folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dogutürkistan-Uygurda İsyan Var!!



Dogutürkistan-Uygurda İsyan Var!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2004
    Erkek

    Şerefsiz çinlilerin Allah belasını versin.Filistinli araplar için ağlayanlar nerde?Din kardeşlerine yarıma koşanlar soy kardeşlerine niye yardım etmiyorlar.

    Arkadaşlar şu yazacaklarımı ingilizce olarak facebook gibi yerlerde yabancıların gruplarına göndermenizi istiyorum.insanlara duyuralım.

    Eastern Turkistan, Tibet and Inner Mongolia are under Chinese occupation for the past 60 years or so. The Communist Chinese are trying to trying to eradicate these people under their occupation and the people there are resisting. You probably saw in the news that there is unrest going on there right now. This is what happened latest: In the Guangdong province in the city called Shaoguan there are Uygur people who are relocated there and forced to work in a toy factory. Mainly young ladies. On the 26th of June 2009 the Han Chinese men decided to rape the Uygur young ladies there. The male Uygur workers intervened and the Han Chinese killed some of them and wounded some of them. By one statistic about a 100 Uygur workers were killed and one Uygur female worker raped by the Chinese. The Chinese government reported 2 dead and claimed that the Uygur workers attacked the Chinese workers. The eyewitnesses then informed their familes in Xingyang - Eastern Turkistan what happened and a protest was made by the Uygur people in Urumchi the capitol of Xingyang - Eastern Turkistan. In respose to that, the Chinese communist government sent troops and started mass arrests, torture and killing. Among the ones killed by the Chinese communists there are young Uygur children to. The Chinese government has also announced that none of the 4000 Uygur taken by force to work in Shaoguan in the Guangdong province will ever be allowed to return to their homes in Xingyang - Eastern Turkistan. When your kids play with made in China toys think of slave workers relocated by force and made to work for almost no pay in that factory that made the toy that your kid is playing with as well as the rape, torture and murder that the Communist Chinese implement on people under their control. Pass this on.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2007
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

    xz verdigin adrestek linkte harunyahya.org Turk-Islam birligi bidibidilari...iste Cin'inde zulm ettigi bu noktadir.Orada islami bir ayrilikci teror orgutu vardir.Git Cin'e Saman olan milyonlarca Turk rutin olarak yasamina devam etmekte ,yine musluman olan , budist olan Turkler ibadetlerini yerine getirmektedir. Turk Kulturunu en ufak bir baski gormeden yasamaktadir.Ama ayrilikci ve radikal hicbir olusum cezasiz kalmamaktadir.30milyon Turk vardir o bolgede ve Cin 60li yillarda arapcayi yasaklayarak Turkce ve Cinceyi Uygur alfabesine yakin bir semantik ile Turklerin hizmetine sunmustur.Bakin tekrar tekrar soyluyorum , olaya TURK olarak bakarsaniz daha iyi gorebilirsiniz ama olaya bir cemaat kafasiyla bakildiginda Turklere zulm ediliyor hatasina dusersiniz , ben iddaa ediyorum gidip gorun diyorum , Turkler senden benden daha TURK olarak yasiyorlar , kulturumuz korunmus ve araplasmamiz icin Cin ozel yasalar cikararak arapcayi yasaklamis.Cinde 60'a yakin etknik grup var zaten ve hicbirisinin kulturune karsi baski ve zulum yok ama arkasini abd ye dayayanlar(Rabia Kader) gibi ayrilikci ve radikal islamci adamlarinda gozunun yasina bakmiyor .Yani sunu net olarak tekrar soyluyorum orada yapilan bir siddet varsa buda tamamen radikal islamcilara karsidir Turkler karsi degildir.30milyon Turk diyorum , sayisini 1000 i asmayan hicbir zaman etkili olamamis cemaatcilere bakara oradaki butun Turkleri sablona oturtmamak gerekir.

    Simdi isgal konusuna gelirsek , Turkistan bizim dogdugumuz yerdir ama yil 2009 ne zamanki tekrar irklar bir araya gelir dunya birbirien girer , gider savasiriz bir araya geliriz.Ama gunumuzde gercekci olmak gerekir , Biz nasil Anadoluya gelip Bizans'i defettiysek buralardan ve buralar bizim yurdumuz olduysa ve savasla , kan dokerek bunu yuzyillar once yaptiysak , bugun Yunanlilarin , Romalilarin kalkip Turkleri Anadoludan atalim hurraa demesi kadar gunumuz gercegine uymaz bu tip soylemler.

