Doğuştan Sünnetli İle İlgili...
-
hani bazı insanlar doğuştan sünnetli olarak dğuyorlar ya bunun Kur'an da yeri varmı ertan abi sen bi bak bu konuya.
-
benim babam ölemiş amkudmunun ballısı:D çok süper bişi olm peygamber süneti dioalr gelirken kopuo yolda yarısı galiba:)
-
cok nadir oluomus bizim peder bakıo sunnet işlerine(üroloji)
cok az gorulur oyle dio ama tam şans ama yaw -
-----
-
la bu yine çıkarsa nolcak.diyelimki büyüdükçe yine çıktı orda.yinemi sünnet olucak aq :D
-
Çıkmaz Kokainman Kardes Oyle Kalır .
-
arkadaşların dediği gibi buna peygamber sünneti denir. Resulallah dünyaya böyle gelmiştir zaten :) Öyle doğulsa bile suiQast54 hocanın dediği gibi kan akıtmaları gerekir.. Özelliği nedir bilinmiyor.. Ama resulallah (sav) gibi doğmakta elbet bir hayır vardır
-
zaten ADı üstünde SÜnnet Peygamber Efendimizin yaptığı hareketler sünettrir İnsanlarda O yuzden Sünmnet olurlar Efendimiz AYnı zamanda SÜnnetli olarak DOğması gelecek nesillere Bir nevi örnek sunmuştur Sünnet temizlik'tir ..
-
........
-
Yaf bende geçen gün bunla ilgili kafama bişi takılmıştı hani şu bi evrimci herif vardı ya ismini unuttum o herif şimdi bi köpeği almış kuyruğunu kesmiş onun yavrusununda kuyruğunu kesmiş böe senelerce kestikten sora bi bakmışki köpek kuyruksuz doğmuş buna evrim ile alakalı bişi felan diolardı aklımda deel şimdi şimdi bu doğuştan sünnet olayı da evrim teorisini destekler mi desteklemez mi desteklemezse nie desteklemez? ((bu arada maksadın kimsenin kafasını karıştırmak ya da çelişkiye düşürmek değil meak ettim ondan soruyorum)) (sn evrimci misin felan demeyin die sölüom evrimci deilim) şimdiden saolun
-
suiQast54 hoca faça maça değil.. kan akıtılması gerek yani :) gerçi façada da akıyor ya..
Toplam Hit: 5136 Toplam Mesaj: 31