Doğaüstü Bir Gücünüz Olsa Hangisini Kullanırdınız?:)
-
uçmayı hep istemişimdir.
Yattığım eyrde ruhumun bedenimden ayrılıp dilediği yere gidip görmesi, dinlemesini falan istemişimdir birde insanların düşüncelerini okumayı istemişimdir.
Bu üçü olduğu zaman çok güzel olur yaw..
-
ölümsüzlük tabiki hiç tereddüt etmem ama ölümsüzlük derken öyle kafan kopunca felanda ölmicen.Mesela kafan kopsa yeni kafa çıkıcak.parçalara ayrılsan yeniden birleşebilicen veya tek parçandan hatta micro parçadan bile yeniden oluşabilmek yani sınırsız ölümsüzlük isterdim ve yıllarca yaşacağım için çok çalışarak kendi kendimi geliştirirdim...Hitman gibi olurdum la:D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
ölümsüzlük tabiki hiç tereddüt etmem ama ölümsüzlük derken öyle kafan kopunca felanda ölmicen.Mesela kafan kopsa yeni kafa çıkıcak.parçalara ayrılsan yeniden birleşebilicen veya tek parçandan hatta micro parçadan bile yeniden oluşabilmek yani sınırsız ölümsüzlük isterdim ve yıllarca yaşacağım için çok çalışarak kendi kendimi geliştirirdim...Hitman gibi olurdum la:D
aşmış mürid profili :)) zuhahaha tuttum seni hojam :D -
F-) Gereksiz konu
-
Ölüleri diriltebilme; en iyisiymiş.. ama kapından eksik olmaz kimse :\ seve seve yardım ederdm be.
-
pessimist bunu yazdı:
Ölüleri diriltebilme; en iyisiymiş.. ama kapından eksik olmaz kimse :\ seve seve yardım ederdm be.
-----------------------------hee ondan sonra açlık,kıtlık,parasızlık,işsizlik alsın başını gitsin demi?
hocam kafayı mı yedin dünyada zaten su sıkıntısı var, bi de kimse ölmezse ne bok yicez?
-
Youtube ye direk girebilme gücü
-
İnsanların düşüncelerini okuma
bakıyorum banın açılınca dalmışsın foruma yine
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------İnsanların düşüncelerini okuma
bakıyorum banın açılınca dalmışsın foruma yine
-----------------------------Ben mi?Ben ilk defa girdim foruma
-
:) foxxly