folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğuda Evet-Hayır Oranları....Ve Acaba Olurmu?

Doğuda Evet-Hayır Oranları....Ve Acaba Olurmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    Rak_BenAdam bunu yazdı:
    -----------------------------

attackatak bunu yazdı:
    ben o oylamaya inanmıyorum.kimse sorsam hayır dedim diyor a.q. orospu çocukları satıyorlar devleti iki günden bi dtp li o.ç.cuğunu cumhurbaşkanı yaparsa bu devlet hiç şaşma :@

bi numara çevirmeleri mümkün mü? oturduğun yerden konuşması kolay 

YSK Bilgisayarları Üzerindeki Program İncelendi mi hiç?

Televizyonlarda Görüyoruz İzmir'de 27 yerde Sandık oylar yanlış bilgisayara işlanmiş ve nedense hep

Chp ve Mhp oyları AKP ye geçmiş Allah Allah...Hiçbir gaddar hacker'ımız çıkıpda 'Bu alınan software'e

ek bir programla alt düzenden Yapışmıştır' demiyor!

Bir örnek verelim.Bir sandıkta 100 oyundağılımı MHP=30 CHP=30 AKP=40 olsun

Ek program devrye girip AKP<CHP+MHP ise CHP-10 MHP-10 AKP+20 yapsın

Böylece sonuç AKP 40+20=60, CHP 30-10=20, MHP 30-10=20 olarak değişir

Maliye bakanımız nasıl oldu da bütçe bu kadar açık verirken bu programın parasını hemen

ödeyip aldı?

DÜnyanın heryerinde yeni alınan bir program eskisi ile bir müddet beraber çalıştırılır; yeni programın

sıhatli olup olmadığını tespit etmek için ... Bu niçin yapılmadı? sadece direk bilgisayara yüklendi?

Hala,bilgileri bilgisayara verenlerde hata aramayınız

Bilgisayara entegre edilmiş,sonuçları  manipüle eden ek programı ortaya çıkarınız.

E.K

Gazeteden kestiğim bi yazı bu  hacı düşününce olmaz bi yanı yok gibi.. varsa yanlış bi tarafı çıksın biri söylesin

Bana sorarsan Evet dümen çevirmeleri mümkün

(referandum için yukarıdaki durum geçerlimidiri bence hayır sonucun bu çıkacağı belliydi zaten ama AKP bu Bellide olmaz arkada ABD var nasıl olsa)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sagokopat bunu yazdı:

TorNaVida biraz insanca konusmaya calıs a.q nedir bu kürt düsmanlıgı yavrum canakkale vs savaşlarında azmı kürt şehit oldu simdi gelip 3 - 5 capulcunun yaptıgını tüm kürtlere mal ediyorsun ulan götün yiyorsa gel buralarda o nağraları at ulan göt gecen haftaki 13 sehitten 6 tanesi kürttü urfa , diyarbakır vs onlardandamı utanmıyorsun ALLAH ın faşisti bundan sonra konusmadan önce düşünmeyi düşün ondan sonra zırvala ulan yarın öbürgün bir savaş halinde emin ol bu kürt senden önde savaşır ab , abd ve kuklalarına karsı

aponun ve pkk nın a.q oldumu ^o)

1 Lafımın kürtlere dokundugunu nerden anladın? Doğu=Kürt mü?

Ben cevap verim hayır dogu=kürt değil Doğusuda batısıda Türkiye Cumhuriyetinin bölgeleri.
    2 3-5 capulcu dediğin 300-400 bin oy vererek dtp=teröristleri meclise sokanlar.  dağdaki köpekleri saymıyorum demekki pekte 3-5 çapulcu değil.

3 Türkiye Cumhuriyetinde yasayan kürtler var sürekli sürekli türk askerlerinden mi gidecek? Sizde bu ülkede yasıyosunuz gerekirse sizde şehit vereceksiniz.Ayrıyetten askerlerimiz doguda bulunan pkk yı dogunun halkından koruyo.Kürt agırlılıklı bi bölgede kürtlerin güvenliğini türk askeri sağlıyo.

4 Ben ülkemi seven, toprak bütünlüğüne sahip çıkan, ülkemde sadece türk olanların yasamasını isteyen bi milliyetçiyim.Bı sizde faşistlik ırkçılıksa varsayalım dediginiz gibi ben faşist olum ırkçı olim.

5. Bi savas olsa hiçbi kürt benden önce savasamaz.Hiçbi kürt benim bu toprakları sevdigim kadar sevemez.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 2299 Toplam Mesaj: 13