Doğaüstü Bir Gücünüz Olsa Hangisini Kullanırdınız?:)
-
kenny bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------İnsanların düşüncelerini okuma
bakıyorum banın açılınca dalmışsın foruma yine
-----------------------------Ben mi?Ben ilk defa girdim foruma
yok yaw sen arada kaynadın :D -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kenny bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------İnsanların düşüncelerini okuma
bakıyorum banın açılınca dalmışsın foruma yine
-----------------------------Ben mi?Ben ilk defa girdim foruma
-----------------------------yok yaw sen arada kaynadın :D
-----------------------------benim mesajın altındaydı ne bilim
-
bencede arada kaynadın:C
-
İstediğim tek doğaüstü güç Allah'ı görüp onunla diyalog kurabilmek, bunu yapan da zaten Allah'ın sevdiği kuludur dolayısıyla bunların çoğunu gerçekleştirebilir...
-
Görünmez olma,Zamanı durdurma, ileri ve geri alma,Işınlanma,İnsanları kendime aşık edebilme
-
huzur isterdim huzur başka bişi istemem bunlarla nereye kadar
-
inanın bana bu güçleriniz olsaydı hepsinden belli zaman sonra bıkardınız. size haz vermezdi ve normal olmak için Allah'a yalvarırdınız.
mesela yaşlanmamak: siz hep bi yaşta kalacaksınız hep gelip geçecek insanlar hayatınızdan belli zaman sonra işkence haline gelirdi.bence.
bununla ilgili bi hikaye vardı. madenci dağ olmak istiyor. sonra güneş. sonra rüzgar vs. ama sonunda insan olmanın değerini anlıyodu. şimdi aklıma bukadar geldi ::D tam gelen varsa yazsın.
-
Zamanda gidip gelsem süper olur. Bi film vardı geleceğe dönüş diye onun gibi bişi olurdu sanırım
-
İnsanların düşüncelerini okuma (başka birinin görünümüne girerekte yapılabilir)

23 41,82% Görünmez olma (bir gün herkez toprak olacak :|)

21 38,18% Zamanı durdurma, ileri ve geri alma (tanrı buna müsade etmez)

22 40,00% Dünyadaki bütün dilleri konuşabilme (çat pat 3 dil biliyom zaten gerisi lüzümsüz + doğa üstü deel)

17 30,91% Işınlanma ( zaten ışınlıyolar domatesi salça olarak ilerde insanda ışınlarlar )

14 25,45% Uçabilme (uçmak: eğlenceli geliyor ama havada kim sana arkadaşlık edecek süperman mi ? )

11 20,00% Çok yüksek beyin gücü (Nesneleri hareket ettirebilme) (tbt de bi eleman vardı zaten silginin üstünde kaat döndürüyo ahmet tarık :| şu an online hatta :D selam olsun )

22 40,00% Ölümsüzlük ( tanrı bunada müsade etmez )

12 21,82% İnsanları kendime aşık edebilme ( gereksiz heray biri bana aşık oluyo zaten :D )

10 18,18% Başka bir insanın görüntüsüne bürünebilme ( işte bu dğru cevap )

12 21,82% Ölüleri diriltebilme ( bknz: zamanı durdurma )

11 20,00% Hem denizde hem de karada yaşayabilme ( sualtında yeterince canlı yaşıyor zaten )

11 20,00% Doğayı kontrol edebilme ( gereksiz )

12 21,82% Nefes alma, yemek yeme, uyuma ve diğer fizyolojik ihtiyaçların olmaması ( zıçmakta dahil mi ? )

10 18,18% İnsanları çıplak görebilme ( başka birinin görününe sahipsen bunuda yapabilirsin..
örnek kimi görmek istiyon X adlı hanfendiyi ozaman onu vurucusunun görünümüne geçersin :))

3 5,45% Yaş olarak büyüyüp küçülebilme ( görüntü yaşıda kapsar )

7 12,73% Duvarların içinden geçebilme ( hay allam ya kapı diye bişey var )

10 18,18% Diğer ( Diğer.. )

----------------------------- -
Dünyadaki bütün insanların beni sevmesini ve her dediğimi yapmalarını isterdim.