Doktor, Ameliyat Masasında Tecavüz Etti !
-
doktor milleti işte herturlu book beklenir onlardan..
-
haberemi güülim antinin editine bilemiyom :D
-
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
Konunun bölümüne bakar mısınız :)
Cidden şöyle bir düşündüğümüzde Stratejik bir tecavüz olmuş. Doktorlar önce hipokrat yemini edip herkesi kandırıyor daha sonra oltaya biri düşüyor. :)
Bu arada DÜRTÜLÜ KONULAR nedense tavana vuruyor :D
-
aforizma bunu yazdı:
-----------------------------
o kadar da ön yargılı olmamak gerekiyo. Her meslekte olduğu gibi bu meslektede çürük elmalar olabiliyor. -
karsinojen bunu yazdı:
aforizma bunu yazdı:
o kadar da ön yargılı olmamak gerekiyo. Her meslekte olduğu gibi bu meslektede çürük elmalar olabiliyor.
bir kasa domateste 1 tane çürük var die kimse almazmış :D -
hajı bence isticen olmaz!vermem!sapık! baktın caygara koparıyo vericen narkozu isteyerek vermessen tike tike vericen :D
hep hayalini kurardum şole bi doktor olsam die de bole yapınca hapse atıyolarmış :D olmamak daha iyi :))
-
hajı bence isticen olmaz!vermem!sapık! baktın caygara koparıyo vericen narkozu isteyerek vermessen tike tike vericen :D
hep hayalini kurardum şole bi doktor olsam die de bole yapınca hapse atıyolarmış :D olmamak daha iyi :))
-
duymustum bende fransada dis doktorlari, dis çektirmek için uyuturmus hastalarini,
sonra da tecavüz falan diye haberlerde sakin disçide narkoz vurdurmayin die söylüyorlardi :p
-
Nip tuck da isledigimiz estetik cerrahı profiline ne kadar aykırı?? Ben gercek payı olduguna inanoodum ama tabii ellikusur yas farklı bi etken olabilir
-
düpedüz hack işte herif reel'den hacklemiş :)