     

    Ek bir nota daha vereyim , Cin arapcayi yasaklamadan once bizim oradaki alfabemiz arap alfabesiydi. Turkuz ama arap alfabesikullaniyoruz ama cin arapcayi yasaklayip bizim kendi oz alfabemizi getirerek bize zulm(!) edebiliyor :) Birde yanlis hatirlamiyorsam 18yasina gelmeden hickimseye din egitimi verilmiyor.


    -----------------------------

    1- ComputerWolf 

    Türkiye Müslüman bir ülkedir Osmanlı Müslüman bir İmparatorluktur. Daha uzaklara gitmeye gerek yok .. diye düşünüyorum

    Bizim Çanakkalede verdiğimiz Şehitler Müslamanlardır ..

    Senin Her zaman okuduğun

    İstiklal Marşını Yazan Kişi Müslümandır . 

    Uzatılabilir.. Irkla kazanılmamış İnançla kazanılmış topraklardayız daha eskilere gitsek doğu Türkistana Irkımızdan diyebiliriz ama şuan asla !

    İnsanlar ne derlerse desinler.. İnançla kazanılmış topraklarda yaşıyoruz yaşıyorsun ve şu yazdıklarına bakıyorumda islam senin için tek harfi bir mana taşımıyor Irkçılığı o kadar yapıyorsunki.. İslamın önemi senin için birşey ifade etmiyor. Burda bir TÜRK olarak bunları söylüyorum Ben TÜRKÜM Lakin Ondan önce Müslümanım!

    18 yaşında bir çocuk dini eğitim alamaz. Bir kimsenin 18li yaşları yanlış yapma yaşıdır... Daha öncesinde bir şeyler öğrenirse hata yapmaz.

    Orda Dilimizin değişmesi arapçadan Türkleşmesi güzel olmuş Çünkü dil Milleti temsil eder bu konu güzel .

    Ve şöyle söyleyeyim.. Cemaatlere o kadar kafayı takmışsınki..

    Cemaat oluşması iyidir.. 

    Çok işler çok yardımlar yapan Cemaatler vardır. Sen bu yardımları bu işleri yapabliyosan Sen kur bi topluluk.. 

    Lakin cemaatlerdede yanlışlar yapılır.

    Her sistemde yanlış olur..

    Sen hep bardağın boş tarafından bakar olmuşsun

    Neyse..

    Bir gün dolu tarafından bakma temennisiyle.

     

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Oradan buradan copy/paste yapmaktan baska Sincan-Uygur ile ilgili bilginiz yok.Hicbirsey bilmiyorsaniz acin televizyonlardaki goruntuleri izleyin. 30milyon Turk , olaylarin patlak verdigi yerde 8-10milyon Turk var  ve sokakta 1000 kisi ya var ya yok.Bu nasil Turk isyani lan.Yok yer alti kaynaklar bidi bidi , zaten ozerk bolge hukumeti ile cin hukumeti bu kaynaklari birlikte isletiyor.Zaten isletilen yer alti kaynaklarinin neyine ele gecirmek icin soykirim yapilsin ? Madem soykirim yapilacak niye girip 50-100 kisi olduruyorlar , cin ordusu girsin 30milyon Turk'u oldursun ciksin , soykirim boyle olur.Ama yok arkadasim yok , Turklere karsi en ufak bir soykirim yok , en ufak bir dislama yok.Ustune basa basa soyluyorum.Ayrilikci Radikal Islamci olusumlarin cikardigi provakasyonlardan baska birsey degil.Ele baslarida Rabia Kader ve radikal islamcilar.

