Doktor, Ameliyat Masasında Tecavüz Etti !
-
hajı yanlış oldu galiba :D heck le ne alakası varsa
-
sanırım kadın kızlığını bozdurmak için ameliyat olucakdı:D Doktorda demişdir tamam içeri geçin ben masayı hazırlayım. içindende böle diyodur
''oh yeah şuna narkoz verip kızlığını fucklayarak bozarım hehhe''
Tabbiii kız 23 yaşında.Adamda köklemişdir.Tabi sonra içinde bişiler unutmusdur...:S mal doktor ya:D
-
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------duymustum bende fransada dis doktorlari, dis çektirmek için uyuturmus hastalarini,
sonra da tecavüz falan diye haberlerde sakin disçide narkoz vurdurmayin die söylüyorlardi :p
-----------------------------dişçilerde az malın gözü diilmiş amk allahtan diş doktoru olmuşlar kadınla ilgili branşa gitselermiş aboww
amk dişçiye gidiosun diş çektirmeye götten oluosun geliosun :D
-
Ne ameliyatı yaptıysa artık olmuşmu diye kontrol etmiştir :D Kalite kontrol yapıyoki müşteri kaybetmesin :D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------sanırım kadın kızlığını bozdurmak için ameliyat olucakdı:D Doktorda demişdir tamam içeri geçin ben masayı hazırlayım. içindende böle diyodur
''oh yeah şuna narkoz verip kızlığını fucklayarak bozarım hehhe''
Tabbiii kız 23 yaşında.Adamda köklemişdir.Tabi sonra içinde bişiler unutmusdur...:S mal doktor ya:D
-----------------------------hayal gucune s*cayım gulmekten karnım agrıdı puhaahah
-
Hasta doktor iliskileri konusunda uzmanimdir :D Nede olsa mesleki ya o bakimindan. Oncelikle anestezi teknikeri hastaya anestezi uyguladiktan sonra hasta doktor ve allahin eline kalmistir:D Doktor eger basit operasyon lokal anestezi derse o zaman hasta bakımından tehlikesi yok.Ama yok hasta çıtır illa anestezi almak istiyom hisetmeyeyim diosa o zaman iş yaş:D Hele birde kucuk operasyonsa ve doktor tek basina daliosa ameliyata of off diyorum:D Kurcalamadik yerini birakmaz. Benden solemesi kucuk operasyonlarda lokal dsinda anestezi
-
baksana dişçilere diş çekçem diye anestezi yapıyolar :D dişi mi çekiyolar ne çektikleri belli diil :D hasta uyanana kadar cümbüş var :D