Doğal Yaşam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ya ben de bunların hepsini cozur cozur yediğim halde kilo almıyorum. Her sabah kahvaltıda sucuklu, sosisli yumurta üstüne ton balığı falan yiyorum. Yok arkadaş alamıyorum kilo. 1.91 boya 75 kilo kaldım, artmıyorum resmen delircem. Defolu doğmuşum anasını satayım.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

bundan 1,5 sene önce 85 kilo falandım, boyum 1.70 civarıydı. Bu sene 67,5 kilo 1.78 civarı boyum var. Bütün günü yemekle geçirsemde bi türlü kilo alamıyorumda veremiyorumda artık sabit kaldı rakam 3-4 aydır :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

kilo alamıyorum diyen arkadaslar merak etmeyin zamanı gelince kilo almaya basladıkça bu sefer de noluyor lan durduramıyorum,nasıl vereceğim diye konular açacaksınız :))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Bende sizlere balik corbasini tavsiye edebilirmiyim ? Ekmek yemek istemiyorsaniz cok ise yarayabilir cunku balikta tiroit hormonlarinin yapimi icin gereken iyot var bu da aciktiginizda duydugunuz aclik duygusunun gelismesini engelleyecektir.Afiyet olsun :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende sizlere balik corbasini tavsiye edebilirmiyim ? Ekmek yemek istemiyorsaniz cok ise yarayabilir cunku balikta tiroit hormonlarinin yapimi icin gereken iyot var bu da aciktiginizda duydugunuz aclik duygusunun gelismesini engelleyecektir.Afiyet olsun :)

bu balık çorbasında kılçık oluyormu irem, birde ben hamsiden başka balık yemem. varmıdır hamsinin çorbası :) yanına da pilav üstü hamsi çekeriz :)

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

İnsanlar ikiye ayrılır.
    İradesine emir verenler.
    İradesinden emir alanlar. 

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

christopher mccandless da burdaymis dedirten bir baslik. (:

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

doğal yaşamayan adamda öldü sende ölücen hocam,kasma bu kadar

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

rebellisch bunu yazdı:

irem27 bunu yazdı:

bu balık çorbasında kılçık oluyormu irem, birde ben hamsiden başka balık yemem. varmıdır hamsinin çorbası :) yanına da pilav üstü hamsi çekeriz :)

hamsi reçeli bile olduğuna göre, çorbası illa ki vardır...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

irem27 bunu yazdı:

Balık çorbası orjinali (iskorpitten yapılırsa, yada kırlangıçtan muazzam olur ) Ama onu üstad olarak yapabilen çok azdır.

Şu an satılan balık çorbaları, levrek ve çupradan yapılıyor ( onlarda kültür olarak yetiştiriliyor havuzlarda yapay yemle )

Kılçık durumuna gelirsek (Balıkçı kenanda, haznedar şubesinde erdal diye biri yapıyor yaşlı gözler pert, son içtiğim 7 çorbanın 5'inde kılçık çıktı )

Tabi kılçıksız olması gerekiyor, onun özelliği bu zaten.

by_zannoq bunu yazdı:

doğal yaşamayan adamda öldü sende ölücen hocam,kasma bu kadar

Hocam kazık üstüne oturanda ölüyor, kazık üstüne oturmayanda, yani böyle düşünüp ölmeden önce kazıklı bir fantazi yapmaya gerek yok.

Bu basit bir düşünce biçimi olur. Neticede herkes ölecek ama, eroinle ölen ile sigara içmeden ölenle eşit tutamazsın.

Ben bunları yaşam kalitesi için yazdım denedim gördüm, her şeyi ye ye 150 kilo ol sonra öl, tabutunu taşırken bile sövsünler oldumu şimdi bu ? Herkes ölecek diye böyle şeylere ne gerek var sağlıklı yaşa oran buran kesilmesin genç yaşta düşme huzurda ol kimseye muhtaç olma mantalitesinden gittim ama sen kestirip attın :|

Neyse görüş meselesi tabi, saygı duyuyorum.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 3637 Toplam Mesaj: 22