folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doktor, Eczacı, Sağlık Personeli Arkadaşlar Burda Ne Yazıyor ?

Doktor, Eczacı, Sağlık Personeli Arkadaşlar Burda Ne Yazıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı

Adam okuyup doktor olmuş amk yazı yazmayı beceremiyo bende buna ayar oluyorum. Utanmıyorlarda şunu şu halde yazıp vermeye ulan ilkokul talebelerinin yazısı daha düzgün be insan biraz kendini geliştirir. Sorsan yok 6 sene okuduk cart curt, aq 12 senelik üni öncesi eğitiminde sen yazı yazmayı öğrenememişsin 16 sene okusan ne olur.

Kendi yazdığını okuyamayan doktorlar var aq. Bunların tek olayı big bang teorisini açıklar gibi kağıda birşeyler çiziktirip hastaya ciddi doktor görünümü vermek ve tatmin duygusu sağlamak. Gören de sanar ki pezevengin biri samanyolu galaksisinde yaşama ihtimali olan extraterrestial canlıların olasılık formülünü yazıp diğer astrofizikçiye gönderiyor.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

adamların düzgün yazı yazacak vakti yok belki

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bu nasıl bir bok atayım çamur izi kalsın sen okusan nolacak ne anlayacan bilgin mi var adamların kendi arasında ortak dili bu 

saniyede sanayi jargonu kullanan adama bi gidip düzgün konuş yaz desene indirsin stepneyi alnının ortasına :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

bu nasıl bir bok atayım çamur izi kalsın sen okusan nolacak ne anlayacan bilgin mi var adamların kendi arasında ortak dili bu 

saniyede sanayi jargonu kullanan adama bi gidip düzgün konuş yaz desene indirsin stepneyi alnının ortasına :W

kullanılan dil veya jargon sorun değil burada problem olan yazı şekli. kaç defa sıkıntı yaşadık yanlış ilaç verme durumu oluyor. kendisine götürdüğümüz reçeteyi okuyamayan doktorlar çıkıyor.

efsane bi doktorumuz vardı fotosunu bulamadım. bildiğin daire çiziyor o kadar. yani "z" ve "i" harfini aynı şekilde yazıyor adam okurken kanser oluyorsun -_-

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

Daha jargon ne el yazısı ne bunu karıştırıyosun gelip millete ders veriyosun. Jargonla yazı yazmayı bilmemenin ne alakası var. Ayrıca emin ol o sanayide dediğin adam bile bunlardan iyi yazı yazar aq. Sırf show başka bi bok yok. Bu boktan yazı yazmalarından dolayı kim bilir kaç kişi her sene zarar görüyor. İletişimi beceremeyen adamdan ne beklenir. Hiç kusura bakmayacaksın 20 sene okumuş adam böyle 2. sınıf öğrencisi yazısı yazarsa tabiki eleştiririm. Bakış açısına bak aq kendi arasında ortak diliymiş he amk oldu olacak kuşça konuşsunlar kendi aralarında. Aborjinmi lan bunlar. Ben mesleki terimlere laf etmiyorum. Tipografiye laf ediyorum. Ben mühendis olarak böyle saçma sapan elimde proje çizip belediyeye onaylatmaya çalısıyor muyum?

omo bozom ortok dolomoz bo diyo muyum? Kusura bakmada şunun hiçbir savunulacak tarafı yok.

Ayrıca ne bok atacam aq sanki çok süper yazı yazıyolarda ben bok atıyorum algılamada problemin var sanırım kavramları karıştırıp duruyosun.

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Daha jargon ne el yazısı ne bunu karıştırıyosun gelip millete ders veriyosun. Jargonla yazı yazmayı bilmemenin ne alakası var. Ayrıca emin ol o sanayide dediğin adam bile bunlardan iyi yazı yazar aq. Sırf show başka bi bok yok. Bu boktan yazı yazmalarından dolayı kim bilir kaç kişi her sene zarar görüyor. İletişimi beceremeyen adamdan ne beklenir. Hiç kusura bakmayacaksın 20 sene okumuş adam böyle 2. sınıf öğrencisi yazısı yazarsa tabiki eleştiririm. Bakış açısına bak aq kendi arasında ortak diliymiş he amk oldu olacak kuşça konuşsunlar kendi aralarında. Aborjinmi lan bunlar. Ben mesleki terimlere laf etmiyorum. Tipografiye laf ediyorum. Ben mühendis olarak böyle saçma sapan elimde proje çizip belediyeye onaylatmaya çalısıyor muyum?

omo bozom ortok dolomoz bo diyo muyum? Kusura bakmada şunun hiçbir savunulacak tarafı yok.