    Basinda sictikca sicti , birisi cikti Bir Turk fabrikada Cinli kiza tacizde bulunmus kavga cikmis 2Turk oldurulmus.

    birisi cikti 2 Cinli Turk kizlarina sarkintili yapmis 3Cinli oldurulmus.

    birisi cikti 2universiteli kizin kafasi kesildi agaca asildi.

    birisi cikti butun cin ordusu kente girdi soykirim yapiyorlar dedi.

    birisi cikti Turkler evlerinden cikamiyor , katlediyorlar dedi.

    ama goruntulere baktiginiz zaman polisin mudahele ettigi grubu izleyen onlarca Turk'u kimse gormedi mi ? Polisle catisanlarin yanlarindan gecip giden Turkleri , Cinlileri kimse gormedimi ? Kardesim 8 - 10 milyon soydasim yasiyor benim orada , sokaga dokulen 1000tane adam neyin nesi , kimin masasi ? Niye gerceklikten uzaksiniz ki ? Niye hurra duygusal hareket ederek fikir sahibi oluyorsunuz hemen ?

     

    Yasevyaterket ;

    o nufus verilerini falan nereden hangi bilimsel rapordan aldin hoca ? Gosterde bizde bilelim.O iskence yontemleride Cin'in butun hapisanelerinde gecerli olan birseydi yuzyillar once.Simdi o kadar kati degil bildigim kadariyla , yine bazi iskence yontemleri var adamlarin.

    Birde isin tuhaf yani , o kadar Turk ulke varken oradaki soykirimin(!) karsisindayim diyen liderim diyen adamlar ilk firsatta Amerikaya kacmistir.Bakiniz :Rabia Kader , onun kocasi ve diger yandaslari.Turk isyanini(!) amerikadanmi yonetiyorlar acaba :) Ve siz kendi milletininizi hic tanimamissiniz galiba.

    Manas destaninda Pars Manas der ki : Kalmuklarin esaretinde ezilerek ve serefsizce  topragin ustunde yasamaktansa , topragin altinda yasayalim , orasi daha sereflidir der.Merak etmeyin oradaki soydaslarimiz hala senden benden daha TURKler , o topraklar uzerinde en ufak bir serefsizlik , en ufak bir dislanma , en ufak bir eziklik hissetikleri vakit topragin altinin daha serefli oldugunu senden benden daha iyi biliyorlar.

     

    Duzeltme : Rabia Kader'in gunahini almisim , kadin TEDAVI amacli Amerikaya gitmis :)


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek
    bizim ülkedede arapça yasaklanmalı :) Türkçe konuşulmalı Arap kültürü tamamen öldürülmeli Türk kültürü yaşanmalı...

    Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kandahar
    kandahar's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2009
    Erkek

    Toprakları zorla ilhak edilmiş bir milletin Hürriyet mücadelesini anlamak için çok geriye değil 

    85 yıl geriye gitmemiz  yeterli

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

    "Bilgi sahibi olunmadan Fikir sahibi olunmaz"

    Uygur Turklerinin nufusundan haberiniz var mi ?

    200-300 kisinin ayaklanmasi bir Turk ayaklanmasimidir ?

    Rabia Kader kimdir ?

    Turkler Cin'de ozellikle Sincan-Uygur bolgesinde kulturlerini yasayabiliyorlar mi ?

    Turkler Turkce konusup egitim gorebiliyorlar mi ?

    Cin hukumeti 1960 larda Turklere mi zulm etti asiri radikal islamcilara mi  ? Turkceyi mi yasakladi Arapcayi mi ?

    Cin hukumeti Turklerimi ulkeden sinir disi etti yoksa cemaat ve tarikatcileri mi ?

    Cin genelindeki ortaogretim kitaplarinda kendi nesline ATATURK'u anlatan bir devlet Turk'e zulm eder mi ?

     

    Gecen hafta bir konuda attigim post.

