folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Doğalgaz Faturalarınız- Isınma İçin Tavsiyeleriniz (Asgari Ücret Faturalar Sonumuz Nereye Gidiyor)

Doğalgaz Faturalarınız- Isınma İçin Tavsiyeleriniz (Asgari Ücret Faturalar Sonumuz Nereye Gidiyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Allah kolaylık versin.

Mümkün mü bilmiyorum ama dışarıdan cephe kaplaması yapamıyorsan bebeğin olduğu yada oturduğunuz odaya içerden kaplama yapılamaz mı? 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

işimiz zor hocalar bende cok dusundumde yok yani yapılacak en iyi şey izolasyon yoksa ısıtma yontemlerı farketmıo pek, ayrıca 14 saat klimaya o fatura cok cok iyi ilginc kacak elektrıkmı kullanıosun napıosun :)

Klimalar dusundugunuz kadar elektrik tuketmiyor hocam alirkende daikin aldim ki iyiki bunu almisim diyorum ben alirken yaklasik 2-2.5 sene evvel 2800 du su anda aynisi 5800

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Allah kolaylık versin.

Mümkün mü bilmiyorum ama dışarıdan cephe kaplaması yapamıyorsan bebeğin olduğu yada oturduğunuz odaya içerden kaplama yapılamaz mı? 

içerden yapılan kaplama hiç bi işe yaramıyor. Eski oturduğum evde içerden kaplama vardı.. Tam bir akıl yetmezliği ürünü bir olaydır. Kışın ısınmada güçlük şekil yazın da içeriye dolan sıcağı dışarıya bırakmıyor ters tepiyor. Yani benim tecrübem bu şekilde... Dış cepheye de izocam harici strafor falan atanlar var o da para israfıdır ...

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek

Ev müsaitse en iyisi odunlu soba. Kurduğun odada iliklerine kadar ısınırsın, eğer orta bir yere kurarsan tüm evi ısıtmasa da en azından ılık yapıyor ve üşümüyorsun. Ha ama yaşadığınız yerde odun fiyatları nasıldır bilemem. Benim Türkiye de yaşadığım yerde gayet uygundu.

stockholm8 tarafından 26/Ara/18 14:29 tarihinde düzenlenmiştir

Come On Cj
Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 15
doğalgaz elektrik faturaları asgari ücret