folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğuştan Sünnetli İle İlgili...

Doğuştan Sünnetli İle İlgili...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    bende doğuştan sünnetli doğmuşumda ondan sordum:D

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Haklısın Faça İşte İnce Bir Çizik=)))

X
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    lem herkes sunnetsız dogmus bizim pder de cok nadir diodu ii sallamıs aq

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    benim anlamadıgım nokta su;simdi sunnet temiz olmak icindir bunu biliyoruz sunnetin amacı temiz olmaksa neden kan akması gerekir diyosunuz orayı anlamadım yani sunnetin maksadı kan akması deilki temizlik? bir kisi dogustan sunnetli doguyorsa ne guzel iste,kan akıtmak pek mantıklı gelmedi maksat temiz olmak sonucta

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    DkN_JaN sünnet genel bir kavramdır aslında.. O sünnet ile bu sünnet farklıdır.Bugün bilim dünyası sünnetin yararlı olduğunu söylüyor.. Bazı islam karşıtı zevzeklerde aptalca araştırma yapıp sünnetin zararlı olduğunu,cinsel yönden yıkıma uğrattığından faln bahsediyordu.. Bir doktor çıktı ağızlarının paylarını verdi.. neyse
    diğer sünnet de resulalallah (sav) efendimizin yaptıklarını yapmaktır.. Bunlarda hayır vardır..İslamda kan haramdır. Neden kan akıtılıyor diye sorarsan, bu sanırım bir gelenek olmuş.. Çünkü normal sünnette kan akıyor, bunu sünnetli doğanlarda da uyguluyorlar.Hurafe olabilir de olmaya bilir de.. Geleneklerimiz böyle.. Bir sakınca yok yani.. Erkek adam ufacık bir çizikten mi korkacak :) Sünnet erkekliğe ilk adım atmaktır ;) Korkan adam nasıl erkek olur.Öyle yok doğuştan oldum ben diyip de kaçamaz :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Aynen Ertan Hoca Dediklerine Katılıyorum.

X
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Ertan aga buraLrdaysan msj kutuna bak ; )

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    heh simdi oldu, gelenekten dolayı dogustan sunnetliye cizik atıolar =)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ertan olum senin bi poh bimediğine kaanat getirdim nerden getirdin dicen hemen özet hgeçeyim...

resulümüzde bu şekilde dünyaya gelmiştir ve böyle doğanlarda mutlaka bi hayır vardır demişin

ulan benim babamdan nasıl bi hayır doğar
    adamın dünyaya gelmesi başlı başına bi hata

yaniiii her öle doğan velet hayırlı deilmiş demi.:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca pek birşey bilmem doğrudur...

ama sünnette hayır vardır bunu unutmayalım.. Babanın yaptığı güzel işler de elbet vardır.. Mesela çocuklarına,eşine veya başkasına yaptığı yardımlar.. Eminim ki güzel işler yapmıştır..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 5134 Toplam Mesaj: 31