    Dogu Turkistan diyip duruyorlar hala , gidip goren birisi olarak soyluyorum orada Turkler Cin Hukumetinin en guvendigi topluluklardan birisi , Sincan-Uygur Cin'in en gelismis sanayi , saglik ve egitim olanaklara sahip biryer.Siz buradan kalkip Sincan-Uygur bolgesinde bir fabrika acmaya kalktiginiz zaman Cin Hukumeti size elektrik,su ve toprak temininde buyuk kolaylik sagliyor sizden yapmanizi istedigi teksey fabrika kuracaginiz bolgeye egitim ve saglik alaninda yatirim yapmaniz,yani bir okul  ve saglik ocagi gibi.Peki Sincan-Uygur bolgesindeki goruntuler ne derseniz.Orada ayrilikci bir islami hareket var ve Cin Hukumetide yasalari geregi bu tip isyanlari en siddetli sekilde bastirir ki Cin'i gidip gormeden oradaki kalabaligi gormeden bu siddet nedir kardesim diyemezsiniz.Devlet oyle bir guven otoritesi kurmus ki  suc orani o kadar az ki polisler cogunlukla silahsiz geziyorlar.Mukemmel huzurlu ve guvenli bir yer.Simdi Dogu Turkistan soylemi ayrilikci bir soylemdir , biz nasil bizimde topraklarimizi sinirlari icine alan kukla bir devletin ismi avrupada ve irakta gectigi zaman ayaga kalkip tepki gosteriyorsak Cin icinde dogru Turkistan soylemi ayni anlami icerir.Orada bir devlet var ve bir toprak butunlugu var ve oradaki bir Turk hareketi degil islami bir ayrilik hareketidir ve Cin hukumetide sadece bu tip ayriliklari degil Taylandla bagi olan bir cok ayrilikci orgutun gozunun yasina bakmamaktadir.Cinde Sincan-Uygur bolgesindeki ayrilikci islami hareket , Rusyada Cecen ayrilikci islami hareketi , Turkiyede pkk ayrilikci teror hareketi ...bunlarin hepsi ayni anlam icerir.Birisi hakli digeri haksiz degildir.Siz cecen terorunu savundugnuz zaman pkk teroruna karsi cikma hakkiniz yoktur.Tekrar tekrar soyluyorum Sincan-Uygur'a gidip gezmis birisi olarak Turk olmak Cin'de buyuk bir sayginliktir gidip gorup yasayabilirsiniz bunlari.Orada kucuk bir grup ayrilikci radikal dinci teror orgutune bakara sanki Turklere kiyim yapiyormus gibi gostermeye calismayin.

    Ek olarak sunuda belirteyim 1969 yilinda Sincan-Uygur bolgesinde arapca tamamen yasaklanmistir.Ama Turkce serbestir.Halkin yaridan fazlasi okuma yazma bilmektedir.Buda Cin gibi bir ulkede cok buyuk bir orandir.

     

     

     

     


    -----------------------------

    Sen çinliler haklılar diyebiliyormusun özet olarak?bu görüşün aklın fikrin varmı?en önemliside bu katliamı haklı gösterecek bir yanın?

     

    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Sen bana katliam gostersene hoca ?

    Cebimde 5-10 kisiyi Sincan-Uygur'a goturecek butcem olsam hadi baba gelin gidelim diyecegim , gidip yerinde gorelim gorelimde bu serefsiz cemaatci propagandalara , radikal islamcilara , amerikan oyunlarina inanmayin , gozunuzle gorerek inanmayin diyecegim.Rabia Kader'in amerikadan yonettigi ve yonlendirdigi adamlari orada gozunuzle gorerek orada TURKlerden dinleyin diyecegim.

    Hala soruyorum 30milyon TURK var orada , tvlerde gosteriyor gostericilerin yanindan gecip giden , izleyen birsuru Turk var , bu nasil bir Turk isyani oluyor.Turkiyede Turk boylarini iceren onlarca dernek var , oguz boylari dernegi , otuken vs bir suru dernek.Bu dernekler dururken niye sadece karapceli hatunlar cikip DoguTurkistanda katliam var propagandasi yapiyor ? IHH, Mazlum-Der,Ozgur-Der,Anadolu Genclik Dernegi vb ...Niye 1tane Turk kulturune bagli dernek yok.Cunku gidin bir oguz boylari kulturunu arastirma dernegine , adamin akrabalari falan vardir o bolgede gercekleri bilir ve ici rahattir.Ama bakin internette arastirma yapin cemaatci , fethullahci , radikal islamci , nedci herkes soykirimdan(!) bahseder.

    Dunya Uygur Kongresi almanyaya oturmus baslari amerikada tedavi(!) olarak guya isyani yonetiyor.Bu gafletten baska birsey degildir.Bir Turk isyani  olacak ve amerikadan medet umacak :) gulerler.Bu dernekler NED'e bagli calisiyorlar.NED(ULUSAL DEMOKRASI FONU) kimdir ? Uygur Amerikan Dernegi ve Dunya Uygur Kongresinin arkasinda durur , CIA ile baglantilidir.NED ne yapar , Venezuelada Chavaze'e karsi muhalefeti destekler , fethullah'in cemaat okullarina maddi destekelr sunar , Uygur Amerikan Dernegi araciligiyla Rabiaya koltuk cikar.En Son Hondurastaki amerikan yanlisi darbeci sivil toplum orgutleride NED baglantilidirlar.

