Doğu İllerinden Arkdaşlar Bir Bakarmısınız.
-
Öğretmen olarak büyük ihtimal doğuya atancam.fikir almak istediğim iller diyarbakır,malatya,elazığ,van,urfa,mardin tavsiye ettiğiniz il veya ilçeler hangileri.Özellikle diyarbakırlı arkadaş varsa ilçeler konusunda bilgilendirebilirmi? Şimdiden teşekkur ederim
-
malatya ve gaziantep iyidir.
-
Gaziantep kiralar yüksek galiba öyle diyorlar.Malatyayı biliyorsan ilçelerden biraz bahsedermisin
-
Siirt :) Sosyallik yok ama kafa rahat :D
Ben sosyalim aktivite yapmalıyım diyorsan mardin, diyarbakır, gaziantep
Dur ya burda ev kiraları çok pahalı :/ a.m.k. kira öder gibi ev sahibi olmuyorsun resmen ev taksidi yatırır gibi sömürülüyorsun :)
DuPi tarafından 05/Eyl/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
diyarbakır malatya ya da antepe git büyükşehir iyidir :D elazığ ve urfaya gitme
-
Batman'a gel hacı, bizim yan tarafda ev var boş, orayı da kiralarız :D
Edit : Ben olsam düşünmeden Gaziantep'e giderdim, tercih ederdim.
KotomineKirei tarafından 05/Eyl/14 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
malatya güzeldir
-
hacı ilden ziyade hangi okul istiyosan orayı telefonla bizzat ara sor. şırnakta olup memnun olan da var antepte urfada olup hergün söven de.
branş ne bu arada ?
van merkez ve merkezz köyleri iyidir. mardinin sadece merkezini tercih et merkez köyleri bile berbat derecede. urfa ve antepte kiralar uçuk. öğrenci hayatı yaşarsın evlenene kadar.
-
Urfa'da, haliliye, karaköprü eyyübiye yi tercih edebilirsin. Sıkıntısız güzel bir il ama kiralar pahalı.
-
tatvan denk getirirsen güzeldir. malatya ve mardin.
-
Branş bilgisayar öğretmenliği.Nereyi yazacağım konusunda hiç bir fikrim yok ortada kaldım resmen.Malatya,antep,diyarbakır,urfa bunlar arasında git gel yapıyorum.tercih sayısıda az