Ayrıca ne bok atacam aq sanki çok süper yazı yazıyolarda ben bok atıyorum algılamada problemin var sanırım kavramları karıştırıp duruyosun.

ya adam kötü doktor dersin anlarım 

yanlış teşhis dersin anlarım

bin tane kulp tak anlarımda 

cidden bir doktorun yazısını alıp çevirip amuda kaldırmak ne kadar doğru 

mektuplaşacak mısınız?

yazdığı tıp terimlerini tıp sözlükten bakıp evde araştırma yapıp tedaviye alternatif mi bulacaksın 

cidden nereye takılıyorsunuz 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

ya adam kötü doktor dersin anlarım 

yanlış teşhis dersin anlarım

bin tane kulp tak anlarımda 

cidden bir doktorun yazısını alıp çevirip amuda kaldırmak ne kadar doğru 

mektuplaşacak mısınız?

yazdığı tıp terimlerini tıp sözlükten bakıp evde araştırma yapıp tedaviye alternatif mi bulacaksın 

cidden nereye takılıyorsunuz 

Kardeşim ne alakası var sen anlamıyorsun bir çok eczacı okuyamıyor yazılanları bi dünya insana yanlış ilaç veriliyor bu nedenle. Bak yukarda kreyzi ne yazmış bildiğim kadarıyla bu arkadaş eczacı idi. Yani iletişimde sıkıntı oluyor diyorum. Ben anlasam ne anlamasam ne değişir. Ben anlayınca doktor kötü doktor mu oluyor? 

Burada insan olmanın en temel "iletişim" olayını doğru düzgün gerçekleştiremeyen bir doktoru eleştiririz tabi. Ben teşhisine terimine laf söylemiyorum. Ancak doktorumunda sağlık konusunun böyle ilkokul talebesi yazısı yazıp riske atılamayacak kadar değerli olduğunun farkında olmasını isterim.

Yani yazıyı dahi boktan yazarak beni veya herhangi bir hastasını riske atan doktora tabi ki kızılır eleştirilir. Ayrıca 20 sene okul okuyan birinin bu şekil yazı yazması nerden baksan kapasitesizliğini gösterir. Zira bu konu genelde ilkokul 3. sınıfa kadar el yazısı ile birlikte hallediliyor/hallediliyordu benim zamanımda.

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

ortak dil nedir yav :D

eczacılar 3-4 harf okuyunca başından kıçından o ilacın ne olduğunu bildiği için alıp veriyor ve sen de tamamını okuduğunu sanıyorsun.

saçmasapan birşey, bilgisayardan çıktı alsalar daha iyi. Allah bilir kaç tane hastaya yanlış ilaç verildi, bu 3 harfi yazmayı beceremeyen ya da bunu ego meselesi haline getiren dangalaklar yüzünden.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Aynen müridin dediği gibi böbreğe bi baktır hacı. yaklaşık 7 ay ski skine ilaç kullanan biri olarak söylüyorum. uzman neredeyse akdeniz anemisi teşhisi koyacaktı. 7 ay ilaç kullandırdı. kan alma durumuna geldiydikki pratisyen bir hekim toz bir ilaç verdi senin böbrekkten şüphelendim diye. öğlen kullandım akşam tekrar kullandım hiç bir şeyim kalmadı. 7 ay da ruh gibi gezdiydim öncesinde mk.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

kullanılan dil veya jargon sorun değil burada problem olan yazı şekli. kaç defa sıkıntı yaşadık yanlış ilaç verme durumu oluyor. kendisine götürdüğümüz reçeteyi okuyamayan doktorlar çıkıyor.

efsane bi doktorumuz vardı fotosunu bulamadım. bildiğin daire çiziyor o kadar. yani "z" ve "i" harfini aynı şekilde yazıyor adam okurken kanser oluyorsun -_-

:D eczacı neysede 

doktorun kendi yazdıgını okuyamaması mı XD.....

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3443 Toplam Mesaj: 22
sağlık doktor eczacı tansiyon