Doğu Türkistan Sorunu.
-
Mert_648 bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Senin mantığın şu öncekilerde yedi şimdilerde yesin ne olacak mantığı.
Sana diyecek söz yok
Öncekiler geçmişte kaldı artık geleceğe ne yapacağımıza bakmamız lazım sen 90 lar 80 ler diyosun haa
doğru biz 20 li yaşlardayız kandırıldık
ben hiç bir zaman öyle bir şey demedim. öncekiler yedi sesiniz çıkmadı bu yiyince niye alevlendiniz dedim. ha sen bu sözü öyle anladıysan senin problemin. git yiyen varsa bul vur. babam da olsa ben umrumda olmaz. az gözünüzü açın yeterli. ama nerde işte..
ha bir de " geçmişini bilmeyen geleceğe güvenle bakamaz" tanıdık geldi mi bu söz ?
-
ReyiZ bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
size hayırlı vatan kurtarmalar
Sizde facebook gruplarında twitter da ümmeti kurtarıyorsunuz birşey diyormuyuz.
siz derken ? ben siz ya da sizin karşınızdaki herhangi oluşumda değilim. hiç birine destek vermedim vermem de. aynısının laciverdi :))
o ağzınızdan köpük saça saça sövdüklerinizin sizden farklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
küçük düşünmeye devam edin :)
tek yapmanız gereken koltuğunuza yaslanıp uzaktan olaylara bakmak. ( global çapta).
-
Tayibe roket girsin , bugün bazı götüsiklilerle ortada dolanıyordu yine.Müridler bu işe dur demek lazım. Vatan elden gidiyor. Şu an Kerkük , Güney azerbaycan , doğu türkistan , türkiye kırım her türlü ırkçı saldırılara maruz kalıyor. Devleti yıkmak ağır olur ama hükümetin ben taa amına çakayım burdan. Kekolarla biraz daha az uğraşsın azerbaycanla falan iş yapsın. BU götü sikli barzaninin kurduğu kürdistan , evet yanlış duymadınız sadece bize kuzey ırak deniliyor oranın ismi kürdistan , devletin ismi kürdistan. Eğer biraz daha ileri gidilirse bu kekolarla ilişkide Türkiye'den çekip giderim Türkmenistan'a. Türklüğümü yaşayamıyorum , Türklerin haçlılardan koruduğu amına çaktıklarımın şimdi gelip bizden toprak istemesi gücüme gidiyor. Bir gün ya kafama sıkarım sıkıntıdan ya da bunların kafasına.
-
joe_black bunu yazdıReyiZ bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
size hayırlı vatan kurtarmalar
Sizde facebook gruplarında twitter da ümmeti kurtarıyorsunuz birşey diyormuyuz.
siz derken ? ben siz ya da sizin karşınızdaki herhangi oluşumda değilim. hiç birine destek vermedim vermem de. aynısının laciverdi :))
o ağzınızdan köpük saça saça sövdüklerinizin sizden farklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
küçük düşünmeye devam edin :)
tek yapmanız gereken koltuğunuza yaslanıp uzaktan olaylara bakmak. ( global çapta).
Hayırdır biz küçük düşünüyoruz sen global çapta ne düşünüyorsun ? düşünce kuruluşlarında görev mi yapıyorsun , işin nedir ? biz koltukta atıp tutarken sen saha çalışmaları mı yapıyorsun ?
-
konunun amacı doğu türkistan hakkında bilgilendirme yapmaktı.
iktidardan bahsederken de bu akp iktidarı olarak yapılan bir söylem değil. Uzun bir süredir ülkeyi yöneten iktidarlar hep doğu türkistan'ı es geçti. Tayyip de es geçiyor. Adamın dedikleri katliam oluyor demediği katliam olmuyor.
Şimdi; Mısır'da arap "kardeşlerimize" şunlar yapıldı böyle zulüm gördüler dediniz ya.
Hocam allah aşkına şu yazılanları baştan aşağı oku. Türk Kardeşlerimize yapılanları bi oku.
Kimse burda tayyip'i günah keçisi ilan etmemişti ama sen atladın direkt ortaya. Bu saatten sonra herkes sana yüklenecek, tayyipi ve rabiacıları günah keçisi ilan edicek, tartışma çıkarttığın için 24 saatlik ban yiyebilirsin belki ve en sonunda konu silinecek. Bana da tartışma çıkaran konu açtığım için ban gelecek ve hepsi senin yediğin bir bokun eseri olacak abi kusura bakma.
Dentist tarafından 16/Kas/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah tü Türkleri tek bir bayrak altında birleştirmeyi nasip etsin, birleştirsin.
-
joe_black bunu yazdıMert_648 bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Senin mantığın şu öncekilerde yedi şimdilerde yesin ne olacak mantığı.
Sana diyecek söz yok
Öncekiler geçmişte kaldı artık geleceğe ne yapacağımıza bakmamız lazım sen 90 lar 80 ler diyosun haa
doğru biz 20 li yaşlardayız kandırıldık
ben hiç bir zaman öyle bir şey demedim. öncekiler yedi sesiniz çıkmadı bu yiyince niye alevlendiniz dedim. ha sen bu sözü öyle anladıysan senin problemin. git yiyen varsa bul vur. babam da olsa ben umrumda olmaz. az gözünüzü açın yeterli. ama nerde işte..
ha bir de " geçmişini bilmeyen geleceğe güvenle bakamaz" tanıdık geldi mi bu söz ?
geçmişi sen yaşamamışsan sittin sene bilemessin.. Tarih sadece kitaplarda yazılanlardan ibaret
Bizim önceliğimiz gelecek
sen geçmişle yaşa dostum git karneyle ekmek verdiler demeye devam hadi koşşşşş
şuan ki durum farklı adamlar öyle bi bölmeye parçalamaya başladılar ki bırak karneyi başka bişey versen ekmek alamıcan
globol düşün
-
Gazete ,Tv Gibi Yayın Organlarında Yayınlanan Rabia Gibi Ivır Zıvır Şeylere Ağlayıp Dert Yanarlar Doğu Türkistan Neler oluyor Bilmezler...
"NE KÜRDÜN NE ARABIN TÖRESİ ÖZ VE ÖZ TÜRKÜN TÖRESİ ADINA" Herşey Net Ve Basit Değil mi?
-
up