Doktorların Çizelgesi Ve Yardım Lütfen!
-
Arkadaşlar size bi sorum olcaktı.Doktorların görev yaptığı tarihlere ve saatlere ait bi görev çizelgesi war mıdır?warsa ben ulaşabilir miyim?ulaşabilirsem nasıl?
-
hangi doktorlar?
ssk mı özel mi?
her neyse herhangi birisi olsa dahi bu shift/çizelge vs..adını her ne koyarsan esnektir.Normal bir banka memur,işci,bakkal çırağı,mühendis vs..hangi saatlerde çalışıyorsa doktorlarda o saatlerde çalışır.haa tabii ki bir doktorla,garson aynı saat çalışmaz ama genelde kişiden kişiye değişir.ssk da çalışan doktor.kafasına göre 9'da gelir.3'de çıkar.3'den sonra özel muayenehanesine gider.7/8'e kadar çalışır.bazısı sskda full çalışır.sabah 9 akşam 4/5..tabii acil vs'de çalışanların çalışma saatleri daha esnek
-
ya bana şu lazım
şu doktor şu tarih şu saatlerde şu bölümde(ACİL mesela) görevliydi.
-
up
-
yok babam işyerinde bi kaza geçirdi üstün zeka(!) acil doktorunun eve gönderdiği adamı askeri hastane GATA ya gönderdi.1 haftadır annem yanındaydı giysi falan bi de bikaç iş için çanakkale'ye geldi amcam duruo şimdi yanında.Bana anlatmadı ÖSS war die ama komşuya anlatırken duydum.Pansumanlara çığlıklarla gidip geliomuş gerekeni zamanında yapmayan o o.. cuğu için bişiler yapacam.
bu arada kazayı özetliyeyim:
babam elektrik teknisyeni askeriyede.Birlikte sigortaların kontrollerini yaparken ana bölümde sigortalar bi şekilde patladı ve alev aldı babamın sağ kolu daha çok olmak üzere sol kolu ve biraz yüzü ile karnın da yanıklar war.Askeri hastanenin imkanları yetersiz olduğu için devlet hastanesine film çekilmesi, göğüs kontolü, plastik cerrahinin görmesi ve incelemeler için sevki yapıldı aynı gün süpppper deha acil doktorumuz bişeyi yok eve gidebilir dedi.Beni eve gönderdiler.babam daha yatıyordu acilde ben gittikten sonra çıkarmışlar kapıdan çıkar çıkmaz tansiyonu düşmüş ve narkozun etkisi geçmeye başlamış.Askeri hastanenin başhekimi olayı duyup babamı geri getirmelerini onu GATA'ya göndereceğini söylemiş.O gün daha ben gidecektim Devletin aciline o doktoru alıcaktım ama tazminat davası söz konusu o yüzden siz de endşelenmeyin bişi yapmıcam şu an sadece öğrenmek istiyorum ismini.
-
tekrar up
-
walla bilmiom o kadar ucuz olur mu olmaz mı belki şu anda sinirli olduum için böle düşünüyorum ama neyse..
-
doktorların nöbet çizelgesi var hocam panolarda veya personel servisinde olabilir.. birde imza föyü var ama personel servisindedir..
-
essan:
---------------
doktorların nöbet çizelgesi var hocam panolarda veya personel servisinde olabilir.. birde imza föyü var ama personel servisindedir..
--------------
eski tarihlerdeki lazım sanırım ayın 5 inde olanı
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------essan:
---------------
--------------
-----------------------------hocam dediğim gibi personel servisini ikna edersen dosyadan sana fotokopisini verirler.. veya orda tanıdığın varsa onunla irtibat kur senin için araştırsın personelde varsa fotokopisini alıversin.. nöbet çizelgeleri falan dosyada muhafaza ediliyordur hocam..
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
essan:
---------------
--------------
-----------------------------
hocam dediğim gibi personel servisini ikna edersen dosyadan sana fotokopisini verirler.. veya orda tanıdığın varsa onunla irtibat kur senin için araştırsın personelde varsa fotokopisini alıversin.. nöbet çizelgeleri falan dosyada muhafaza ediliyordur hocam..---------------------------------
tamam dostum çok saol.birilerini bulurum sanırım.