folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doktorlar Ve Doktor Tanıdığı Olanlardan Çok Acil Yardım

Doktorlar Ve Doktor Tanıdığı Olanlardan Çok Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ultrAsker bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Şimdi tahribatta bile bu kadar çok kaza durumları konuşuluyor. Bir de başka siteler de var. İlişkilerde gebe kalma olasılığının düşük olduğunu düşünürsek ki bu kadar çok gebelik olayı varsa gençliğimiz gerçekten çok iyi yerlere gidiyor.

sanane hocam milletin uçkurundan. yoksa taşlayıp öldürmek mi geliyor içinden?

şii alo ne oluyoz bak bakem o adama kim kefil olmuş ona göre :)))

adam farklı bakış açısı belirtmiş sorun yapmayın

alper zaten adam açıklamasını yapmış bende nedense bi an gaza gelmişim dürtmedim daha fazla :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Gecement bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:
    İki gündür manyak manyak konular açıyorum ama arkadaş çevremden kaynaklanıyor. Arkadaşımın beraber olduğu bir kız şapkanın azizliğine uğrayıp gebe kalmış. 2 aylık olmuş sanırım ve 2.5 aydan sonra tehlikeli bir operasyon haline geliyormuş. Ankara'da güvenilir bir hastanede tanıdık doktor tanıdığı olan var mı parasal olarak yardım edebilecek? Bu gidişle açtığım konulardan ötürü avrupa birliği yiyeceğim. Ama durum ciddi :/

Hastanelerin ve doktorların hepsi güvenilirdir.Hangisine gittiğinin pek bir önemi yok.

Para olayınıda kredi kartıyla hallediversin. Sağlık harcamalarında çeşitli taksitlendirmeler var.

Ne tesadüfler var şu dünyada insanlar çocukları olsun diye deste dolusu para döküyorlar bizim yağız gençlerimizin yırtık kondomdan gebe bırakabilitesi var :) Onu da geçtim o kadar doğurgan kızlarımız var ki üstüne çeket atsanız gebe kalıyor :)

Ertesi gün hapından bi habersiz mi yaşıyorsunuz ? Yoksa 15-16 liranıza mı acıyorsunuz?

Yoksa pazara denk geliyor nöbetçi eczanelerde mi bulamıyorsunuz :) Dayayın 7-8 doğum kontrol hapını olsun bitsin o zamanda :)

Ne diyim komiksiniz vesselam...

Tecavüze uğrayanlara veriyorlar o hapı ayrıca çok zararlı ve ömrün boyunca sadece 2 kere kullanabiliyorsun... Bir defa almak nasip oldu bir daha olmasın

mümkünse. Uzvuna sahip çıkamıyorsan başına çok iş gelir :l

Edit : Satın aldım yanlış anlaşılmasın ... Kullanan kız arkadaşımdı..

Ne tecavüzü uğraması saçmalama :) Oldu olacak reçete değil savcılık tutanağı isteniyor eczaneden satılırken de :)

O hayatın boyunca değil ayda 2 den fazla alınmaması öneriliyor.

Ayrıca doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmayan bir ilaç.

manyaki bunu yazdı:
    İki gündür manyak manyak konular açıyorum ama arkadaş çevremden kaynaklanıyor. Arkadaşımın beraber olduğu bir kız şapkanın azizliğine uğrayıp gebe kalmış. 2 aylık olmuş sanırım ve 2.5 aydan sonra tehlikeli bir operasyon haline geliyormuş. Ankara'da güvenilir bir hastanede tanıdık doktor tanıdığı olan var mı parasal olarak yardım edebilecek? Bu gidişle açtığım konulardan ötürü avrupa birliği yiyeceğim. Ama durum ciddi :/

Hastanelerin ve doktorların hepsi güvenilirdir.Hangisine gittiğinin pek bir önemi yok.

Para olayınıda kredi kartıyla hallediversin. Sağlık harcamalarında çeşitli taksitlendirmeler var.

