Doğal Çevrenın Yanlış Kullanılması Sonucu Doğal Çevremizde Meydana Gelen Değişimler :(
-
seadog sendedemi ses yok .
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
ne sesi istiyorsun ki benden hacı -
seadog bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
ne sesi istiyorsun ki benden hacı
-----------------------------ODEV :(
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
ne sesi istiyorsun ki benden hacı
-----------------------------ODEV :(
-----------------------------hacı benim yarın war calculus sınavım ben nasıl ödev yapayım hemde hiç bilmedigim bi konuda
-
:(
-
kusura bakma ama tembellik kabul edilemez bu inşallah sana faydalı bi ders olurda çalışmanın üretmenin ne demek oldugunu kavrarsın... bide güzel bi atasözü vardır bilirsin; bugünün işini yarına bırakma
-
haklısın dayı ama napalım baska calısmalardan ona zaman bulamadım
-
kardeşim aynı konuyla ilgili araştırma yapıyordum mesajını gördüm üstünden epey zaman geçmiş ya anlamıyorum aq tbt de suyu çıkarılıyo bazen konuların adam birşey istiyo gelen cevap bolca akıl hojam akıl almak istesem anam var babam var arkadaşım var sağolun ihtiyacımı varsa verın yoksa da tşk ederim nasihat edip vaktımı çalmayın protesto etmek amaçlı bi slayt atıyorum buraya belki birgün birine yarar
-
:D çok şey war hatta uydura bile bilirsin :D
benim başıma gelen ab sıtandartlarında 15 cantimetro luk hıyarların buzdolabında 1 hafta içinde bazılarının 20 25 cm boylarına ulaşmaları bu olurmu -
drexler bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim aynı konuyla ilgili araştırma yapıyordum mesajını gördüm üstünden epey zaman geçmiş ya anlamıyorum aq tbt de suyu çıkarılıyo bazen konuların adam birşey istiyo gelen cevap bolca akıl hojam akıl almak istesem anam var babam var arkadaşım var sağolun ihtiyacımı varsa verın yoksa da tşk ederim nasihat edip vaktımı çalmayın protesto etmek amaçlı bi slayt atıyorum buraya belki birgün birine yarar
http://www.dosya.tc/CevreveCevreKirliligi.pps.html
-----------------------------birinin geçmiş zaman ona pm yoluyla ödevi için yardım etmedigini nerden biliyosun, insan kendi işi için aklını kullanmıyosa akıl verende çok olur, bunlar olası sonuçlar hemen işi avukatlıga getirme...