folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doktorların Çizelgesi Ve Yardım Lütfen!

Doktorların Çizelgesi Ve Yardım Lütfen!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

hacı başhekimliğe falan sorsan söylemeleri lazım bilgi edinme yasası çerçevesinde...yine de başına bela açmamanı tavsiye ederim babanı da üzersin...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    iki bin bilmem kaç yılında avrupa bilmem ne kriterleri münasebeti ile hasta hakları adı altında hasta ve hasta yakınlarına bazı haklar verildi.bu hakların içinde 'hastaların kendilerini muayene edecek doktorları seçme ve çalışma saatlerini öğrenme hakkı' gibilerinden bir hakkı var.ama sen geçmiş tarihle ilgili bir çizelge istediğin için verilmez.doktorlardan en az polisler kadar nefret ederim.hatta doktorlardan daha çok nefret ederim.dr'lardan neler çektiğimi anlatsam halime köpekler osurarak güler.üstelik öyle bir,iki olay değil karşıma çıkan her doktor şerefsizdi.1 tane adamakıllı doktor çıktı onunla aramdaki tek ilişki benden birşey istemeseydi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    birde başhekime falan gerek yok hocam sen gizli araştır bu işi tanıdığın varsa gizlice araştırın.. o doktor veya başhekim duysa direk o doktorla irtibat kurup ona göre senden önce önlemini alırlar.. unutma senin önden davranmak gerekli.. bu işi  tek başına yapma hocam yanına birilerini al büyük abilerini falan ona göre başına iş çıkarmadan hallet..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Hocam hiç gizli aramaya gerek yok. Bende hastanede çalışıyorum. Gidersin babama neler yapılmış hangi doktor yapmış öğrenmek istiyorum dersin yetkili birisine, çıkarır kayıtları verirler (tabi kıllık yapmazlarsa). Sonuçta babana ne yapmışlar hangi ilaçları kullanmışlar öğrenme hakkın var. Eğer vermiyorlarsa hasta hakları birimi mutlaka vardır. oraya şikayet et. onlarda ilgilenmezlerse direk sağlık bakanlığına şikayet et. bunun içinde özel birimi var Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) Alo 184 ara burayı hesabını sorarlar. Geçmiş olsun.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    lan topak ne zaman oldu bu benim hiç haberim olmadı amk geçmiş olsun kardişim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

GeForce bunu yazdı:

----------------------

lan topak ne zaman oldu bu benim hiç haberim olmadı amk geçmiş olsun kardişim...

---------------------

walla Çanakkale'nin yarısı bilio sen yeni duyuyon ilginç...

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

--------------------------

Hocam hiç gizli aramaya gerek yok. Bende hastanede çalışıyorum. Gidersin babama neler yapılmış hangi doktor yapmış öğrenmek istiyorum dersin yetkili birisine, çıkarır kayıtları verirler (tabi kıllık yapmazlarsa). Sonuçta babana ne yapmışlar hangi ilaçları kullanmışlar öğrenme hakkın var. Eğer vermiyorlarsa hasta hakları birimi mutlaka vardır. oraya şikayet et. onlarda ilgilenmezlerse direk sağlık bakanlığına şikayet et. bunun içinde özel birimi var Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) Alo 184 ara burayı hesabını sorarlar. Geçmiş olsun.

---------------------------

bu yetkili kişi kim olabilir?Kıllık yapabileceğini sanmıorum.

NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Genelde hasta bilgi dökümünü hastanede bilgi işlem olarak biz veriyoruz. Ama her hastanenin farklı birimden olabilir. En azından acilden sorumlu başhekim yardımcısına gider durumu anlatırsın güzelce. Söylersin benim hastam şu gün hastanenizde tedavi gördü. Hastama hangi doktor baktı, hangi teşhisi koydu ve nasıl bir tedavi uyguladı. Güzel bir dille anlatırsan sanıyorum istediğin bilgiyi verecektir. Gidipte babama böyle böyle yaptınız vs. gibi diklenme sakın. Gerek yok. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

sanane  bunu yazdı:

-----------------------------

Genelde hasta bilgi dökümünü hastanede bilgi işlem olarak biz veriyoruz. Ama her hastanenin farklı birimden olabilir. En azından acilden sorumlu başhekim yardımcısına gider durumu anlatırsın güzelce. Söylersin benim hastam şu gün hastanenizde tedavi gördü. Hastama hangi doktor baktı, hangi teşhisi koydu ve nasıl bir tedavi uyguladı. Güzel bir dille anlatırsan sanıyorum istediğin bilgiyi verecektir. Gidipte babama böyle böyle yaptınız vs. gibi diklenme sakın. Gerek yok. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.

------------------------------

eyw. saol yardımın için. ÖSS geçsin bu işi bi takip edicem.

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 2083 Toplam Mesaj: 20