Doktor Yazısı Okuyabilen Var Mı?
-
Doktora gittim bugün göğsümde ufak bir yağ bezesi gibi bir şey vardı.
Baktılar, plastik cerrahiden randevu al aldır onu patolojiye götür ondan sonra sonuca bakarız.
Dedi pek kötü bir şey demediler. Acelesi var mı dedim yok dediler.Ben de direkt kendimi kestirmek istemiyorum başka bir şekilde bakılmıyor mu?
Bir şeyler yazdı bunu götürürsün dediler. Ne yazdığını okuyamıyorum okuyabilen varsa yazarsa sevinirim...
-
Bunu okuyan eczacı kör oldu.
-
kreyzi okur :D eczacılık yaptıydı
-
-
Kardeş bu senin okuduğunda anlayabileceğin birşey değil. Bunu gören hekim zaten okumak için uğraşmaz anlar zaten ne demek istediğini günde onlarca hasta görüyor zaten o yüzden götür plastik cerrahiye gerekeni yapsınlar.
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
Kardeş bu senin okuduğunda anlayabileceğin birşey değil. Bunu gören hekim zaten okumak için uğraşmaz anlar zaten ne demek istediğini günde onlarca hasta görüyor zaten o yüzden götür plastik cerrahiye gerekeni yapsınlar.
Ben direkt kendimi kestirmek istemiyorum ama ondan belki vardır bişiler diye sordum. :|
-
21 yasinda erkek hasta. 4-5 aydir... gerisi yok bende :D
Geçmiş olsun
cache tarafından 24/Tem/15 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
cache bunu yazdı
Geçmiş olsun
ben de anladığım kadarıyla devamındaki satırı yazayım
-4-5 aydır ole pays ön yüzde 1 cm uzunluğunda sent plizayend ağrılı- sanırım devamı tıbbi terimler geçmiş olsun hocam -
Teşekkürler hocam ilginiz için en iyisi başka doktora da görünmek kesin sonuç elde edip aldırırım.
-
Fantazi arama adamlar komple ortadan kesmeyecekler git cerrahiye adamlar yapacaklarını söyler sana yok dersen zorla bıçakla sana dalmıyor adamlar :D
-
cache bunu yazdı
Geçmiş olsun
21 yaşında erkek hasta 4-5 ayda ole(?) göğüs ön yüzde 1 cm uzunluğunda sert. ....
ben bu kadarını okuyabildim :D geçmiş olsun hocam