Doğal Çevrenın Yanlış Kullanılması Sonucu Doğal Çevremizde Meydana Gelen Değişimler :(
-
Müridler ben tembel bi oğrenci olarak halen yıllık odevimi goturmedim...
Ve ben acilen Doğal çevrenın yanlış kullanılması sonucu doğal çevremizde meydana gelen değişimler ile ilgili bi slayt bulmam lazım..
google ın altınu üstüne getirdim ama yok..
bide benim için siz bakabilirmisiniz.. ?
iyi günler iyi çalışmalar..
-
slayt bulma kendin hazırla
tek yapacağın resimleri alıp yapıştırmak zaten.
hani tembellik kapsamından çıkmış olmazsın =)
-
bir seadog sözü der ki " sen daha nette arastırmaya tembellsen 20 sene öncekiler naptılar..."
-
arkadaslar ben suan memlekette deilim.. erzincanda okuyorum.. ve cafeden giriyorum..
ki cafedede office yok bildiginiz gibi :(
yardım edebilecek yokmu ? -
windows movie makerla slayt hazırlayabilirsin
edit:konu başlıgıda ferman gibin
-
hayır movie maker kabul etmiyo
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar ben suan memlekette deilim.. erzincanda okuyorum.. ve cafeden giriyorum..
ki cafedede office yok bildiginiz gibi :(
yardım edebilecek yokmu ?
-----------------------------erzincandamısın lan hadi be nereden erzincanın neresinde okuyon necisin. sevindim a.q. birden erzincanı okudum. zaten canı msıkkın ii moral oldu
-
resimleri bulup bi klasörde topla sonra movie makerı aç resimleri ctrl+a yaparak movie makerın beyaz yerine sürükle bırak sonra ordaki resimleri alttaki film şeridine sürükle bırak sol menüdende filmi bitir>bilgisyarıma kaydet de O.K
-
orduluyum ..
erzincan merkezdeyim..
ve halen odevi arıyorum :(
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
resimleri bulup bi klasörde topla sonra movie makerı aç resimleri ctrl+a yaparak movie makerın beyaz yerine sürükle bırak sonra ordaki resimleri alttaki film şeridine sürükle bırak sol menüdende filmi bitir>bilgisyarıma kaydet de O.K
-----------------------------movie maker kabul etmiyo hoca bana anlattıracakmıs slaytı iteleye iteleye :)
-
yokmu arkadaslar :(