Doğumdan Sonra Hayat Var Mı?
-
güzel bir hikaye imiş bazılarının yorumları hayret verıcı derecede kotu
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------
var var geçen oktarcımla konuşuyoz ahiretten sonra mahirete ordan cahirete fahirete gidiomuşuz sora ebemizinkinden boşluğa bakıp yıldızları tersten görücekmişiz orda büyük alan varmış c bilenleri bi tarara topluyolarmış ahaa sailar moonda ordan geçiyomuş adnancım benim ya büyük bilim insanı sütyenin mucidi.
-----------------------------bak bang bang hatun yine dinle dalga geçecek sözler etmişsin...hatun bildik saygı duyduk.. misliyle sana küfür edilse?
dinsiz olduğunu belirttin bari sözlerinle dinimize laf etmeee....
-
dinsiz diilim deistim bilmiyom belki ileride dine geçerim geçmem baş baş? dinsiz olsam ne olcakmış sosyopatmısın nesin alla alla yumurtayı bulursam omleti yaparım, addos fetoşş süloşş yılbaşı yumurtalarını dağıt omletini görünce civciv katili diye ağla gülerim tabi dinle alakası yokki anlattıklarının kıçından şezlong çıkarıyo.
-
...
-
ne diyor bu manyak ya sezlong cıkarıyo falan raporlu galıba kendını zekı zanneden hasta
-
...
-
LCFR bunu yazdı:
-----------------------------
ne diyor bu manyak ya sezlong cıkarıyo falan raporlu galıba kendını zekı zanneden hasta
-----------------------------evet haci hatun hasta...açtığı başlıklarla belli ediyor....suç bizde muhatap olduğumuz için..
dinim yok diyosun hatun. değiştin yada değişmedin beni ilgilendirmez. laf atma yeter. sosyapisikopat kimin olduğu belli.
cvp yazmayacağım gerenk yok sana.
-
ne korkusu hojam ya, kendi fikrimize her ters düşeni atsak adammi kalir forumda, oyle bir huyum olsa da bu insanlarda korku uyandırırmı :)
ben kendi değerlerime göre hikayeyi degerlendirdim sadece, hikayenin basini sonuna baglayamadim sadece, belki bende bir eksiklik vardır:)
-
...
-
bence yazı çok güzel yani bunun ille muhtesem bi mantıkla bagdastırmaya çalısmayın ama hikaye genel olarak mantıklı bence bu yazının yobazlıkla bi alakası oldugunu düsünmüyorum dinine baglı ve ya dindar insanların yobaz oldugunu sanmıyorum tmm çok dinci ve sapıtmıs insanlar var biz dinimizide yaratıcımızıda tanırız çagdaslıgıda benimseriz çagdaslıgın götünü basını açmakla olmuyacıgını veya tamamen kara çarsaflara bürünülmeyecegini biliriz bu ülkeyi açık kapalı sagcı solcu vs diye ayıran ne kadar insan varsa bu ülkeyi bölmeye çalısanların tek tek bacılarını .......