folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğumdan Sonra Hayat Var Mı?

Doğumdan Sonra Hayat Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek
    güzel bir hikaye imiş bazılarının yorumları hayret verıcı derecede kotu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    var var geçen oktarcımla konuşuyoz ahiretten sonra mahirete ordan cahirete fahirete gidiomuşuz sora ebemizinkinden boşluğa bakıp yıldızları tersten görücekmişiz orda büyük alan varmış c bilenleri bi tarara topluyolarmış ahaa sailar moonda ordan geçiyomuş adnancım benim ya büyük bilim insanı sütyenin mucidi.

bak bang bang hatun yine dinle dalga geçecek sözler etmişsin...hatun bildik saygı duyduk.. misliyle sana küfür edilse?

dinsiz olduğunu belirttin bari  sözlerinle dinimize laf etmeee....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    dinsiz diilim deistim bilmiyom belki ileride dine geçerim geçmem baş baş? dinsiz olsam ne olcakmış sosyopatmısın nesin alla alla yumurtayı bulursam omleti yaparım, addos fetoşş süloşş yılbaşı yumurtalarını dağıt omletini görünce civciv katili diye ağla gülerim tabi dinle alakası yokki anlattıklarının kıçından şezlong çıkarıyo.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek
    ne diyor bu manyak ya sezlong cıkarıyo falan raporlu galıba kendını zekı zanneden hasta
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

LCFR bunu yazdı:
    ne diyor bu manyak ya sezlong cıkarıyo falan raporlu galıba kendını zekı zanneden hasta

evet haci hatun hasta...açtığı başlıklarla belli ediyor....suç bizde muhatap olduğumuz için..

dinim yok diyosun hatun. değiştin yada değişmedin beni ilgilendirmez. laf atma yeter. sosyapisikopat kimin olduğu belli.

cvp yazmayacağım gerenk yok sana. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

ne korkusu hojam ya, kendi fikrimize her ters düşeni atsak adammi kalir forumda, oyle bir huyum olsa da bu insanlarda korku uyandırırmı :)

ben kendi değerlerime göre hikayeyi degerlendirdim sadece, hikayenin basini sonuna baglayamadim sadece, belki bende bir eksiklik vardır:)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    bence yazı çok güzel yani bunun ille muhtesem bi mantıkla bagdastırmaya çalısmayın ama hikaye genel olarak mantıklı bence bu yazının yobazlıkla bi alakası oldugunu düsünmüyorum dinine baglı ve ya dindar insanların yobaz oldugunu sanmıyorum tmm çok dinci ve sapıtmıs insanlar var biz dinimizide yaratıcımızıda tanırız çagdaslıgıda benimseriz çagdaslıgın götünü basını açmakla olmuyacıgını veya tamamen kara çarsaflara bürünülmeyecegini biliriz bu ülkeyi açık kapalı sagcı solcu vs diye ayıran ne kadar insan varsa bu ülkeyi bölmeye çalısanların tek tek bacılarını .......

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
Toplam Hit: 6883 Toplam Mesaj: 44