Dolandırıcı Operatör Aveanın Arama Geçmişi
-
arkadaşlar avea bildiğiniz gibi iyice azıttı. tel kapalıyken bizi arayanları öğrenmemiz için günlük 2 yani ayda 60 kontör veriyoruz. yok ben ayda 60 kontörümü manyak gibi veremem diyorsak malesef tel kapalıyken bizi arayanları bilemiyoruz. ki bu avea o kadar adi bir şirket ki tel açıkkken beni birisi aradığında konuşmayı yapıorum teli kapattıktan sonra bir mesaj gelio konuşma dakikasını söyleyip sizi bu numara aradı die. beni arayan adamın beni aradığını söylüyor. telefonu hiç kapatmasanız da avea o 2 kontörü alıyor sizden böyle adice oyunlarla. ayda 3 kontöre internetten öğrenebiliyormuşuz arama geçmişimizi sanırım. bilen var mı nasıl yapacağız acaba?
-
aveanın sitesine üye girişi yap oralarda görürsün ben görmüştümdur bi bakayım
-
turkcellde bu hizmet beleş
-
hacı online işlemlere tıkla ordan giriş yap soldaki menüde kontör harcama detayına tıkla "Değerli abonemiz,
Bu kısımdan faturasız hattınıza ait son 60 gündeki arama detaylarınızı görüntüleyebilirsiniz. MMS ve diğer servis kullanım detaylarınıza yer verilmemektedir.
Faturasız hat çağrı detayları servisine kayıt ücreti 6 kontördür. Servise kayıt olduktan sonra aylık 3 kontör ile ücretlendirilirsiniz."bu yazının altında ki göndere tıkla oldu bitti
-
vodada da beleş...
-
birde madem arayanbil ibnelik yapıyo iptal et
-
avea nın türktelekom grubu kuruluşu oldugunu hatırlatayım :)
-
hoca madem sevmşyosun avea yı başka operatöre geç sen de
-
ben aveayım ve öyle dedigin gibi kontorum gitmiyo :S
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
avea nın türktelekom grubu kuruluşu oldugunu hatırlatayım :)
-----------------------------kanlarında var ibnelik
-
ultrAsker bunu yazdı:
ben aveayım ve öyle dedigin gibi kontorum gitmiyo :S
sende arayanbil servisi aktif mi?
Toplam Hit: 3396 Toplam Mesaj: 18