folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğumdan Sonra Hayat Var Mı?

Doğumdan Sonra Hayat Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    var var geçen oktarcımla konuşuyoz ahiretten sonra mahirete ordan cahirete fahirete gidiomuşuz sora ebemizinkinden boşluğa bakıp yıldızları tersten görücekmişiz orda büyük alan varmış c bilenleri bi tarara topluyolarmış ahaa sailar moonda ordan geçiyomuş adnancım benim ya büyük bilim insanı sütyenin mucidi.

tagları kapamayı unutmuşsun bide renk verseydin  ekle

<font colo="#ff0000"></font>

:D 

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    Madcrazy bunu yazdı:

bang-bang bunu yazdı:
    var var geçen oktarcımla konuşuyoz ahiretten sonra mahirete ordan cahirete fahirete gidiomuşuz sora ebemizinkinden boşluğa bakıp yıldızları tersten görücekmişiz orda büyük alan varmış c bilenleri bi tarara topluyolarmış ahaa sailar moonda ordan geçiyomuş adnancım benim ya büyük bilim insanı sütyenin mucidi.

tagları kapamayı unutmuşsun bide renk verseydin ekle

:D

canım taglar proxyden oluyo nemelazım internete geyik çevirmeye girmiyoz, rengide sen ver.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

paylaşımın için teşekkürler kardeşim güzel bi örnekti çevremizdeki varlıkların nasıl meydana geldiği konusunda :

Ya, varlıkları sebepler yaratıyor. Veya, her şey kendi kendine oluyor. Veyahut, tabiat (doğa) yaratıyor” denecektir. Ya da bunların geçersiz, temelsiz olduğu, imkansızlığı görüldüğünde 4. şık olarak ne denecektir ?

Sonsuz İlim ve Kudret Sahibi Allah yaratıyor

demekki Allah'ın varlığına inanmak gerekiyor

ZİNAR KERE ZİNAR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

Walla karsitmi yazacaktin derseniz evet karsit yazicaktim.Holy'nin yazdiklarindan oturu diil yani.Dine inaniyormuyum evet allaha inaniyormuyum evet.Ama is ahirete geldimi inanamiyorum arkadas.:D) Anne karninda birinin varolusunu gorebiliyorum ama oraya gidip de geri donene rastlamadim:d Tamam hastanede calisiom ara sira emay geciripte acilde geri dondurulen hastalara rastliorum ama adam iilestikten sonra cikarken soruos ne gordun die bise gormedim diolar stand-by modundaydim die dassak gecenler bile oluyor:D Ne bilim ya sorun bendemi yoksa gormedigim seylere pek inanasim gelmemesindemi cozemedim dorusu:d

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_45
    angel_45's avatar
    Erkek
    millet zaten işine gelmeyen bişey oldumu hemen yobaz damgasını yapıştırır yada fethullahçı ilan eder her konuda olduğu gibi yine böyle yapıldı.çok güzel bi hikayeyi yine oralara buralara çektiler helal olsun. hikayeyi paylaşan arkadaşın eline sağlık teşekkürler.. selametle

Siyahın Kaderi Suçlanmak Beyazın Kaderi Kirlenmektir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:

Ahirete inanmaya bilirsin ama inananlarla alay edemezsin.burayı insanların inanışlarna saygı gosterene bır forum olarak biliyorum ama bu yaptıgına anlam veremıyorum.

Kuran'dan Ayet ( tabi Kuran'ı rehber alanlara)

“İnkarcılar, öldükten sonra asla diriltilmeyeceklerini zannedip iddia ettiler. (Ey Peygamber! (Onlara) de ki; hayır (zannettiğiniz gibi değil.) Rabbim hakk için muhakkak yaptıklarınız size haber verilecektir. Bu ise Allah’a göre kolaydır.” (Tegabün/7)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Ulan iki günlük dünyada tartışıp durmayın.Ölümden sonra hayat varsa böyle tartışmalara girerek boşu boşuna zamanınızı harcıyosunuz gidin ibadet edin sevap kazanın.Milletle tartışıp kavga çıkarmayın.

Ölümden sonra hayat yoksa buna inanıyosanız yine tartışmayın.Zaten sizin hiç tartışmamanız lazım.Toprak olacaksınız yok olacaksınız.Kıymetli zamanınızı aptal aptal tartışmalarda harcamayın.Herkes relax takılsa kimse kimseye laf atmasa düşüncelere saygı duysa.Herkes Bob marley dinlese. Off ulan off ne güzel olurdu.

Ama yok illa bi bokluk çıkartcanız.Herkes istediğini yazsın birbirinize çemkirmeyin.Akıllı olun uslu olun takılın öyle.

Gidin mevlananın mesnevisini alın.Takın arkadayada bob marley şarkısı ,okuyun mesneviyi.Aydınlanın.alla alla  :)

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Hojam sen fetullahcimisin yoksa adnanci mi?

Ayrıca hikayeden ulaştığın sonuç kesinlikle bilimsel değil,

kinder yumurtanin icinden plastik kapsul cikiyor diye kinder yumurta da baska bir yumurta icinde olduğu sonucuna varıyormusun?

Yobaz milleti nasıl dönüp dolaştırıp konuyu istediği yere bağlıyor bazen hayret ediyorum :) 

Onları söylemese biz bilmiyorduk sanki süper ozetlemişsin holi abü :)

Üstelik Öbür dünya deil Ahirettir o ve Ahiret Yoktur kimse demiyor zaten.. Diyen adam zaten müslüman değildir...

( AHİRETİN VE BU DÜNYANIN VE DE RAHİMİN SAHİBİ VE HAKİMİ ALLAH(C.C.) DE VARDIR,EZELİ VE EBEDİDİR)….
    Söylemene gerek yok biliyoruz çok ŞÜKÜr...

Öbür tarafı kimsenin karanlık ve boğucu gördüğünüde sanmıorum.. Yüce Allahın rahmetine sığınmayan,dinden çıkan zaten görür.. Müslüman biri için bu yazıda geçerli değil...

YETER Kİ ONA İNANALIM VE GÖREV SORUMLULUKLARIMIZLA YAŞAYALIM…
    GERİSİ ÇOK GÜZEL OLACAKTIR…

Sağol temenniler için ama SOnuç cümlen sana kalsın Yazı orjinaliyle daha güzel ;)

Hadi kal sağlıcakla...........................

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    bu ksin fetullahçı bize dersaneede aynısını okumuşlardı

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

...

Toplam Hit: 6884 Toplam Mesaj: 44