    Buda bu konuya son postumdur.


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    Almancan varsa aç bir alman kanalını seyret katliamı.

    ayrıca hürriyetin sitesine gir yeni yeni gelmeye başlayan fotolara bak .

    tecavüzler var öldürülen çocuklar var sen kalkıp radikal dincilerden  rabialardan bahsediyorsun

    ( rabia demişken keşke nobel barış ödülüne aday gösterildiğinide belirtseydin)

     İsraile düzenlenen saldırılarda ölen çocukların ne suçu var demek, çocuk heryerde çocuktur demek, bu katliamı protesto etmeyi gerektirir.

    ayrıca 200 300 kişinin ayaklanması demişsin ölenlerin sayısı bile bundan fazla.

     


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

    Sen bana katliam gostersene hoca ?

    Cebimde 5-10 kisiyi Sincan-Uygur'a goturecek butcem olsam hadi baba gelin gidelim diyecegim , gidip yerinde gorelim gorelimde bu serefsiz cemaatci propagandalara , radikal islamcilara , amerikan oyunlarina inanmayin , gozunuzle gorerek inanmayin diyecegim.Rabia Kader'in amerikadan yonettigi ve yonlendirdigi adamlari orada gozunuzle gorerek orada TURKlerden dinleyin diyecegim.

    Hala soruyorum 30milyon TURK var orada , tvlerde gosteriyor gostericilerin yanindan gecip giden , izleyen birsuru Turk var , bu nasil bir Turk isyani oluyor.Turkiyede Turk boylarini iceren onlarca dernek var , oguz boylari dernegi , otuken vs bir suru dernek.Bu dernekler dururken niye sadece karapceli hatunlar cikip DoguTurkistanda katliam var propagandasi yapiyor ? IHH, Mazlum-Der,Ozgur-Der,Anadolu Genclik Dernegi vb ...Niye 1tane Turk kulturune bagli dernek yok.Cunku gidin bir oguz boylari kulturunu arastirma dernegine , adamin akrabalari falan vardir o bolgede gercekleri bilir ve ici rahattir.Ama bakin internette arastirma yapin cemaatci , fethullahci , radikal islamci , nedci herkes soykirimdan(!) bahseder.

    Dunya Uygur Kongresi almanyaya oturmus baslari amerikada tedavi(!) olarak guya isyani yonetiyor.Bu gafletten baska birsey degildir.Bir Turk isyani  olacak ve amerikadan medet umacak :) gulerler.Bu dernekler NED'e bagli calisiyorlar.NED(ULUSAL DEMOKRASI FONU) kimdir ? Uygur Amerikan Dernegi ve Dunya Uygur Kongresinin arkasinda durur , CIA ile baglantilidir.NED ne yapar , Venezuelada Chavaze'e karsi muhalefeti destekler , fethullah'in cemaat okullarina maddi destekelr sunar , Uygur Amerikan Dernegi araciligiyla Rabiaya koltuk cikar.En Son Hondurastaki amerikan yanlisi darbeci sivil toplum orgutleride NED baglantilidirlar.

    Buda bu konuya son postumdur.


    -----------------------------
    Senin Cemaatlerle ne sorunun var hocam yaranmı  var ? Oradakiler 100 Kişide ölse benim ırkdaşım veya dindaşım bunu savunmuyorsunya gidip Çin'i haklı göstermeye çalışıyorsun.Sokağa bir tane beyaz sakallı adam çıkınca cemaat oluyor  senin kafanda...

    Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Haberlerde çıkan ölü rakamları gerçek dışıdır.Birinci ağızdan edilinen bilgilere göre gerçek rakam 1000'nin üzerindedir.Çin hükümeti bölgedeki telefon ve internet ağını,gerçekleştirdikleri vahşetin dünyada yankı bulmaması için bloke etmiş durumdadır.Bu katliam bir soykırım başlangıcıdır.Etnik kavgadır.

     

     

     

     

     

Toplam Hit: 7073 Toplam Mesaj: 38