlar çıkıyor işte..madem konuya hakim olarak görmedi seni, kendi

çıkarsın soruları bakalım?yardımcı olsun? adam sayp gitmişsin yanına..(ama anlamamış..) Artislik yapıcağı varmış..

o da sana rastgelmiş..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Yok hoca olmaz.O şerefsizinyaptığı içime oturdu ya.Ya benzaten muhabirim o konuyu bilmeme gerek var mı mal herif zatensenden öğrenmeye geldim.Kendim bilsem otururur kendim yapardım haberini.

Bide bu pislik içintaa mecidiyeköyden ümraniye-dudulluya kadar gittim ben.Bi de demez mi benim zamanım kıymetli böyle sorulara ayıramam diye..İki tane geçiremedimya suradına aahh ahhh..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hoca boşver böyle o.ç'ler var işte hayatta, statüsüyle insanları ezmak isteyen karaktersiz, kişiliksiz herifler, aslında onun yapacağı şey, konu hakkında seni bilgilendirmek olmalıydı, bırak Allah'a havale et, emin ol o da bir gün küçük düşürülecektir.

Nacizane fikrim şudur, bunun konferanslarını takip et, ne zaman bir konferans verecekse oraya git, sen ya da arkadaşına, bu herifi g.t edecek bir soru sordur, hatta adamı rezil edecek birşeyler söyle, mesela adam bir konuyu anlatırken, al eline mikrofonu veya yüksek sesle de ki, verdiğiniz bu bilgileri hergün tv'lerde konuyla ilgisi olmayan kişiler zaten anlatıyor, bize buraya geldiğimize değecek şeyler anlatın, sizi dinledikten sonra okumaktan soğudum, gibi birşeyler söyle, adam onu dinlemeye gelenler karşısında g.t olsun. :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    Doktorlar kimseye vakit ayırmak istemez. insan o kadar okuyunca diğerlerini küçük görüyor. doktor mühendis avukat pilot kaptan felan. bunlar aşmış hissediyor. yapacak bir şey yok. sende oku geç onun a. qoy anca öyle olur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

genellikle üniversitede, bu tarzlar aşırı ineklerden olur, ve genellikle benim tarzımdaki öğrencilerden üniversiteyi bitirene kadar ezik muamelesi görürler :D

Daha sonra bu inekler bunları içlerine atarlar, atarlar :)

Daha sonra benim tarzımdakiler mezun olduğunda bu inek hayattta başarılı olamayacağını fark edince "Madem benden bi bok olmayacak ben okulda kalayım"

İşte, okulda kaldıklarında en başta normaldirler, ama bunun bütün üniversite hayatı boyunca ezildiğine şahit olan en son sınıflarda mezun olunca, bu kendisini cakma einstein olarak görmeye başlar :)

Daha sonrada, zamanında yaşadıkları eziklikleri, başkalarını ezmeye calışarak gidermek isterler :)

Anlayacağın, yüzüne bakmaya bile değmez hocam :)

keşke kapıdan cıakrken ezik deseydin :)

Anlardı o :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

genellikle üniversitede, bu tarzlar aşırı ineklerden olur, ve genellikle benim tarzımdaki öğrencilerden üniversiteyi bitirene kadar ezik muamelesi görürler :D

Daha sonra benim tarzımdakiler mezun olduğunda bu inek hayattta başarılı olamayacağını fark edince "Madem benden bi bok olmayacak ben okulda kalayım"

İşte, okulda kaldıklarında en başta normaldirler, ama bunun bütün üniversite hayatı boyunca ezildiğine şahit olan en son sınıflarda mezun olunca, bu kendisini cakma einstein olarak görmeye başlar :)

Daha sonrada, zamanında yaşadıkları eziklikleri, başkalarını ezmeye calışarak gidermek isterler :)

Aynen katılıyorum.Kayseride universite okurken şöyle bir hikaye anlatılırdı;Zamanında bir fakultede okulun ilk dersinde hoca gelmiş ögrencileri baya bir aşağılamış.Sizin kazandığınız bölüm iyi değil siz de zeki değilsiniz zaten.Buraya bir eşşegi bağlayın 4 sene sonra bitirir mühendis olur demiş.Oradan bir ögrenci de kalkmış demişki"Eşşeği 4 sene daha bağla üniversite hocası olur".Olay bu.Ben sana şunu tafsiye ediyorum.Hocanın iletişim bilgilerini email veya cep tel gibi.Bunları uygunsuz ortamlarda dağıt.Veya hocanın adına bir web sayfası aç.Hocayla ilgili ögrencilerin düşünceleri yayınlansın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    mr66tr'nin tavsiyeleri benimde kafama yattı hoja.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

http://www.belgenet.com/yasa/k4982.html

Bilgi edinme kanunu diye bir sey var.

Kamu calisani sonucta.

Uzerine hukuki git.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHEK1LC1
    SHEK1LC1's avatar
    Erkek

Arkadasların dediği gibi ezikler a.q  uyuz olurum doktor doçent tayfasına..

benide selcuk ünv sindeyken bi tanesi sen agzınla kus tutsan yinede seni bırakacam bu gecemeyeceksin diye tehdit etmişti

en cok calıstıgım dersin hocası..

bende zati bırakacam a.q diye aldım elime sazı

''  bana bak len hocaa..!!  ben o kusu agzımla tutarım sonra getirir senin gtüne çakarım a.q cocuu diye dayanınca attırdıydı beni.. 

sonra daldım tabi tramvayda bu dingile ve atıldık okuldan..

ünv de babayiğit olurlar dısardada denk gelmeye gör it gibi tırsarlar. 

lan madem dogruyu yapıyonuz ve adaletlisiniz ne demeye tırsarsınız..

Direk agız burun dalacan bu tiplere.. 

haa bazı adam gibi adamlarda varki insana özbabasının yapmadıgı iyiliği yapar onlar ayrı basımız üstünde..

Hüküm verildi...!!! KARISMA...!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Hoca affına sığınıyorum çok değişik bişey yakaladım :D
    "genellikle benim tarzımdaki öğrencilerden üniversiteyi bitirene kadar ezik muamelesi görürler "
    "Daha sonrada, zamanında yaşadıkları eziklikleri, başkalarını ezmeye calışarak gidermek isterler"
    Şimdi hocam affına sığınırak soruyorum :D
    sen niye eziyosun ki inekleri :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 3453 Toplam Mesaj: 22