Doktor Yazısı Okuyabilen Var Mı?
-
Lightsaber bunu yazdıcache bunu yazdı
21 yasinda erkek hasta. 4-5 aydir... gerisi yok bende :D
Geçmiş olsun
21 yaşında erkek hasta 4-5 ayda ole(?) göğüs ön yüzde 1 cm uzunluğunda sert. ....
ben bu kadarını okuyabildim :D geçmiş olsun hocam
Göğüs cm sert falan hayırdır hocam siz :Dd
-
pSkpt bunu yazdıAtakan bunu yazdı
parmağını meme ucuna doğru bastır bir sislik varsa jinekomasti
yoksa kemiğe kadar gidiyorsa kilo vereceksin :)
Şişlik göğsümde değil.
Sağ göğsümden 4 parmak yukarıda.
O tehlikeli sen bir doktora git hocam
-
az bekle benim dr ye sorayım
21 yaşında erkek hasta 4-5 aydır olan göğüs ön yüzde 1 cm uzunlukta sert patojen ağırlıklı nödül(glow tm) tanı acısından değerlendirilmesi rica olunur:
erdem358 tarafından 01/Ağu/15 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Bakalım bu iş daha nereye gidecek mem ucu bastır meme ucu sık Abi yapmayın kötü oluyorum :D
-
erdem358 bunu yazdı
21 yaşında erkek hasta 4-5 aydır olan göğüs ön yüzde 1 cm uzunlukta sert patojen ağırlıklı nödül(glow tm) tanı acısından değerlendirilmesi rica olunur:
Kötü bir şey mi var?
-
yazipcikacak bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Kötü bir şey mi var?
Genelde kötü olmaz pataloji yapılmadan bir şey söyömek yanlış olur pataloji sonuçlarını görmek lazım
-
Benim akcigerde buzlu cam dantisesi denilen yerde nodul var toplamda 7 yerde. Ama bisi olmaz dediler 3 yildir yasiyoz ama risk altindayim biliyom. Gecmis olsun yag bezesidir diye dusunuyom.
-
Teşekkürler hocam yardımlarınız için en erken 1 ay sonra yaptırabilirim bunu, sonucu tekrar aktarırım.
-
Hacı sen benim çalıştığım serviste ameliyat olucaksın olursan eğer. :D
Lanet hastane yine karşıma çıktı, ameliyat olursan bişeye ihtiyacın olursa serviste yardımcı olurum. E nabızda konan tanıya göre deri üstünde bişey var, ufak bi operasyonla alıcaklar. Bening demek zararsız tümör anlamında kullanılır. O yüzden problem yok, gerçi patoloji sonucu çıkmadan bişey diyemeyiz. Ama bizim plastik cerrahlar iyidir.