Doçent"E Zarar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

doç. lerin alayının gtü kalkıktır hocam uğraşmaya değmez... Hangi üniversite bu?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Ya müridler o adamın odedikleri o kadar oturduki içime anlatamam ya.Adamın ayağına gitmişim on saat iftar trafiği çekmişim, bi de sorulara hazırlanmışım, konuya hakimim..o şerefsizin öyle demesi çıkmıyor aklımdan allaam yaa..

bi de adam bzim dergide yazar yaa..makalesi yayınlanıyo her sayıda..şeytan diyoki ayrıl dergiden..işsiz parasız kal..git dağıt ağzını burnunu...

amaaaa..bu adamla benim daha çok ropörtajım olcaak..adama öyle sorular sorcam göt olup kalcak orda şerefsiz..sonrada ben ezicem onu..lan muhabiriz diye ezilmek zorunda mıyız biz ya başlarım böyle işe.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------

doç. lerin alayının gtü kalkıktır hocam uğraşmaya değmez... Hangi üniversite bu?

hocam adamın üniversite hayatı yok..gıda hijyenisti kendisi..ayrıca bi platformun da başkanı..şmdi adınıda vermek istemiyorum burda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    eğer bi öğretim kurumunda hocaysa bence öncelikle hakkında bilgi al

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

adam bizim dergide yazar dedin öyle değil mi? sizin derginin okurlarına ait bi istek/şikayet/düşünceler tarzı mail

adresleriniz vardır herhalde ver burda abi şilayetlerini yazsın herkes..

tahribatta bu kadar insan var..hiç bişey yapamasak bile o adamı kıl edecek mailler atacak birileri vardır içimizde..

ama sana o adam yüzünden laf gelmeyecek bi mail kutusu lazım..?

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Hocam çok iyi demişsin çokda hoşuma gitti ama dergiye birden adamı söven mailler gelirse benim olduğum direk anlaşılır (:

Adamda şöyle bi hastalık var.Çok yavaş hareket ediyo ve çokyavaş konuşuyo..Konuşurkenuyuyacak gibi oluyo bi ara..Ben bunu kullanmayı düşünüyorum..Yada topluluk içinde onu yerin dibine sokacak türde bişey istiyorum.Yani bizim patronun anlayamayacağı şekilde (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Müridler harika bi haberim var.Bahsettiğim doçent geçen gün beni arayıp benden özür diledi..En kısa zamanda tekrar bekliyomuş görüşmeye (: (: Sesi duymalıydınız telefonda nasıl eziiikkkkkk :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    şimdi oldu işte, özürdilemek de bir erdemdir, adamın demek ki kötü bir anına denk gelmişsin adam da farkına varınca pişman oldu özür diledi.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    shadowans bunu yazdı:

Müridler harika bi haberim var.Bahsettiğim doçent geçen gün beni arayıp benden özür diledi..En kısa zamanda tekrar bekliyomuş görüşmeye (: (: Sesi duymalıydınız telefonda nasıl eziiikkkkkk :D

gidince yanına  "kanka yaw geçen gün acayip kötü ettin beni ne ayak? amma peşinden de çok sövdük hakını helal et şu mubarek günde arkandan ne kuyular kazıyoduk "dersin :D

veya beni mi sınıyodun diye bi sorarsın.. :D

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Adama sadece şunu söyledim: Bir musibet bin nasihatten iyiymiş :D

Toplam Hit: 3451 Toplam Mesaj: 22