Doğal Yaşam
-
Ya ben de bunların hepsini cozur cozur yediğim halde kilo almıyorum. Her sabah kahvaltıda sucuklu, sosisli yumurta üstüne ton balığı falan yiyorum. Yok arkadaş alamıyorum kilo. 1.91 boya 75 kilo kaldım, artmıyorum resmen delircem. Defolu doğmuşum anasını satayım.
-
bundan 1,5 sene önce 85 kilo falandım, boyum 1.70 civarıydı. Bu sene 67,5 kilo 1.78 civarı boyum var. Bütün günü yemekle geçirsemde bi türlü kilo alamıyorumda veremiyorumda artık sabit kaldı rakam 3-4 aydır :|
-
kilo alamıyorum diyen arkadaslar merak etmeyin zamanı gelince kilo almaya basladıkça bu sefer de noluyor lan durduramıyorum,nasıl vereceğim diye konular açacaksınız :))
-
Bende sizlere balik corbasini tavsiye edebilirmiyim ? Ekmek yemek istemiyorsaniz cok ise yarayabilir cunku balikta tiroit hormonlarinin yapimi icin gereken iyot var bu da aciktiginizda duydugunuz aclik duygusunun gelismesini engelleyecektir.Afiyet olsun :)
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Bende sizlere balik corbasini tavsiye edebilirmiyim ? Ekmek yemek istemiyorsaniz cok ise yarayabilir cunku balikta tiroit hormonlarinin yapimi icin gereken iyot var bu da aciktiginizda duydugunuz aclik duygusunun gelismesini engelleyecektir.Afiyet olsun :)
-----------------------------bu balık çorbasında kılçık oluyormu irem, birde ben hamsiden başka balık yemem. varmıdır hamsinin çorbası :) yanına da pilav üstü hamsi çekeriz :)
-
İnsanlar ikiye ayrılır.
İradesine emir verenler.
İradesinden emir alanlar. -
christopher mccandless da burdaymis dedirten bir baslik. (:
-
doğal yaşamayan adamda öldü sende ölücen hocam,kasma bu kadar
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Bende sizlere balik corbasini tavsiye edebilirmiyim ? Ekmek yemek istemiyorsaniz cok ise yarayabilir cunku balikta tiroit hormonlarinin yapimi icin gereken iyot var bu da aciktiginizda duydugunuz aclik duygusunun gelismesini engelleyecektir.Afiyet olsun :)
-----------------------------bu balık çorbasında kılçık oluyormu irem, birde ben hamsiden başka balık yemem. varmıdır hamsinin çorbası :) yanına da pilav üstü hamsi çekeriz :)
-----------------------------hamsi reçeli bile olduğuna göre, çorbası illa ki vardır...
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------irem27 bunu yazdı:
-----------------------------
Balık çorbası orjinali (iskorpitten yapılırsa, yada kırlangıçtan muazzam olur ) Ama onu üstad olarak yapabilen çok azdır.
Şu an satılan balık çorbaları, levrek ve çupradan yapılıyor ( onlarda kültür olarak yetiştiriliyor havuzlarda yapay yemle )
Kılçık durumuna gelirsek (Balıkçı kenanda, haznedar şubesinde erdal diye biri yapıyor yaşlı gözler pert, son içtiğim 7 çorbanın 5'inde kılçık çıktı )
Tabi kılçıksız olması gerekiyor, onun özelliği bu zaten.by_zannoq bunu yazdı:
-----------------------------doğal yaşamayan adamda öldü sende ölücen hocam,kasma bu kadar
-----------------------------
Hocam kazık üstüne oturanda ölüyor, kazık üstüne oturmayanda, yani böyle düşünüp ölmeden önce kazıklı bir fantazi yapmaya gerek yok.
Bu basit bir düşünce biçimi olur. Neticede herkes ölecek ama, eroinle ölen ile sigara içmeden ölenle eşit tutamazsın.
Ben bunları yaşam kalitesi için yazdım denedim gördüm, her şeyi ye ye 150 kilo ol sonra öl, tabutunu taşırken bile sövsünler oldumu şimdi bu ? Herkes ölecek diye böyle şeylere ne gerek var sağlıklı yaşa oran buran kesilmesin genç yaşta düşme huzurda ol kimseye muhtaç olma mantalitesinden gittim ama sen kestirip attın :|
Neyse görüş meselesi tabi, saygı duyuyorum.