Doktorlar Ve Doktor Tanıdığı Olanlardan Çok Acil Yardım
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
manyaki bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
yine aynı mesele şu forumda daha neler görcem acaba :)) arkadaşın 2 aydır napıyordu çok merak ettim..tanıdık doktor veya hastane aramayı bırakında yasal süre geçmeden bi hastaneye gidip derdinizi anlatın ne bu ya...hayatın daha başlarında yaşadığı şeye bak daha 19 yaşında yaa yuhh diyorum..
aileniz sizi okumaya gönderiyor oralara sizin yaptığınıza bakın çok ayıp..
-----------------------------Ailesinin hayatta olduğundan eminsin yani ? Bu işler 18inden sonra yaşanmıcaksa ne zaman yaşancak hocam 50 yaşında kuş ötmeyince mi?
-----------------------------ben tam anlamadım sizin paranız mı yok..
ailesi hayatta olmaması neyi değiştirir..19 yaş bu tür atraksiyonlar için biraz erken değilmi ? bilmiyorum belki ben tuhafım.. neyse, hayat bu herşey olabiliyor..
-----------------------------ben 15 yaşındayım atraksiyon için gün sayıyom sen ne diyosun hocam :/
-
Hacı para sorunu varsa en son çare Finansbank go card başvurusu yapsın. Direk onaylıyorlar. Ortalama 1 haftada kart eline geçer. Aklıma başka birşey gelmiyor.
-
bebek doğunca resimlerini isterük buraya koyarsın :D
-
hocam kürtaştan önce bi hap bulabilirim %100 garantisini veremem ama
şansınızı denersiniz hem direk 500-600 lira bayılmazsınız :W
-
Stargazer bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
yine aynı mesele şu forumda daha neler görcem acaba :)) arkadaşın 2 aydır napıyordu çok merak ettim..tanıdık doktor veya hastane aramayı bırakında yasal süre geçmeden bi hastaneye gidip derdinizi anlatın ne bu ya...hayatın daha başlarında yaşadığı şeye bak daha 19 yaşında yaa yuhh diyorum..
aileniz sizi okumaya gönderiyor oralara sizin yaptığınıza bakın çok ayıp..
-----------------------------Ailesinin hayatta olduğundan eminsin yani ? Bu işler 18inden sonra yaşanmıcaksa ne zaman yaşancak hocam 50 yaşında kuş ötmeyince mi?
-----------------------------ben tam anlamadım sizin paranız mı yok..
ailesi hayatta olmaması neyi değiştirir..19 yaş bu tür atraksiyonlar için biraz erken değilmi ? bilmiyorum belki ben tuhafım.. neyse, hayat bu herşey olabiliyor..
-----------------------------ben 15 yaşındayım atraksiyon için gün sayıyom sen ne diyosun hocam :/
-----------------------------hayırlı işler diyorum hey yarabbim yaa :))
-
bu Arkadaşa Acil Lazım Arkadaş yapmış İnsanlardan korkyorum Kendıleri Yapıpta Arkdaş Yapmış gibi gösterme bahanesiyle Yırtıyorlar forumu bügünden Sonra Ajanlıga Soyundum
-
eğer kıza başkasıda kaymadıysa evlensinler bence..
-
paramparçamı.. Kerpeten naciye geldi aklma..
-
adama bunu yazdı:
bu Arkadaşa Acil Lazım Arkadaş yapmış İnsanlardan korkyorum Kendıleri Yapıpta Arkdaş Yapmış gibi gösterme bahanesiyle Yırtıyorlar forumu bügünden Sonra Ajanlıga Soyundum
-----------------------------Ankaradaysan bi tanıştırayım sizi o arkadaşımla
-
yaw uzatmayın da doğuracak ya kürtaj
10 lira prezervatif e vermezsen bukadar masraf çıkar :)