Doğalgaz Faturalarınız- Isınma İçin Tavsiyeleriniz (Asgari Ücret Faturalar Sonumuz Nereye Gidiyor)
-
Allah kolaylık versin.
Mümkün mü bilmiyorum ama dışarıdan cephe kaplaması yapamıyorsan bebeğin olduğu yada oturduğunuz odaya içerden kaplama yapılamaz mı?
-
Bosluk bunu yazdı
işimiz zor hocalar bende cok dusundumde yok yani yapılacak en iyi şey izolasyon yoksa ısıtma yontemlerı farketmıo pek, ayrıca 14 saat klimaya o fatura cok cok iyi ilginc kacak elektrıkmı kullanıosun napıosun :)
Klimalar dusundugunuz kadar elektrik tuketmiyor hocam alirkende daikin aldim ki iyiki bunu almisim diyorum ben alirken yaklasik 2-2.5 sene evvel 2800 du su anda aynisi 5800
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Allah kolaylık versin.
Mümkün mü bilmiyorum ama dışarıdan cephe kaplaması yapamıyorsan bebeğin olduğu yada oturduğunuz odaya içerden kaplama yapılamaz mı?
içerden yapılan kaplama hiç bi işe yaramıyor. Eski oturduğum evde içerden kaplama vardı.. Tam bir akıl yetmezliği ürünü bir olaydır. Kışın ısınmada güçlük şekil yazın da içeriye dolan sıcağı dışarıya bırakmıyor ters tepiyor. Yani benim tecrübem bu şekilde... Dış cepheye de izocam harici strafor falan atanlar var o da para israfıdır ...
-
Ev müsaitse en iyisi odunlu soba. Kurduğun odada iliklerine kadar ısınırsın, eğer orta bir yere kurarsan tüm evi ısıtmasa da en azından ılık yapıyor ve üşümüyorsun. Ha ama yaşadığınız yerde odun fiyatları nasıldır bilemem. Benim Türkiye de yaşadığım yerde gayet uygundu.
stockholm8 tarafından 26/Ara/18 14:29 tarihinde düzenlenmiştir