folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Dolandırıcı Operatör Aveanın Arama Geçmişi

Dolandırıcı Operatör Aveanın Arama Geçmişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:
    -----------------------------
    ultrAsker bunu yazdı:
    ben aveayım ve öyle dedigin gibi kontorum gitmiyo :S
    sende arayanbil servisi aktif mi?

evet servis aktif değil demekki. kesinlikle gidiyor kontörün. istiyorsan 500 ü ara avea müşteri hizmetleri.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

hacı online işlemlere tıkla ordan giriş yap soldaki menüde kontör harcama detayına tıkla "Değerli abonemiz,
    Bu kısımdan faturasız hattınıza ait son 60 gündeki arama detaylarınızı görüntüleyebilirsiniz. MMS ve diğer servis kullanım detaylarınıza yer verilmemektedir.

Faturasız hat çağrı detayları servisine kayıt ücreti 6 kontördür. Servise kayıt olduktan sonra aylık 3 kontör ile ücretlendirilirsiniz."

bu yazının altında ki göndere tıkla oldu bitti

ortak yardımların için çok teşekkürler. kayıt oldum adi şirkete 9 kontör verdim (6 üyelik + 3 aylık üyelik) de bizi arayanları göstermio lale. ona nerden bakılıyor? ben mi göremedim. benim öğrenmek istediğim tel kapalıyken beni arayanlardı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    bak aveanın bir ibneliğide mesela gprse bağlandın birden yüklü miktarda kontörünü alıyo sen ne oluyoy falan diyon üzerine bir bardak soğuk su içiyon sonra birgün sonra 9333 ü arayınca bakıyonki kontörün geri yüklenmiş daha uzun bir zaman sonrada olabiliyo

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

zamanında da avea da beleşken Turkcell de ücretliydi....

7 yıldır Turkcell kullanıorm hiç bişeyini göremedim avea da kullandım vodefone da ama bütün arkadaşlar turkcell...

ediT: biraz konu dışı oldu gibi :S

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı:
    heza bunu yazdı:

hacı online işlemlere tıkla ordan giriş yap soldaki menüde kontör harcama detayına tıkla "Değerli abonemiz,
    Bu kısımdan faturasız hattınıza ait son 60 gündeki arama detaylarınızı görüntüleyebilirsiniz. MMS ve diğer servis kullanım detaylarınıza yer verilmemektedir.

Faturasız hat çağrı detayları servisine kayıt ücreti 6 kontördür. Servise kayıt olduktan sonra aylık 3 kontör ile ücretlendirilirsiniz."

bu yazının altında ki göndere tıkla oldu bitti

ortak yardımların için çok teşekkürler. kayıt oldum adi şirkete 9 kontör verdim (6 üyelik + 3 aylık üyelik) de bizi arayanları göstermio lale. ona nerden bakılıyor? ben mi göremedim. benim öğrenmek istediğim tel kapalıyken beni arayanlardı.

ilk mesajda dediğin ayda 3 kontöre öğrenme olayı bu bunun içinde kapalıyken arayanlar mevcut değiil gibime geliyor kapalıyken araynaları öğrenmek için arayanbil servisi var ayrı ayrı yani avea mşteriyo s*kacakyaaa bence senin için önemli değilse arayanbil i iptal et birara beleşken kullanıyordum ücretli olunca iptal ettim arayan yine araar.burdan çıkan sonuç 9 kontöre bir bardak soğuk su canın çok sıkıldıysa ara 500 ü söv rahatla arada arayınca bağırıp çağırıyom rahatlıyom

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

zula bunu yazdı:
    hoca madem sevmşyosun avea yı başka operatöre geç sen de

zaten aveaya yeni geçtim. 3 ay süresi varmış aynı numaraya taşımanın yeniden başka bi operatöre. ne bileyim bu kadar soyguncu olduklarını. beni kim aradı öğrenmek için 60 kontör aylık verecekmişim lalelere. yok neymiş indirimli görüşmek için 150 yükleyecekmişim. 100 ü kabul etmiyor hazretleri. liseli kızlar gibi bütün gün mesaj da çekemeyeceğim için yeni bir hat alacağım. aramaları oraya aktarırım artık. vodafone a geçiyorum. tez zamanda iflas eder inşallah eşkiyalar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zula
    zula's avatar
    Erkek
    edicekelr zaten 3g denemelrinin hepsi başarısız geçiyor... 3g gelince batıcaklar

Dünyada "10" çeşit insan vardır; binary saymayı bilenler ve bilmeyenler..
Toplam Hit: 3395 Toplam Mesaj: 18