Doktor Abilerimiz Varsa Bi Bakabilirler Mi ?
-
GoldenWorld bunu yazdı
Selamlar. MRI çekinmiştim sonucunu doktora göstermek için 3 gün ertelediler okudum değişik şeyler yazıyor inşallah ameliyat olmam. Anlayan doktor abilerimiz varsa bi baka bilirler mi rica etsem, teşekkürler.Hafız görüntüleme merkezinde çalışıyorum benim doktor omzu çıkmış diyor çıkmaya bağlı yırtık ve önemsiz düzeyde kırık varmış
-
erdem358 bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
Selamlar. MRI çekinmiştim sonucunu doktora göstermek için 3 gün ertelediler okudum değişik şeyler yazıyor inşallah ameliyat olmam. Anlayan doktor abilerimiz varsa bi baka bilirler mi rica etsem, teşekkürler.Hafız görüntüleme merkezinde çalışıyorum benim doktor omzu çıkmış diyor çıkmaya bağlı yırtık ve önemsiz düzeyde kırık varmış
Abi çözümü neymiş onunla ilgili bir şey söyledi mi?
-
bro bunu yazdı
Anladığım kadarıyla:
Humerus kemiğinin - yani o pazu olan yer - baş kısmında - yani tam omuzunla birleştiği yerde - çökme kırığı gözlenmiş. Yani kemiğin ezilmesi gibi düşünebilirsin. Ayrıca omuz genelde ön alttan çıkar. Sende de ön alt kısımda o kıkırdak bölgesinde yırtık var. Humerusun başının oturduğu yer glenoiddir. Onun üzeri de o labrum denen kıkırdakla örtülü durumdadır. Yapışık gibi yani. Sende o kıkırdak yırtılmış ve biraz da o kemik yapıdan kopmuş. Ameliyat gerekir mi onu bilmiyorum.
hipokondriyak bunu yazdı
sag kol kemıgınde ıcten kırılma var omuza yakın tarafta deforamsyon seklınde . omuz eklemınde on altta eklemın bırlesme yerı dıyebılırım yırtılma olmus labrum denılen yerde kabsulun oldugu yer .omzun cıktı mı ? cıkmadıysa her an cıkabılır labrum yırtıgından dolayı. ayrısma olmasıda zorladıgında cıkmaya neden olacagını belırtır. kapsulun kalınlasmıs. kıreclenme olabılır omzunda bıraz spor yap zorlamadan hareket et. omzun cıt cıt otuyor mu şınav çekerken ?
glenehumeral da kemıkte bır yer ıste.
gecmıs olsun
hatırladıgım kadarıyla yazdım
-----------------------------
yorumlarınız için teşekkürler, aralıklarla tekrarlıyor yani zora gelmesin yeterki hemen dönüyor :/ inşallah ameliyatsız bi çözümü flan vardır.