Ne tesadüfler var şu dünyada insanlar çocukları olsun diye deste dolusu para döküyorlar bizim yağız gençlerimizin yırtık kondomdan gebe bırakabilitesi var :) Onu da geçtim o kadar doğurgan kızlarımız var ki üstüne çeket atsanız gebe kalıyor :)

Ertesi gün hapından bi habersiz mi yaşıyorsunuz ? Yoksa 15-16 liranıza mı acıyorsunuz?

Yoksa pazara denk geliyor nöbetçi eczanelerde mi bulamıyorsunuz :) Dayayın 7-8 doğum kontrol hapını olsun bitsin o zamanda :)

Ne diyim komiksiniz vesselam...

Derdim de bişey..

:) Çok dolusun anlıyorum...

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

yine aynı mesele şu forumda daha neler görcem acaba :)) arkadaşın 2 aydır napıyordu çok merak ettim..tanıdık doktor veya hastane aramayı bırakında yasal süre geçmeden bi hastaneye gidip derdinizi anlatın ne bu ya...hayatın daha başlarında yaşadığı şeye bak daha 19 yaşında yaa yuhh diyorum..

aileniz sizi okumaya gönderiyor oralara sizin yaptığınıza bakın çok ayıp..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:
    Abi boyle konularda yardim isteyince haydar dümen kesilmeyin basimiza yardim edebilecekseniz ilk iki sayfadaki yorumlar gibi yazin

Kardeşim yorum yaparak konuyu upluyprumm... Ayrıca yapılması gereken basit . Gideceksiniz jinekoloğa anlatacaksınız durumu , yapacak adam ameliyatı takside

böleceksiniz... Benim tanıdığım doktor arkadaşının zevkine bedava ameliyat mı yapacak sana...? 

evet bak konuda ben de onu yazmıştım. Bedava kürtaj yapcak var mı diye açtım konuyu. Akşam akşam gidin abicim işinize

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

yine aynı mesele şu forumda daha neler görcem acaba :)) arkadaşın 2 aydır napıyordu çok merak ettim..tanıdık doktor veya hastane aramayı bırakında yasal süre geçmeden bi hastaneye gidip derdinizi anlatın ne bu ya...hayatın daha başlarında yaşadığı şeye bak daha 19 yaşında yaa yuhh diyorum..

aileniz sizi okumaya gönderiyor oralara sizin yaptığınıza bakın çok ayıp..

Ailesinin hayatta olduğundan eminsin yani ? Bu işler 18inden sonra yaşanmıcaksa ne zaman yaşancak hocam 50 yaşında kuş ötmeyince mi?

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

para sorun olmaz ya odtü de okuyosa kesin bursu vardır

Prozac Fan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

mith bunu yazdı:

para sorun olmaz ya odtü de okuyosa kesin bursu vardır

Yok hocam temel bilimler olsa tübitak burs bağlıyo da mühendisliklere vermiyo

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ee sen tam olarak ne istiyorsun? Kimse ucuza ameliyat yapmaz arkadaş, esnaf mı bu? Eğer sorun gizlilikse, merak etme tam gizlilik vardır. Klinik dışında kimseye haber verilmez. İşlemden korkuyorsanız, 15 dk'lık işlem, hatun yürüyerek çıkacak oradan. Eh bir süre ayaklı kızılay gibi gezecek ama olsun o kadar. Yani tanıdık doktor gereksiz, dalın herhangi bir kliniğe. Ücret konusunda kimse size kıyak yapmaz.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

bizim bi abi var bugün 30 40 kere söylemiştir şapkasız girmeyin diye :D Duyduğum nasihatlar arasında real hayatta en işe yarayanının bu olacağından eminim :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Ee sen tam olarak ne istiyorsun? Kimse ucuza ameliyat yapmaz arkadaş, esnaf mı bu? Eğer sorun gizlilikse, merak etme tam gizlilik vardır. Klinik dışında kimseye haber verilmez. İşlemden korkuyorsanız, 15 dk'lık işlem, hatun yürüyerek çıkacak oradan. Eh bir süre ayaklı kızılay gibi gezecek ama olsun o kadar. Yani tanıdık doktor gereksiz, dalın herhangi bir kliniğe. Ücret konusunda kimse size kıyak yapmaz.

Cevap son cümledeki kadar basitti. Teşekkürler.

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 8517 Toplam Mesaj: 79